FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irridu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 00:32

brate sjecam se promasaja ,ja samo kazem da bi puno ovaj tim bolji bio da igra napdac koji zna dat go,jer prvo skinuo bi teret i zebi i svima sa ledja sto se tice golova i uostalom zeba je inace jedan od najboljih asitenata sad slabo sta asistira ,a sto ...zato sto nema kome ustvari pokusa al lzar promasi...i sjecam se ja dobro tih titula sjecam se ja i muharemovica na kosevu u kupu i svega toga nisam bas tako mali
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2011, 00:47

Prema informacijama sa tm.org karte za prvenstvenu utakmicu sa Čelikom se nece placati. Znaci, ulaz za navijace Želje je besplatan! Eto, ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 30 apr 2011, 00:49

irridu je napisao/la:brate sjecam se promasaja ,ja samo kazem da bi puno ovaj tim bolji bio da igra napdac koji zna dat go,jer prvo skinuo bi teret i zebi i svima sa ledja sto se tice golova i uostalom zeba je inace jedan od najboljih asitenata sad slabo sta asistira ,a sto ...zato sto nema kome ustvari pokusa al lzar promasi...i sjecam se ja dobro tih titula sjecam se ja i muharemovica na kosevu u kupu i svega toga nisam bas tako mali
Čuj ti kažeš. Ti si neki veliki majstor meni si čini. I stručnjak pride. Koju ekipu treniraš ako nije tajna. Mora da je neka moćna ekipa koja sve melje pred sobom :mrgreen:

Dakle
Zadnja izmjena: banovan, dana/u 30 apr 2011, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 30 apr 2011, 00:50

irridu je napisao/la:brate sjecam se promasaja ,ja samo kazem da bi puno ovaj tim bolji bio da igra napdac koji zna dat go,jer prvo skinuo bi teret i zebi i svima sa ledja sto se tice golova i uostalom zeba je inace jedan od najboljih asitenata sad slabo sta asistira ,a sto ...zato sto nema kome ustvari pokusa al lzar promasi...i sjecam se ja dobro tih titula sjecam se ja i muharemovica na kosevu u kupu i svega toga nisam bas tako mali

E moj mali,veze ti nemas...Sta ti zahtjevas Allaha ti?'Kakve golove,kakve golgetere??

Mi prije AMARA nismo mogli pobjedit u gostima 100 godina **** Zepce,Posusje,Orasje,Laktase i ostale "SILE" bh nogometa.Mi dok smo isli na gostovanja 2 godine(nas mali broj) takvi kao ti su navijali za real ili barselonu.Sada kada smo posli pobjedjivat svi odma veliki vavijaci i strucnjaci.

Mali da si u najtezem vremenu bio navijac ZELJE nebi tako pljuvao nase igrace(oni su nasi pa da su najgori ne trebas ih pljuvat) zato se skonta malo i idi na tebe reala,barse,intera,arsenala pa zahtjevaj nesto ovo je nas ZELJO i **** bh fudbal...

LAZAR POPOVIC JEDAN JE OD NAS ! ! !

A ovake kao ti treba malo protjerat kroz ruke na prvoj utakmici,to bi te opametilo malo...

LAZAR POPOVIC JEDAN JE OD NAS ! ! !Hajdeeeee LAZAREEEE Hajdeeeee LAZAREEEE ! ! ! :D !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 30 apr 2011, 00:51

Ja kako znam nije lazar fulio u Tuzli nego Zeba i to prazan go ako me sjecanje nevara

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 00:54

Alleenn je napisao/la:
Ja kako znam nije lazar fulio u Tuzli nego Zeba i to prazan go ako me sjecanje nevara

haj dobro ja sam coravi umisljam nisam ni mislio to na zebu al haj...samo hocu da svi vi koji mislite protiv mene odgovorite na ovo pitanje sa da ili ne ...ako mislite da je odg ne recite zasto

DA LI BI ZELJO BIO PUNO JACI SA OVOM EKIPOM DA IMAMO MALO BOLJEG NAPDACA TO JEST NAPDACA KOJI ZNAT DAT GOL JER NE TRAZIM NI JA DROGBU :?:

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 30 apr 2011, 00:54

Stole iz Bora je napisao/la:Prema informacijama sa tm.org karte za prvenstvenu utakmicu sa Čelikom se nece placati. Znaci, ulaz za navijace Želje je besplatan! Eto, ...
definitivno je da se sutra ulaz na stadion Bilino polje nece placati!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 apr 2011, 00:55

Željo 1921 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Prema informacijama sa tm.org karte za prvenstvenu utakmicu sa Čelikom se nece placati. Znaci, ulaz za navijace Želje je besplatan! Eto, ...
definitivno je da se sutra ulaz na stadion Bilino polje nece placati!
Hajd sad još malo psujte Zenici i Čeliku.

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 30 apr 2011, 00:57

irridu je napisao/la:
DA LI BI ZELJO BIO PUNO JACI SA OVOM EKIPOM DA IMAMO MALO BOLJEG NAPDACA TO JEST NAPDACA KOJI ZNAT DAT GOL JER NE TRAZIM NI JA DROGBU :?:
Ne bi. Možda bi da nas Oda trenira, ali sa Amarom nam treba ovakav tip igrača. I on nije jedini, Amar je i u prvom mandatu imao takve napadače, a i u drugom.

