Inace,Sagna ove sezone u fantasticnoj formi,.
Not sure if Arsenal RB or Aston Villa LB.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Mislim da ce Gibs izdrzati to, osim u slucaju neke **** povrede. Odmorio se zadnjih nekoliko tekmi. Girud je sinoc bio fenomenalan, vise puta sam primjetio da njegova defanziva itekako valja Arsenalu, uvijek je tu oko šesnesterca. Pratite sta radi kod prvog gola odvlaci dva igraca i ostavlja prostor za Vilsira, nije dotako loptu uopšte, a jedan je od ucesnika akcije kod gola.rambo16 je napisao/la:cccc...koji smo mi pehovi....znači Vermalen će bit rezerva na beku
eto Lorda brzo nazad na travnjake da teroriše protivničke odbraneMarsal je napisao/la:Sezone kada smo igrali finale LP lijevi bek nam je bio Flamini tako da to nije neki veliki problem. Mene samo brine to što nam fali jedan napadač u timu, zaista fali u pm...čast svima ostalim ali jedino je Giroud napadač. Poldi se ne snalazi na centarforu najbolje ali je ubitačno krilo, Sanoga ne bih komentarisao, Parka tek ne bih komentarisao, a Lord je povrijeđen. