HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
razvalio ih siroki....zadnju min. su spustili na deset razlike...publika je zvizdala i gadjala sudije na kraju...tako kaze ovaj komentator sa radija igokea....moze li neko iz sirokog reci u cemu je problem??
Zadnja izmjena: ipsa, dana/u 16 maj 2009, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
I feel devotion!!
svaka cast sirokom...
-
elvir.vogosca
- Kontakt:
Siroki Eronet – Igokea Partizan 92:82
(25:19, 17:18, 27:26, 23:19)
Siroki Brijeg – SD Pecara; Att.: 3.000; Ref.: Husaric, Bijedic, Duskaj
SIROKI ERONET: Planinic, Josipovic 16, Naletilic, Siriscevic 16, Spralja, Puljko 10, Ruzic 12, Misic, Thomas, Vrbanc, Mason 24, Grgat 13
Coach: Hrvoje Vlasic
IGOKEA PARTIZAN: Castle 7, Vuksanovic 3, Bocka 5, McCaskill 22, Djurica, Djerasimovic 18, Taylor 10, Micic 2, Bilanovic, Misanovic 2, Kovacevic 13, Topolovic
Coach: Darko Russo
(25:19, 17:18, 27:26, 23:19)
Siroki Brijeg – SD Pecara; Att.: 3.000; Ref.: Husaric, Bijedic, Duskaj
SIROKI ERONET: Planinic, Josipovic 16, Naletilic, Siriscevic 16, Spralja, Puljko 10, Ruzic 12, Misic, Thomas, Vrbanc, Mason 24, Grgat 13
Coach: Hrvoje Vlasic
IGOKEA PARTIZAN: Castle 7, Vuksanovic 3, Bocka 5, McCaskill 22, Djurica, Djerasimovic 18, Taylor 10, Micic 2, Bilanovic, Misanovic 2, Kovacevic 13, Topolovic
Coach: Darko Russo
tooooooooo pobjeda sasvim zaslužena!!! a problem je bio u tome sto su suci na celu sa onim malim debelim ne znam kako se zove citavu utakmciu navlačio za igose i one lopte koje su ocigledno bile nase eto u tome je problem, nisam mogo vjerovat da nam na nasem parketu ovako sude ali nisu uspjeli!!! u dvorani cca 3000 ljudi i u jednom trenutku svi su ustali i pjevali svinjo debela a to se nebi dogodilo da nije zasluzio... inace mason i grgat najbolji zapravo po meni daleko najbolji!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
hvala na pojasnjenju....i cestitke na pobjedi....a debeli je medin duskaj....inace ga ne simpatisem...nafurani debilko....šb_pecara je napisao/la:tooooooooo pobjeda sasvim zaslužena!!! a problem je bio u tome sto su suci na celu sa onim malim debelim ne znam kako se zove citavu utakmciu navlačio za igose i one lopte koje su ocigledno bile nase eto u tome je problem, nisam mogo vjerovat da nam na nasem parketu ovako sude ali nisu uspjeli!!! u dvorani cca 3000 ljudi i u jednom trenutku svi su ustali i pjevali svinjo debela a to se nebi dogodilo da nije zasluzio... inace mason i grgat najbolji zapravo po meni daleko najbolji!!!
I feel devotion!!
3000 ljudi, svaka čast na tome. Odlično pa je Široki dobio.
nista, al ako mislite da pretjerivam sto se tice sudjenja vidit ce te sto ce drugi rec bile su mozda 2-3 lopte za nas ali jedno 10 ak po meni za njih od toga 3-4 ocigledne!!! onaj centar amer kod igokee je stvarno dobar ima skok, dobar je pod kosem u napadu a i u obrani nije los po meni je najbolji bio vecera u igokee!!! a puljko mi je digo živce veceras trudi se momak zato mu svaka cast al kad ga nece imo je ja mislim 5-6 izgubljenih lopti 3 trice je promasio ja mislim, nece ga pa nece!!! al zato mason je extra ima asistencija, skače i u napadu i obrani a veceras je dao preko 20 koseva... grgat je imao sigurno 5-6 asistencija... nista sad probat stogod dole iako nevjerujem da ce se moc ista al eto... bilo je 1 min do kraja i +19 za nas onda se nasi opustili i oni smanjili na 10...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Bravo za pobjedu.
