Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pišaj po zvijezdama, pišajakisarajevo92 je napisao/la:![]()
Ne bi ga zabio do sutra da nije bilo Harta. Ono bi i moj rahmetli dedo odbranio.Romagnoli13 je napisao/la:Dovoljno.Velikim majstorima ne treba puno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Opuc'o po golu, imao dva dodira sa loptom ukupno zasad.Romagnoli13 je napisao/la:Bale doktor.A Guardiola ce ovog Harta najuriti ili zakucati za klupu.
Sušić>>Hodgsonarelinho je napisao/la:Sušić=Hodgson
![]()
![]()
![]()
Hahahahaha oplakahRajaz je napisao/la:
105Scholl je napisao/la:Ne znam jesam li lose cuo , Velid Spaho rece da su je ovo 114 medjusobna utakmica welsa i engleske? Je li moguce?
Ma vjerovatno je bilo nekakvih kupova UK ili nesto slicnoNYKnicks Fan je napisao/la:105Scholl je napisao/la:Ne znam jesam li lose cuo , Velid Spaho rece da su je ovo 114 medjusobna utakmica welsa i engleske? Je li moguce?
Pa i jeste. Prvenstvo VBpinoglavi je napisao/la:Ma vjerovatno je bilo nekakvih kupova UK ili nesto slicnoNYKnicks Fan je napisao/la:105Scholl je napisao/la:Ne znam jesam li lose cuo , Velid Spaho rece da su je ovo 114 medjusobna utakmica welsa i engleske? Je li moguce?
Pa ako ne okrenu idu kuci.Ni remi im ne pase,jer ce protiv Slovaka morati svi silama napadati a ovi ce ih ubit kontramadon_burza je napisao/la:Imam osjecaj da ce ovo englezi okrenuti do kraja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bale je psihe Robbena, tvrdoglav i sebican, zna fulat a zna i zabit kad to treba.Rajaz je napisao/la:Samo Bale je j'ebeni clutcher.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.