Kup BiH 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Kup BiH 2016/17

Post Postao/la pinoglavi » 08 mar 2017, 17:52

Kakav mrtvi dogovor, sta vam je
Kod nas kad god favorit ne pobjedi idu teorije zavjere, pusteno, prodano, dogovor i sl. :puke:
Nad tobom sunce najljepše sja

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 08 mar 2017, 17:52

DenchiNL je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Bit ce dogovor , siroki prolazi ;)
;)
Koliko si u plusu? :plac:
...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 mar 2017, 17:54

DenchiNL je napisao/la:
;)
Sarajevo - Travnik 80%-20% :thumbup:
Radnik - Željezničar 80%-20% :thumbdown:
Mladost DK - Bosna Sema 80%-20% :thumbup:
Zrinjski - Široki Brijeg 20%-80% :thumbup:
Jel' se šta za subotu dogovaralo? :think:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 mar 2017, 17:55

Cim je to bilo u posebnoj ponudi u kladari, znas da nesto nije uredno :mrgreen:
ZZ

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 mar 2017, 17:59

Orjuna je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
;)
Koliko si u plusu? :plac:
sitno, večeras je za ozbilje :D :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

siskobn
Kontakt:

Post Postao/la siskobn » 08 mar 2017, 18:05

Osvrt na utakmicu Radnik-Zeljo

Iskreno redovan sam i objektivan navijac Radnika imam 40 godina nisam ni balavac i moram reci da je ova danasnja utakmica jedna od uzbudljivijih koje sam gledao,nazalost jako sam razocaran Zeljeznicarom njihovom igrom a pogotov ponasanjem.Inace kad nisam navijao za Radnik navijao sam za Zelju imam jako dobrih prijatelja tamo.

Utakmica krenula los teren ne mozes loptu dodati sve natopljeno ali polako se zahuhtava i odmah na pocetku 2 sanse za Zeljeznicar sam lik pred Lucicem i stativa.Nakon toga nista od Zelje Radnik jurisa korner Franica pod precku na prvu i 1.0.
Pocinje drugo poluvrijeme i posle 5 minuta izjednacenje.Arnautovic umjesto da izbaci loptu daje sebi dug for po onakvom terenu kasnije ne moze da stigne lopta do Lendrica koji jedva nekako ne zna ni on sam kako kilavo savladjuje Lucica 1:1 ali onda tuga igrac za koga sam smatrao da je rasan golgeter nicim izazvan prilazi domacoj publici i gestovima ih izaziva jako losi sudija da ne moze biti losija od kako sam ziv ne pamtim lika koji tako sudi ne reaguje.(nisam ni siguran jel to dozvoljeno po propozicijama da se izaziva) nazalost uvjek korektna Bijeljinska publika reaguje salve psovki zvizduka ali nista lose.
Radnik nastavlja sve opasniji sudija sjecka igru Zeljini igraci leze razvlace dobrom akcijom lopta do Obradovica i 2:1.

Nakon toga sudija cijeli u znaku Zelje.Svaki zivi prekrsaj za Zelju svaki aut za Zelju.Opsajd ne postoji.
Besirevic i Zeba se bore za loptu,lopta u aut usled inercije oba igraca izlecu a lopta za Radnik,nicim izazvan (ne mogu reci namjerno) Zeba van terena udara u grlo Besirevica.Momak pada 5 minuta prekid skacu svi sa klupe.Sudija ne zna gdje se nalazi,Prekrsaj van terena i sudija ne zzna sta ce na kraju posle 5 minuta vadi zuti i daje ga Zebi.(ne kontam ako je udarac bio van terena zasto nije crveni,ako nije htio dati crveni koji ce onda moj davati zuti)

Posle 2 minuta prvi prektrsaj i sudija vraca Zelji taj zuti daje ga Besirevicu.Naravno mora se vratit.
Radnik dosta bolji napada stalno jedna kontra Zelje Lucic boksuje al opet usled terena loseg ona pada na zemlju,opet jedva nekako lik dohvati loptu i udje u gol.2:2,ofsajd postoji naravno nikom nista(ne smijem da tvrdim da je bio al usled protesta vidim da je bio)

Radnik krece na sve ili nista,kraj utakmice kontra Zelje i nas stoper usled klizavog terena pada na zemlju,Zeljinog napadaca preuzima drugi stoper ovaj pokusava da centrira ali naravno poplavljen teren lopta polako ide po zemlji i igraca koji ne ucestvuje i koji lezi na zemlji lopta udara u ruku.Sudija 2 minuta sam sa sobom raspravlja i dosudjuje penal za Zelju.
Lucic brani.

kraj

Iskreno Svaka cast Zelji mislio sam da su ipak mnogo jaci,nista nisu pokazali,sudjenje za sramotu,mislim Zeljo ako tako ides na ligu i kup neka nas je sve sramota.Ukljucit sudije,lovu,citavu delegaciju budzet i opet nista necete dobiti osim mozda da izadjete u Evropu do prvog kola.