Ove price za sudiju i sudjenje se eto opet nekako kod vas uvijek povlace kao glavni hepening
Ove price za sudiju i sudjenje se eto opet nekako kod vas uvijek povlace kao glavni hepening
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
-
Jack Killian
- Kontakt:
navijaci sirokog ne mogu bez komentara sudjenja u najmanju ruku .Cudno odakle ta isfrustriranost sucima cak i kad pobijede 10-15 razlike prve rijeci posvecuju sucima .
Jack Killian je napisao/la:navijaci sirokog ne mogu bez komentara sudjenja u najmanju ruku .Cudno odakle ta isfrustriranost sucima cak i kad pobijede 10-15 razlike prve rijeci posvecuju sucima .
Pročitaj bolje post u čovjeka i onda komentariši, nisi ti shvatio njegov post.
brate kako necu kad nam onake sude kad sam ja na ovom forumu ikad rekao rijeci o sucima **** al ovo veceras nije bilo normalno al stvarno... nikad nisam rekao ni rijeci o sucima al kad mi ovako dignu živce morao sam... inace atmosfera je bila odlicna stvarno sve pohvale svi su pjevali naravno ŠKRIPARI predvodili sve je bilo odlicno samo onaj mali debeli uuuuuuuuf!!!!!!! MUKU MUCE DA NAS SPRIJECE SPRIJECITI NAS NITKO NECE----HKK ŠIROKI
-
Jack Killian
- Kontakt:
gledaj ne sumnjam da nije bilo gresaka namjerno ili slucajno ali poslije pobjede od 10-tak poena odmah poceti s sudjenjem mi je bas cudno
ja sam samo napisao kako je bilo a procitaj i na tekstu o ovoj utakmcic sta ti pise!!!!! vidio sam ipsa i da su vasi bili bilo je jedno 5-6 koji su dosli prepoznao sam onog sijedog stariji malo covjek sto sjedi na klupi ne znam kako se zove....
-
Jack Killian
- Kontakt:
ma ok ne trebas se pozivati na komentara meca svi znamo da nije nista novo da se siroki uvijek pribojava sudaca prije utakmica to traje vec par sezona time zelite da napravite pritisak na suce .Ako moja Bosna ne uspije u Sarajevu pobijediti nekoga neka je i suci pokradu ja im nista lose necu reci.
dobro prijatelju necu se ja sa tobom prepirat ovdje JE-NIJE, bilo je kako je bilo bitno da smo mi pobjedili i da vodimo a ja mislim da je to velik korak ka finalu da smo poveli!!!
-
Jack Killian
- Kontakt:
Sory ne ljuti se takav stav po mom skromnom misljenju puno bolje ti stoji.Ma da jos uvijek mislim sto bi sve bilo receno da je kojim slucajem Siroki veceras porazen.
brate da je veceras siroki izgubio nasi bi istupili iz lige hahahaha ma **** to sad treba utorak dole malo stisnit da pobjedimo ako se ukaze prilika da ne igramo majstoricu!!!
-
Jack Killian
- Kontakt:
To o istupanju ne sumnjam,a o utorku i suboti mogu samo reci da su to vasi problemi.
a vidio bi ja vas kako bi regirali na ovako nesto ali nema veze samo svi vi nas zajebajite da kad mi nesto napisemo da su nas suci zajebavali ko ovako veceras ali bit ce i vama nekad pa cemo vas vidit sta cete pisat i kako cete reagirat!!! ja opet kazem MUKU MUCE DA NAS SPRIJECE SPRIJECITI NAS NITKO NECE!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.