Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Morata isti Elvin Kadric sa ZMBT
Mozda je i prisao kasnije al to nisam vidjeo.Dzoni je napisao/la:Terabajt nemoj da lazes ovaj napaceni narod.terabajt je napisao/la: Ako si to tek sada skonto .... pa u utakmici protiv salkea kad je precku pogodio i nije dao 3 gol a onda natrka ne znam tacno ko i dade gol on dize ruke u zrak krivo mu sto nije on dao i nije se uopste radovao sa kolegama.
Stvarno protiv njega nikad nisam rekao ni po rijeci i za mene je najbolji igrac planete, al me je ovu utakmicu ispizdio nenormalno. Puca iz mrtvog ugla, a tamo mu covjek sam na petercu ceka loptuOzil10 je napisao/la:Jest i vazna utakmica da se krittikuje najbolji igrac koji nosi ovaj klub a još rezultat 5 -0. Ronaldo jest prettjerao al nije bitno

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
ZADOVOLJAN samo steta sto Ronaldo nije postigao vise golova .. sta Carlo učini od Di marie

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Ma nije ba prilazio uopste furam te.terabajt je napisao/la: Mozda je i prisao kasnije al to nisam vidjeo.
Gareth,Gareth,Gareth.
Kiša budi ono najbolje u njemu tbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Odgovara mu engleska klimaRaul_64 je napisao/la:Gareth,Gareth,Gareth.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
http://sportsport.ba/blabla/pitanje-od- ... ptu/127941" onclick="window.open(this.href);return false;

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Dakle, dok Ronaldo igra na svom uber, mega, giga nivou puca mi qrac da li igra za sebe, klub, mater , papu il' nekog desetog. Ovakvu sebicnost ionako vidis samo u laganim, vec rijesenim tekmama. A i to rijetko.
Ko ce drugi nego M.Š.

Dobro je.
Ova petica ce jako dobro da posluzi pred nastavak sezone.
Prvo poluvrijeme nesto losije,u drugom 4 gola.
15. minut 1:0 RONALDO
55. minut 2:0 Carvajal,asistencija RONALDO.
68. minut 3:0 Bale,asistencija Di Maria,akciju zapoceo RONALDO sjajnim proigravanjem argentinca.
70. minut 4:0 Bale sve sam uradio i zabio.
78. minut 5:0 Morata najljepsi trenutak utakmice.
Znaci covjek koji je najzasluzniji za prva tri gola,i samim tim rjesavanje utakmice se pljuje na ovoj temi
Halal vam kurrac.
Ova petica ce jako dobro da posluzi pred nastavak sezone.
Prvo poluvrijeme nesto losije,u drugom 4 gola.
15. minut 1:0 RONALDO
55. minut 2:0 Carvajal,asistencija RONALDO.
68. minut 3:0 Bale,asistencija Di Maria,akciju zapoceo RONALDO sjajnim proigravanjem argentinca.
70. minut 4:0 Bale sve sam uradio i zabio.
78. minut 5:0 Morata najljepsi trenutak utakmice.

Znaci covjek koji je najzasluzniji za prva tri gola,i samim tim rjesavanje utakmice se pljuje na ovoj temi

Halal vam kurrac.
Ja sam za Atletico do kraja ove sezone.Nek uzmu i LP i ligu,nama je dosta kup.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Znaci i mi u svojim redovima imamo kvislinga. :ugeek:
Hocemo kisu i u srijedu

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
mozda i dobijete.emir18 je napisao/la:Hocemo kisu i u srijedu![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Consigliere
- Kontakt:
Nevrijeme u MadriduLillard je napisao/la:gloryhunteriterabajt je napisao/la:Sta je ovo poluprazan bernabe.

Rutinska pobjeda. Bale dao dva lijeva gola u lijevoj utakmici, a uspio se i prosut k'o riza

Inace, oba konkurenta ostvarila pobjede na gostovanjima protiv puno ozbiljnijih protivnika. Posebno se to odnosi na Atletico koji je pobjedio gdje nismo ni mi ni Barcelona. Nadao sam se barem jednom kiksu i sve manje sam optimista sto se lige tice.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sasvim normalno . Bilbao je npr. protiv nas preor'o teren dok su protiv Atletica izasli potpuno drugi igraci koji su uspjeli uputiti cak 2 suta u okvir gola.Consigliere je napisao/la: I da napomenem da je Sevilla izgubila od Celte danas![]()
- Consigliere
- Kontakt:
Zavjera neka, a?geoxx je napisao/la:Sasvim normalno . Bilbao je npr. protiv nas preor'o teren dok su protiv Atletica izasli potpuno drugi igraci koji su uspjeli uputiti cak 2 suta u okvir gola.Consigliere je napisao/la: I da napomenem da je Sevilla izgubila od Celte danas![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.