Iz koje si ti rupe izašao ?milomlat je napisao/la:Lijepo je napokon vidjeti MU u svom originalnom izdanju, bez dvanaestog (a nekada i trinaestog i cetrnaestog) igraca. naravno, mislim na sudije. Napokon je doslo vrijeme da se vidi o kakvom se zapravo sportskom brendu radi.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
radi se o najvrijednijem sportskom kolektivu na svijetu!milomlat je napisao/la:Lijepo je napokon vidjeti MU u svom originalnom izdanju, bez dvanaestog (a nekada i trinaestog i cetrnaestog) igraca. naravno, mislim na sudije. Napokon je doslo vrijeme da se vidi o kakvom se zapravo sportskom brendu radi.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Iako boli ovo sto se trenutno desava, ali kad vidis kakve smo komplekse nabili raznim likovima, onda je vrijedilo i vrijedit ce jos dugo vremena.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
de ba šta se i vi odmah 'upecate' na jeftine provokacije
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakvi ba kompleksi? Pa sta ti ocekujes nakon sramotne igre rivala da svi sute? Isto je i na temi CHelsea, Liveproola, Arsenala.. Cim izgube to bude havarija. Navikni se na to.motty je napisao/la:Iako boli ovo sto se trenutno desava, ali kad vidis kakve smo komplekse nabili raznim likovima, onda je vrijedilo i vrijedit ce jos dugo vremena.
Celik!3,2,2.
Moyes je "nabacio" sistem igre sa kojim ocito dobar dio igraca ima problem.. E sad naravno svi ce da pitaju koji sistem, sta je karakteristika,..., ali odredjeni jeste logicno. Medjutim za tu taktitku, za tu igru trebaju odredjeni igraci.
Msm djaba ti vrhunska zamisao i taktika, kada, npr. lopta ide od Evansa prema Evri, ovaj daje blizem veznom tj. Clevu koji odamh u tom momentu treba gledati kretanja ofanzivnih igraca, ili krenuti sa loptom naprijed, a ne samo buljiti u Carricka i prilikom predaje lopte ko treci naprijed da na sebe odvuce igrace
Zatim, Moyes jednom prilikom pokazuje za se vezni red zbije, kako bi manje prostora imao protivnik za kombinovanje. Zamisao odradjena na terenu, ali onda lopta prolazi pored dva vezna, odbrana pasivno reaguje i opet opasnost po gol, znaci djaba zamisao i taktika..
Mora dovesti pojacanje u ovom prelaznom roku, naprosto da sebi olaksa i koliko toliko smiri mase (naravno dobro pojacanje, ne bilo koje), a Coentrao je dobra investicija, po mom misljenju..
Msm djaba ti vrhunska zamisao i taktika, kada, npr. lopta ide od Evansa prema Evri, ovaj daje blizem veznom tj. Clevu koji odamh u tom momentu treba gledati kretanja ofanzivnih igraca, ili krenuti sa loptom naprijed, a ne samo buljiti u Carricka i prilikom predaje lopte ko treci naprijed da na sebe odvuce igrace

Zatim, Moyes jednom prilikom pokazuje za se vezni red zbije, kako bi manje prostora imao protivnik za kombinovanje. Zamisao odradjena na terenu, ali onda lopta prolazi pored dva vezna, odbrana pasivno reaguje i opet opasnost po gol, znaci djaba zamisao i taktika..
Mora dovesti pojacanje u ovom prelaznom roku, naprosto da sebi olaksa i koliko toliko smiri mase (naravno dobro pojacanje, ne bilo koje), a Coentrao je dobra investicija, po mom misljenju..
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 08 jan 2014, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- hule_barca
- Kontakt:
Ne znam šta vas boli trenutna situacija. Svi vide katastrofalnu situaciju, samo neki ne žele da vide. Oporaviće se Mancho brzo, ali samo sa kvalitetnim sastavom. Pa jbt lošiji ste nego što sam očekivao. Kad sam prije sezone na pdf-u Premier lige napisao da će te max završiti 3., svi se smijali. Previše je tu polovnjaka koje je SAF činio boljim nego što jesu.
Mes Que Un Club
Ma prolazi ovo United u revansu.Mislim da se Moyes nece previse kockati i da ce izvesti najjaci sastav. 

