Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Najviše me bole porazi na OTu gdje smo bili toliko dominatni u eri Fergusona.
Neću reći da podržavam Moyesa, ali vidjet ćemo šta će se desiti na kraju sezone i kakav ćemo kraj izvući u Premiershipu i Ligi Prvaka, četvrto mjesto u Premiershipu i minimalno četvrtfinale bi značilo da ne bi imao ništa protiv da ostane još jednu sezonu. Sa adekvatnim pojačanjima na ljeto bi išlo vjerovatno bolje, ali tu se dolazi i do pitanja ima li Moyes kvalitet da vodi najveći sportski brend i jedan od najboljih fudbalskih klubova u Evropi. Boli me to što do sada nismo pokazali igru koja zadovoljava, ali sa ovakvom sredinom teško bi to pošlo za rukom bilo kome. Uostalom Ferguson ga je izabrao, pa nekako i trpim sve ovo što se do sada dešava.
Neću reći da podržavam Moyesa, ali vidjet ćemo šta će se desiti na kraju sezone i kakav ćemo kraj izvući u Premiershipu i Ligi Prvaka, četvrto mjesto u Premiershipu i minimalno četvrtfinale bi značilo da ne bi imao ništa protiv da ostane još jednu sezonu. Sa adekvatnim pojačanjima na ljeto bi išlo vjerovatno bolje, ali tu se dolazi i do pitanja ima li Moyes kvalitet da vodi najveći sportski brend i jedan od najboljih fudbalskih klubova u Evropi. Boli me to što do sada nismo pokazali igru koja zadovoljava, ali sa ovakvom sredinom teško bi to pošlo za rukom bilo kome. Uostalom Ferguson ga je izabrao, pa nekako i trpim sve ovo što se do sada dešava.
"Yebo me dan da me yebo kad je Moyes napustio Everton"EPL je napisao/la:
Šta li Bobby kaže?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- majestic24
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Kraj priče je bio onog dana kad smo saznali da je Moyes izabran za nasljednika, u tome i jest poantaCartman je napisao/la: Nije kraj price kad je to kardinalna greska koja nas moze skupo kostat dugorocno.
Nazalost po United sto nece biti nas trener
Da je Moyes uradio rekonstrukciju tima,nebih mu nista rekao. Dao bi mu sezonu da sve poslozi i to je to. Al on uzme sampionski tim u ruke i za 6 mjeseci sve syebe. Pa nemoze me niko uvjeriti da je on dobar trener
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ništa onda, umjesto što se istresaš na forumu po Moyesu, obrati se Charltonu i Fergusonu, oni su krivi zbog toga.Cartman je napisao/la:Nije kraj price kad je to kardinalna greska koja nas moze skupo kostat dugorocno.MoR je napisao/la:Dosadan si sa Mourinhom više.
Nije trener Uniteda i neće biti. Kraj priče.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije on to tad saopštio nikome osim svojoj supruzi (u decembru), ljudi u klubu su to saznali tek kasnije, kad je prvenstvo već bilo riješenomotty je napisao/la:mogli smo krenut i po Guardiolu ako je Fergi jos prije nove godine saopstio svoju odluku ljudima u klubu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vidim i Giggs i Moyes nesto pricaju o sudiji nakon tekme. Jest sumnjiv penal, ali ako misle da su sudije jedini problem onda smo u vecim **** nego sto sam mislio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
David Moyes:
"It is difficult we just need to keep going. We didn't do a lot wrong. I thought the referee was going to blow in our direction for the first goal. I couldn't believe he gave a free kick. It was a terrible decision.
"We are all just laughing at them at the minute. We get a player booked for doing the same. It
looks as though we are having to play them [officials] as well as the opposition at the moment.
"I thought the players, our crowd were unbelievable, the players
deserved to get a result. It's a two legged game and I am really looking forward to the second leg."
Neko je trazio izjavu Moyesa. @ferdy moja greska, cini mi se da su u klubu saznali mnogo ranije ali eto pogrijesio sam. Svejedno ostajem pri stavu da je klub potpuno nepripremljen usao u ovu post Fergi eru. Rezultati su tu.
"It is difficult we just need to keep going. We didn't do a lot wrong. I thought the referee was going to blow in our direction for the first goal. I couldn't believe he gave a free kick. It was a terrible decision.
"We are all just laughing at them at the minute. We get a player booked for doing the same. It
looks as though we are having to play them [officials] as well as the opposition at the moment.
deserved to get a result. It's a two legged game and I am really looking forward to the second leg."
Neko je trazio izjavu Moyesa. @ferdy moja greska, cini mi se da su u klubu saznali mnogo ranije ali eto pogrijesio sam. Svejedno ostajem pri stavu da je klub potpuno nepripremljen usao u ovu post Fergi eru. Rezultati su tu.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije je uradio jer nije imao dovoljno vremena, prekasno je došao, što je krivica uprave, a uz to je i Gill otišao što je samo bio još jedan razlog za podbačaj u tom prijelaznom roku u kome je očito ganjao tog CM-a, no na kraju je Fella bio to zadnje rješenje kojem smo pribjegli, panic buymajestic24 je napisao/la: Da je Moyes uradio rekonstrukciju tima,nebih mu nista rekao. Dao bi mu sezonu da sve poslozi i to je to. Al on uzme sampionski tim u ruke i za 6 mjeseci sve syebe. Pa nemoze me niko uvjeriti da je on dobar trener

