KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Neutral jesil' svjestan da se moraš slikat sa dresom? 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
I šta je tu problem? Misliš da se krijem nešto, nije mi 15 godinawobly92 je napisao/la:Neutral jesil' svjestan da se moraš slikat sa dresom?

Re: RE: Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Deremo lovu, samo politicki, sampionijohnnyyK je napisao/la:Gledaj fora...Neutral je napisao/la:@Marino
Neću da stavljam životinje, ne diže mi se na to kao tebi, a sada, adio, boji okolno brdo, iskaži domoljublje, ciao svi sjedoše, oni ustaše![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Drama zivota mi.fuj hrak pljuc.
Ne znam, meni bi bilo neugodno da mi otac, mati, rodbina i prijatelji vide da sam osvojio nagradu za kantu godine na najvećem i najposjećenijem sportskom portaluNeutral je napisao/la:I šta je tu problem? Misliš da se krijem nešto, nije mi 15 godinawobly92 je napisao/la:Neutral jesil' svjestan da se moraš slikat sa dresom?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jašta, bio sam forumaš godine, sada moguće kanta godine, još sebi navlačim to, neki frendovi glasaju za mene, eto koliko me to pogađawobly92 je napisao/la:Ne znam, meni bi bilo neugodno da mi otac, mati, rodbina i prijatelji vide da sam osvojio nagradu za kantu godine na najvećem i najposjećenijem sportskom portaluNeutral je napisao/la:I šta je tu problem? Misliš da se krijem nešto, nije mi 15 godinawobly92 je napisao/la:Neutral jesil' svjestan da se moraš slikat sa dresom?nijedan dres to ne bi mog'o zamijenit.

Ti preozbiljno shvaćaš forum druže, proći će te godine vremenom, živio

- tuzlak1987
- Kontakt:
Adriano je u Serie A tri puta uzeo zlatnu kantu 

Da preozbiljno shvaća forum mu kaže lik koji je editirao tisuće postova

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Osjećam se prljavo poslije svakog posta koji napiše određena grupa mađarica, iako taj post ne vidim.
Fuj
Fuj
Ovo je fakat smiješno.Lillard je napisao/la:Da preozbiljno shvaća forum mu kaže lik koji je editirao tisuće postova![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Baš me zanima šta je seljin pionir napisao, ako neko može da ga citira, fala, da vidimo koju retardaciju je sada napisao 
Isto neki vučijak, čeka da neko spomene mene, eto njega, od sada ga zovem Bobby, preofirno je da bude Rex

Isto neki vučijak, čeka da neko spomene mene, eto njega, od sada ga zovem Bobby, preofirno je da bude Rex

Ironija je kad shvatiš da će i ovaj post biti editovan!
Neutral je alfa i omega foruma.
Neutral je alfa i omega foruma.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Haha e bašLillard je napisao/la:Da preozbiljno shvaća forum mu kaže lik koji je editirao tisuće postova![]()

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo šta je napisao, da ne prođe nezapaženo.Lillard je napisao/la:Da preozbiljno shvaća forum mu kaže lik koji je editirao tisuće postova![]()
Neutral je napisao/la:Editovao, razlog je nebitan.

Baš si se lijepo opisao kad neko meni pokuša spustiti.Neutral je napisao/la:Isto neki vučijak, čeka da neko spomene mene, eto njega, od sada ga zovem Bobby, preofirno je da bude Rex

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma vrisno' momak Bože sačuvaj.Znači on je sinoć od 02:00h napisao oko 180 postova na forumu, s tim da je čitav dan ovdje proveo.Umjesto dresa pošaljite mu psihijatra nekog... 

Edit pošao sve jer nisam htio više pisati na forumu, nisam pisao dvije godine radi nobina kao što je Bobby, ili taj leho iz mostara koga treba baciti sa mepasa 
Fala @Monolog, lijepo da me pratiš, bitno je follow, a ne following
Gledaj što se okupilo četiri insana koji su dali skoro max bod, lijepi kompleksi, fala, fala, keep it going, uživam, pokušaj "spuštanja" ne ide

PS: Bobby jako aktivan, aferim.

Fala @Monolog, lijepo da me pratiš, bitno je follow, a ne following

Gledaj što se okupilo četiri insana koji su dali skoro max bod, lijepi kompleksi, fala, fala, keep it going, uživam, pokušaj "spuštanja" ne ide

PS: Bobby jako aktivan, aferim.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 01 dec 2016, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Frajer se sjeba pišući pogotovo na NBA temama, nekad mi ga žao bude, razlog nebitan.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma to sam skokn'o do podforuma "Kolumne", sjetio sam se da si tamo pis'o, pa...
Nema na čemu, ja se uistinu nadam da ne'š odustati od ovog foruma, nebitno kako završilo glasanje za forumaša ili kantu godine.
Nisam ti dao maksimalan broj bodova, nemoj lagati.

Nisam ti dao maksimalan broj bodova, nemoj lagati.
Monolog je napisao/la:JacktheStripper - 6b
karlo - 4b
Hendo - 3b
Neutral - 2b
Effenberg - 1b

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Moj Monolože, znam da me ne hejtaš i da sam ti nekad stao na žulj, znaš i sam kako sam pisao, pa znaš i da su par mojih vijesti obavljeni na ovome portalu, ali ovo obrostrano "podjebavanje", da se tako izrazim je super, opet si mi drag, u to budi siguran. Na tebe gledam kao nekoga ko se neće nikad naljutiti i ko će pokušati spuštati maksimalno i uživam u tome jer nisi neki momčić sa jeftinim forama, nego su to džentlmenske fore. Meni si jedan od najdražih forumaša i fala ti što radi sve to što radiš, inače bi forum bio jako dosadan.Monolog je napisao/la:Ma to sam skokn'o do podforuma "Kolumne", sjetio sam se da si tamo pis'o, pa...Nema na čemu, ja se uistinu nadam da ne'š odustati od ovog foruma, nebitno kako završilo glasanje za forumaša ili kantu godine.
Moje kolumne su bili solidne, pohvalio me i čovjek koji piše za ss.ba, znaš i sam na koga mislim

A sada možemo da nastavimo gdje smo stali, gay moment over

Lijepo da si se sjetio kolumnih, mogao si naučiti nešto dok sam pisao kvalitetno štivo

johnnyyK je napisao/la:Ma vrisno' momak Bože sačuvaj.Znači on je sinoć od 02:00h napisao oko 180 postova na forumu, s tim da je čitav dan ovdje proveo.Umjesto dresa pošaljite mu psihijatra nekog...

This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.