Keep the Blue Flag Flying High !
Ma ajde molim te, ljudi dvadeset i kusur godina cekaju ovakvu priliku i eto docekali. Imali su desetine pokusaja proglasenja kraja ere Uniteda i sad su najblize tome.AllGunsBlazing je napisao/la:Kakvi ba kompleksi? Pa sta ti ocekujes nakon sramotne igre rivala da svi sute? Isto je i na temi CHelsea, Liveproola, Arsenala.. Cim izgube to bude havarija. Navikni se na to.motty je napisao/la:Iako boli ovo sto se trenutno desava, ali kad vidis kakve smo komplekse nabili raznim likovima, onda je vrijedilo i vrijedit ce jos dugo vremena.
Usput jedna dobra slika

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
United ako želi nešto mora otpustiti Moyesa + napraviti rekonstrukciju momčadi
.....................De Gea..................
..Rafael.....Jones??........________.._______
............._______....._______...........
....._________....................________..
..............Rooney........RVP.................
Ostavio bi i Vidića ali sam pročitao da želi ići.
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
dodaj Januzaja i Smallinga i onda si upravueusebio2 je napisao/la:United ako želi nešto mora otpustiti Moyesa + napraviti rekonstrukciju momčadi
Ne pamtim kad sam tebe upratio da nesto postasalan_kardec je napisao/la:

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
dodaj Zahu i možda Kerika i još malo sačekati sa Buttnerom
15.10.2013.
- alan_kardec
- Kontakt:
gaston je napisao/la: Ne pamtim kad sam tebe upratio da nesto postas![]()
ma nisam htio provocirati, samo ovo vidjeh maloprije na netu, pa reko da postavim ovdje. čisto iz neke zayebancije.

osim što sam cigan u duši, pomalo sam i scouser, tako da ti nemam šta više objašnjavati.

