Kakvo je vrijeme doslo ova vise ni nije malaUnofficialpage je napisao/la:Mala je '96 godište, napredna.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Kakvo je vrijeme doslo ova vise ni nije malaUnofficialpage je napisao/la:Mala je '96 godište, napredna.
Ne znam stvarno šta si ti gledao, ali ja na BHT-u gledao i Brazil - Argentina i Nadal - Del Potro.akisarajevo92 je napisao/la:Igraju Del potro - Nadal, Brazil - Argentina, a na BHT i RTRS cijelo vrijeme pustaju snimku rukometa
I to što kažeš. Više nemaš pojma koje dijete a ko nije.jopaa7 je napisao/la:Kakvo je vrijeme doslo ova vise ni nije malaUnofficialpage je napisao/la:Mala je '96 godište, napredna.
Kakva fejspalmčina.Mislio prvo ulovila nekog random u selu pa eto zanimljivo zabavlja se,a ova sa dečkom zavrsila tu noc i zbog toga bez rezultata ostalaakisarajevo92 je napisao/la:Brazilska reprezentativka u skokovima u vodu Ingrid Oliveira zbog maratonskog seksa na Igrama u Rio de Žaneiru, izbačena je iz olimpijskog tima i sela.https://www.instagram.com/ingrid.oliveira96/
Onda je bilo na BHT HD?arelinho je napisao/la:Ne znam stvarno šta si ti gledao, ali ja na BHT-u gledao i Brazil - Argentina i Nadal - Del Potro.akisarajevo92 je napisao/la:Igraju Del potro - Nadal, Brazil - Argentina, a na BHT i RTRS cijelo vrijeme pustaju snimku rukometa
Al zato imaju najbolju ligu u fudbalu :mrgreenakisarajevo92 je napisao/la:Sportska nacija kao sto je Spanija trenutno ima samo pet medalja
Ma oni su dobri u ovim ekipnim sportovima, a u individualnim su bas losi. Prije 2-3 je bio dobar clanak, Lice i nalicje spanskog sporta u kojem se bas o tome pricalo.akisarajevo92 je napisao/la:Sportska nacija kao sto je Spanija trenutno ima samo pet medalja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.