Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja je nisam nasao,pretrazio sam je ali nema,ni na srpskom ni engleskom.A voleo bi je imati i na kompu,iako je imam u pisanoj formi.Henry je napisao/la:Ima li gdje kakva pdf verzija knjige Stadionska groznica od Nick Hornbya
A bjezi,veceras prvi put cujem za tu knjigu.I kad sam cuo tematiku prosto sam se zaljubio.Kazu da ima i film,moram to sutra pogledati.Devil je napisao/la:Ja je nisam nasao,pretrazio sam je ali nema,ni na srpskom ni engleskom.A voleo bi je imati i na kompu,iako je imam u pisanoj formi.Henry je napisao/la:Ima li gdje kakva pdf verzija knjige Stadionska groznica od Nick Hornbya
Sportskih knjiga u PDF-u veoma malo imas,idi na onu temu o sportskoj literaturi,pa cemo tamo pokusati nesta.Ona bi trebala da je na drugoj stranici ovoga pdf-a.Henry je napisao/la:A bjezi,veceras prvi put cujem za tu knjigu.I kad sam cuo tematiku prosto sam se zaljubio.Kazu da ima i film,moram to sutra pogledati.Devil je napisao/la:Ja je nisam nasao,pretrazio sam je ali nema,ni na srpskom ni engleskom.A voleo bi je imati i na kompu,iako je imam u pisanoj formi.Henry je napisao/la:Ima li gdje kakva pdf verzija knjige Stadionska groznica od Nick Hornbya![]()
Ako imas kakvih knjiga sa slicnom tematikom u pdf verziji stavi da se i mi malo edukujemo.
XWindOfChange je napisao/la:Neka preporuka za opuštanje, uz ove zimske dane, nešto lagano?
Procitao. Odlicna. Inace jos malo je od Sheldona ostalo. Ono sto nije prevedeno na "nas" jezik (srpski, hrvatski, bosanski). Iako engleski odlicno znam, ne citam na engleskom ovakve stvari. Ne mogu da se uzivimalan_kardec je napisao/la:Sidney Sheldon-Vjetrenjače bogova
kraj Hladnog rata, velika zavjera, tajna društva, cia... ko voli ovu tematiku, knjiga je odlična.
čitao sam od njega, ovu i još par, atlantidu, saharu, i još neke a imam na kompu dosta još...avantura od početka do kraja...a ove šeldonove i grišamove volim čitati, ali sve provalim nakon 40-ak stranica......neno#4 je napisao/la:Procitao. Odlicna. Inace jos malo je od Sheldona ostalo. Ono sto nije prevedeno na "nas" jezik (srpski, hrvatski, bosanski). Iako engleski odlicno znam, ne citam na engleskom ovakve stvari. Ne mogu da se uzivimalan_kardec je napisao/la:Sidney Sheldon-Vjetrenjače bogova
kraj Hladnog rata, velika zavjera, tajna društva, cia... ko voli ovu tematiku, knjiga je odlična.![]()
.
P. S. Evo jos jednog prijedloga..
"Zlato Inka" - Klajv Kasler. Ili bilo sta od njega.
Dylan Dog je napisao/la:
Procitah ovo djelo i uopce me nije dojmilo,ne znam,nista specijalno zaista,likovi bezlicni,bezkarizmaticni,radnja nista posebno..
mozes mi reci nesto vise o prvoj knjizi?Tribalian je napisao/la:Nepravedno zapostavljena tema.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.