leteći holanđanin, a?Kaunas je napisao/la: još malo sačekati sa Buttnerom

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bratalan_kardec je napisao/la:gaston je napisao/la: Ne pamtim kad sam tebe upratio da nesto postas![]()
ma nisam htio provocirati, samo ovo vidjeh maloprije na netu, pa reko da postavim ovdje. čisto iz neke zayebancije.![]()
osim što sam cigan u duši, pomalo sam i scouser, tako da ti nemam šta više objašnjavati.![]()
leteći holanđanin, a?Kaunas je napisao/la: još malo sačekati sa Buttneromkakav on, rješavajte se kloca.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
sa Fb stranice "Manchester United Fans-We Will Never Die"
Logico je da, kada brod tone, prvo ide kapetan... prevedeno u nasem smislu Moyes. Ali zar je Moyes kriv, sto sudija produzi 1 minutu nadoknade, i onda ta minuta istekne i taj isti sudac svira neki faul skoro na pola terena, i dopusta izvođenje istog u drugoj minuti i pri tome, ne svira faul u napadu... i Giggs da sam sebi gol iz tog prekida. Da li je Moyes kriv sto sudije ne vide, da nikakvog kontakta nema između Cleverleya i Johnsona, a ovaj isti sudac svira jedanesterac za domacina. Da li je Moyes kriv, sto imam pola tima povrijeđeno.... Situacija je takva, da mu ovi igraci koji su igrali danas, moraju igrati, nema drugih. Cleverley na poziciji kreatora igre, koji kao sto jedan fan rece, ne zna kreirati "new folder" na desktopu, a da kreira sansu... smijesno. Smallinga je morao ubaciti u igru, jer je Evans zadobio povredu. itd itd.
Sjetite se koliko puta smo dali na srecu gol, koliko smo puta dali gol u samom finisu utakmice, eh upravo to nam se sada sve vraca, i to u najgorem mogucem periodu. Sigurno da postoje određene zamjerke oko sastava, kao npr. sto Zahe nema, onda nekome vise odgovara Chicharito nekome Welbeck, zasto Chicharita nije ranije ubacio itd. Glavni problem u svemu je SPISAK POVRIJEĐENIH IGRAČA. Nije ni blizu isto, kada napad predvodi Rooney-RVP u odnosu na danasnji "dvojac" Giggs kao AMF i Welbeck kao CF.
Postoje određene sitnice u kojima Moyes grijesi, ali da je u potpunosti do njega, sigurno nije.
IN MOYES WE TRUST, a bolji dani će doći... nadam se da to slijedi od vikenda i meča protiv Swansea kuci !
Logico je da, kada brod tone, prvo ide kapetan... prevedeno u nasem smislu Moyes. Ali zar je Moyes kriv, sto sudija produzi 1 minutu nadoknade, i onda ta minuta istekne i taj isti sudac svira neki faul skoro na pola terena, i dopusta izvođenje istog u drugoj minuti i pri tome, ne svira faul u napadu... i Giggs da sam sebi gol iz tog prekida. Da li je Moyes kriv sto sudije ne vide, da nikakvog kontakta nema između Cleverleya i Johnsona, a ovaj isti sudac svira jedanesterac za domacina. Da li je Moyes kriv, sto imam pola tima povrijeđeno.... Situacija je takva, da mu ovi igraci koji su igrali danas, moraju igrati, nema drugih. Cleverley na poziciji kreatora igre, koji kao sto jedan fan rece, ne zna kreirati "new folder" na desktopu, a da kreira sansu... smijesno. Smallinga je morao ubaciti u igru, jer je Evans zadobio povredu. itd itd.
Sjetite se koliko puta smo dali na srecu gol, koliko smo puta dali gol u samom finisu utakmice, eh upravo to nam se sada sve vraca, i to u najgorem mogucem periodu. Sigurno da postoje određene zamjerke oko sastava, kao npr. sto Zahe nema, onda nekome vise odgovara Chicharito nekome Welbeck, zasto Chicharita nije ranije ubacio itd. Glavni problem u svemu je SPISAK POVRIJEĐENIH IGRAČA. Nije ni blizu isto, kada napad predvodi Rooney-RVP u odnosu na danasnji "dvojac" Giggs kao AMF i Welbeck kao CF.
Postoje određene sitnice u kojima Moyes grijesi, ali da je u potpunosti do njega, sigurno nije.
IN MOYES WE TRUST, a bolji dani će doći... nadam se da to slijedi od vikenda i meča protiv Swansea kuci !
15.10.2013.
- majestic24
- Kontakt:
Moyes se zabi u ulicu slepu
Ode United u p.i.z.d.u lepu...
Jednom, jedan United bio
United koji se iza Fergija krio
United koji je harao
Tim koji je sve redom k.a.r.a.o!
Ali sve je to prošlo
Jer je Moyesovo vrijeme došlo
Čim on u klub dođe
Unitedova slava prođe!
Da li će bolje biti?
Ili to samo navijači mogu sniti?
Moyes, k.u.r.č.i.n.a bio i ost'o
A Old Traford Supermarket post'o!
Ode United u p.i.z.d.u lepu...
Jednom, jedan United bio
United koji se iza Fergija krio
United koji je harao
Tim koji je sve redom k.a.r.a.o!
Ali sve je to prošlo
Jer je Moyesovo vrijeme došlo
Čim on u klub dođe
Unitedova slava prođe!
Da li će bolje biti?
Ili to samo navijači mogu sniti?
Moyes, k.u.r.č.i.n.a bio i ost'o
A Old Traford Supermarket post'o!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Gomila besposlicara...nabijem vas na kitu..glory hunteri..
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
https://www.behance.net/gallery/The-Bea ... ta/4130219" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo bar da vam malo vratim sjecanja
Evo bar da vam malo vratim sjecanja
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.