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 30 apr 2011, 00:58

irridu je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:

haj dobro ja sam coravi umisljam nisam ni mislio to na zebu al haj...samo hocu da svi vi koji mislite protiv mene odgovorite na ovo pitanje sa da ili ne ...ako mislite da je odg ne recite zasto

Dosadan si i ne odustaješ. U redu. Nastavljamo :mrgreen:

Postoji nešto što se zove trener. Trener navodno selektuje igrače, određuje taktiku i tako te sitnice. Trofejni trener misli da nam Lazar TREBA u ekipi. Ti, xy osoba, misliš da nam ne treba.

Ljudi zaboravljaju da je Željo imao u napadu jednog Vladavića, Dijalibu u napadu pa nije mogao meda sa kašike. To što vi mislite ne znači da ste u pravu.

Željo sa Lazarom igra za trofeje.

Željo bez Lazara, sa "boljim napadačima" nije mogao meda.

Dakle, neko ne zna o čemu priča ;)

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 01:00

dakle kad je amar bio igro je i muharemovic ,kad je amar bio igro je i mesanovic... :!: :!:

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 30 apr 2011, 01:01

irridu je napisao/la:dakle kad je amar bio igro je i muharemovic ,kad je amar bio igro je i mesanovic... :!: :!:
Pa Đelo nije bio napadač. Tad je igrao Guvo koji je bio neefikasniji od Lazara.

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 30 apr 2011, 01:01

Begonja je napisao/la:
irridu je napisao/la:
Ne bi. Možda bi da nas Oda trenira, ali sa Amarom nam treba ovakav tip igrača. I on nije jedini, Amar je i u prvom mandatu imao takve napadače, a i u drugom.
Ma sta on zna,on prati Zelju od kako se Amar vratio sa dalekog istoka.Vidis da se gubi mali,a kada je Amaru Lazar dobar i nama je,jer ova djeca ocigledno ne znaju koji je Lazin zadatak...

Kako me nerviraju ovi novokompovani navijaci Boze dragi...
INTER SIAMO NOI ! ! !

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 01:02

Begonja je napisao/la:
irridu je napisao/la:dakle kad je amar bio igro je i muharemovic ,kad je amar bio igro je i mesanovic... :!: :!:
Pa Đelo nije bio napadač. Tad je igrao Guvo koji je bio neefikasniji od Lazara.
pa nije bio bas ali je igro ,a guvo brate ja kolko se sjecam dao bar u Predkolu al haj ne bitno ne mogu nemam zivaca za rasprave Bgm ...i dal je mislim da lazar ne treba igrat da bi bili puno bolji sa nekim ko zna dat gol,ja cu svoje vi svoje pa vrijeme ce sve pokazti,a vi et idalje se nadajte golovima .

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 30 apr 2011, 01:04

Đelo je bio ofanzivni VEZNJAK a ne špic ;

Jure Guvo, Mešić, Muratović, Popović su tipovi napadača koje Amar preferira.

Stvarno si dosadan. Isto tako, avatar ti je BIJEDAN.

PS uze mi čovjek slovo iz tastature

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 apr 2011, 01:04

U Tuzli je Zeba mašio prazan gol na početku drugog poluvremena, toga se dobro sjećam što bi mi rekli bio sam i prošo kad se to desilo... istina, bila je i prije toga dobra šansa, ali se ne sjećam ko je bio u pitanju, da li Lazar ili neko drugi.,..
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 01:06

Grande je napisao/la:
Begonja je napisao/la:
irridu je napisao/la:
Ma sta on zna,on prati Zelju od kako se Amar vratio sa dalekog istoka.Vidis da se gubi mali,a kada je Amaru Lazar dobar i nama je,jer ova djeca ocigledno ne znaju koji je Lazin zadatak...

Kako me nerviraju ovi novokompovani navijaci Boze dragi...
PRVO NISAM DIJETE IMAM 21 ,DRUGO NISAM NOVOKOMPONOVANI TO STO NEMAM NA FORUMU PUNO POSTOVA NE ZNACI DA NISAM NAVIJAC BIO I PRIJE,TRECE I AMAR JE COVJEK,CETVRTO A ZAR SE LIK NE ZOVE NAPDACA ZATO STO PREDVODI NAPAD DAKLE DAJE GOLOVE ....

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 30 apr 2011, 01:06

Joj strucnjaka ebo vas Lazar smece od igraca! Kako neko moze braniti Lazara i onakva podrska manijaka mu ne pomaze :D!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 30 apr 2011, 01:07

tvoj zadatak kao navijaca nije da tjeras i da omalovazavas trenutne igrace jer ih tako jos samo vise psihicki rusis

ako hoces da lazo igra kao veliki, dodji na tekmu, navijaj 90+ min. i budi i ti zasluzan za lazine golove ;)

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 30 apr 2011, 01:07

Emir_ZENICA je napisao/la:cujem tica vas molio da pjevate,kad krene pjesma vi slabo pjevate odma mjenja :D :D

Nego,pustimo sad to ...

Sretno sutra 8-) Mislim da ce te pobijediti ili izvuci remi 8-)
ko vam sad vodi ???
ovaj drvosječa slika
ili ovaj komedijaš ?
[youtube][/youtube]
G R B A V I C A 2

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, drzgemboadislic, Lekqqq1921, Levin i 34 gosta.