Sačekaj barem idući prijelazni rok, kada će dobiti noFce i onda u toj sezoni mu sudi, ako ne bude rezultata onda nema opravdanja nikakvog

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam upratio sve izjave Moyesa al' čini mi se da poslije svakog poraza ima nešto reći sudijama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kaže: A ja budala opet ih igr'o na tiketuEPL je napisao/la:
Šta li Bobby kaže?
Razocarao me, a bio sam odusevljen kad je dosao za trenera, valjda sam previse ocekivao i da cemo ovu tranziciju prec mnogo lakse. Sacekat cemo kraj prelaznog roka, no nije dobro, pojacanja ni na vidiku a situacija je krajnje alarmantna.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nije je uradio jer nije imao dovoljno vremena, prekasno je došao, što je krivica uprave, a uz to je i Gill otišao što je samo bio još jedan razlog za podbačaj u tom prijelaznom roku u kome je očito ganjao tog CM-a, no na kraju je Fella bio to zadnje rješenje kojem smo pribjegli, panic buymajestic24 je napisao/la: Da je Moyes uradio rekonstrukciju tima,nebih mu nista rekao. Dao bi mu sezonu da sve poslozi i to je to. Al on uzme sampionski tim u ruke i za 6 mjeseci sve syebe. Pa nemoze me niko uvjeriti da je on dobar trener![]()
Sačekaj barem idući prijelazni rok, kada će dobiti noFce i onda u toj sezoni mu sudi, ako ne bude rezultata onda nema opravdanja nikakvog
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Nije puno govorio o njima, samo protiv Tottenhama, kada je realno trebao biti sviran penal za nas. I veceras, i to je to.Saurman je napisao/la:Nisam upratio sve izjave Moyesa al' čini mi se da poslije svakog poraza ima nešto reći sudijama.
Postaje jako iritantan sa ovim izjavama. Svaki put poslije poraza izjavi da smo imali odličnu igru bla bla ali da nam je falilo sreće. Nije mi jasno gdje on vidi dobru igru,ali nikako. Ako je ovaj čemer od igre dobar,onda ne znam koji epitet dodat za igru timova koji su ispred nas.motty je napisao/la:David Moyes:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Joj jest lijepo kad ne temi ne vlada jednoumlje 
Nekad sam "zavidio" scouserima na tome, sad imamo priliku osjetiti to na svom pdf-u

Nekad sam "zavidio" scouserima na tome, sad imamo priliku osjetiti to na svom pdf-u

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]
15.10.2013.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lo stile dođi najdraži, spusti se sa brda svetlosti, tj u našem slučaju iz vip lože 

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- hule_barca
- Kontakt:
GGMU -Glup gluplji Manchester United
Nemojte zamjeriti, ali trenutno baš ovako izgledate.

Mes Que Un Club
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Kad smo već kod toga, uzevši u obzir sve što se događa sa Unitedom ove sezone, tačno se osjećam kao simpatizer Liverpoola

jesil ti ovaj pa si toliko glup?hule_barca je napisao/la:GGMU -Glup gluplji Manchester United![]()
[youtube][/youtube]
15.10.2013.
Lijepo je napokon vidjeti MU u svom originalnom izdanju, bez dvanaestog (a nekada i trinaestog i cetrnaestog) igraca. naravno, mislim na sudije. Napokon je doslo vrijeme da se vidi o kakvom se zapravo sportskom brendu radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.