Nazalost zaista sam po prvi put razocaran

o Lendricu nemam sta reci lik je totalni kreten koji se tesko radja

vidimo se na Grbavici iskreno moguce da ce te proci ali ruku na srce ako tako prolazite kup ne zasluzujete

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2017, 18:07

Ovo nikako ne ide u korist onima koji se nadaju preko četvrtog mjesta do Evrope, prije svih Radniku i Slobodi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 08 mar 2017, 18:17

Sve po zaslugama.
- Zeljeznicar -

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 08 mar 2017, 18:22

Skontali da ne mogu preko lige do Evrope pa krenulo namjestanje a u slucaju da Listica ipak izbori Evropu ocekujem lagane bodove za Mostarce.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 mar 2017, 18:25

Samo oni eto namjestaju , pa nema kluba koji ne namjesta u PL BIH a medju prvima su i Sarajevo i Zeljo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

adodbr
Kontakt:

Post Postao/la adodbr » 08 mar 2017, 18:25

siskobn to je problem generalno citave lige ni jedan manji klub nece dobiti posteno sudjenje ni protiv jednog boljeg kluba pocevsi od Sarajeva,Zelje pa nadalje da bi pobjedili Sarajevo Zelju i ostale bolje plasirane klubove morate ih nadigrati 300%

Na Grbavicu slobodno mozete doci sa trecom ekipom jer necete proc kako god da odigrate ni u ludilu , posteno igranje i sudjenje tek krece od polufinala
Zadnja izmjena: adodbr, dana/u 08 mar 2017, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.

siskobn
Kontakt:

Post Postao/la siskobn » 08 mar 2017, 18:27

ja samo kazem,kad je Zeljo morao protiv jednog malog Radnika,

da stavi sudije na svoju stranu,delegate,organizaciju,da ne kazem budzet razliku i igracki kadar sve to da bi izvukao nerijeseno onda svaka cast.

rekao sam i stojim iza toga ako na ovaj nacin uzmete kup onda za taj kup ne dajem 3 pare

svaka cast normalnim navijacima i zaista fer i korektnim igracima Zelje mislim da je njima bilo jako tesko od sramote koliko su bili favorizovani izaci posle s terena

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 mar 2017, 18:28

Lištica neće igrati ligu za prvaka tako da namještanje nema logike. Plus Zrinjskom je cilj trofej a nisam siguran da će ligu osvojiti. Zrinjski je u krizi, Marinović je imao svoj sistem svoje igrače malo je rotirao, nakon dolaska ovog i nekih promijena, naravno da igračima treba da se priviknu a i valja im sad objasniti da nisi zaštićeni ko kod Vinka, puno teških karaktera. Moguće vrlo da se okliznu kod Husrefa sad.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 08 mar 2017, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 08 mar 2017, 18:29

Suza mi je kanula nakon ovog izvjestaja iz Bijeljine.. Izdrzite !

Samo jos jedno pitanje.. Kakvih je to ispada navijaca bilo?
Životni saputnik! 1921

siskobn
Kontakt:

Post Postao/la siskobn » 08 mar 2017, 18:30

adobr nazalost po nas u pravu si,

zbog toga nasi tako da kazem glasoviti jaki klubovi doguraju u evropi odprilike do san marina ne daj boze do malte

adodbr
Kontakt:

Post Postao/la adodbr » 08 mar 2017, 18:33

siskobn je napisao/la:adobr nazalost po nas u pravu si,

zbog toga nasi tako da kazem glasoviti jaki klubovi doguraju u evropi odprilike do san marina ne daj boze do malte
Mislim ja sam navijac Sarajeva al realno pricam jacim klubovima se silji kad igraju najgore tako da nadigrat ih znaci bit bolji 300% da te sa svim kradjama ne moze sjebat nazalost tako rade svi al **** Zeljo ulaze u stadion potrebno je da ljudi dolaze na utakmice da placaju karte da se to sve opravda trojefom

siskobn
Kontakt:

Post Postao/la siskobn » 08 mar 2017, 18:33

nije bilo ispada navijaca,Lendric kod datog gola prilazi navijacima radnika nekulturnim gestovima ih vrijedja ponizava,

sramota za njega

ako cemo iskreno bar je publika u Bn fer i korektna i ovo mu nije trebalo,

smatram ga zaista ekstra golgeterom ali kao covjek mislim da je nula cak i minus da se smrznes

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 08 mar 2017, 18:35

Bravo Ivane, samo bez pardona !
Životni saputnik! 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2017, 18:36

E čuj nekulturnim gestovima ih vrijeđa i ponižava, pa šta je to uradio da si se tako uvrijedio, baš me zanima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 08 mar 2017, 18:37

siskobn je napisao/la:ja samo kazem,kad je Zeljo morao protiv jednog malog Radnika,

da stavi sudije na svoju stranu,delegate,organizaciju,da ne kazem budzet razliku i igracki kadar sve to da bi izvukao nerijeseno onda svaka cast.

rekao sam i stojim iza toga ako na ovaj nacin uzmete kup onda za taj kup ne dajem 3 pare

svaka cast normalnim navijacima i zaista fer i korektnim igracima Zelje mislim da je njima bilo jako tesko od sramote koliko su bili favorizovani izaci posle s terena
neznam o cemu pricas moze da bude da je to samo tvoje misljenje a mi ve mo dati nase nakon sto proegleda mo makar kratki sazetak utaknice ... meni kao starijem navijacu ovi tvoji postovi lice n lov u mutnome jel nijw bilo na televizi a i klasicna domacinska prica vi namjesta te mi mali ne namjesta mo i standardno ... nakon sto viidi mo te sitvacij onda cu se ja prvi izvinu ti jel ipak su to plavi hoce oni mutit ... da se razumije mo pitar sam al vise volim svoj grad neg ijedan klub
menstrual

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.