Kod nas kad god favorit ne pobjedi idu teorije zavjere, pusteno, prodano, dogovor i sl.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Koliko si u plusu?DenchiNL je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:Bit ce dogovor , siroki prolazi
Jel' se šta za subotu dogovaralo?DenchiNL je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:Bit ce dogovor , siroki prolazi
Sarajevo - Travnik 80%-20%![]()
Radnik - Željezničar 80%-20%![]()
Mladost DK - Bosna Sema 80%-20%![]()
Zrinjski - Široki Brijeg 20%-80%![]()
sitno, večeras je za ozbiljeOrjuna je napisao/la:Koliko si u plusu?DenchiNL je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:Bit ce dogovor , siroki prolazi
Mislim ja sam navijac Sarajeva al realno pricam jacim klubovima se silji kad igraju najgore tako da nadigrat ih znaci bit bolji 300% da te sa svim kradjama ne moze sjebat nazalost tako rade svi al **** Zeljo ulaze u stadion potrebno je da ljudi dolaze na utakmice da placaju karte da se to sve opravda trojefomsiskobn je napisao/la:adobr nazalost po nas u pravu si,
zbog toga nasi tako da kazem glasoviti jaki klubovi doguraju u evropi odprilike do san marina ne daj boze do malte
neznam o cemu pricas moze da bude da je to samo tvoje misljenje a mi ve mo dati nase nakon sto proegleda mo makar kratki sazetak utaknice ... meni kao starijem navijacu ovi tvoji postovi lice n lov u mutnome jel nijw bilo na televizi a i klasicna domacinska prica vi namjesta te mi mali ne namjesta mo i standardno ... nakon sto viidi mo te sitvacij onda cu se ja prvi izvinu ti jel ipak su to plavi hoce oni mutit ... da se razumije mo pitar sam al vise volim svoj grad neg ijedan klubsiskobn je napisao/la:ja samo kazem,kad je Zeljo morao protiv jednog malog Radnika,
da stavi sudije na svoju stranu,delegate,organizaciju,da ne kazem budzet razliku i igracki kadar sve to da bi izvukao nerijeseno onda svaka cast.
rekao sam i stojim iza toga ako na ovaj nacin uzmete kup onda za taj kup ne dajem 3 pare
svaka cast normalnim navijacima i zaista fer i korektnim igracima Zelje mislim da je njima bilo jako tesko od sramote koliko su bili favorizovani izaci posle s terena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.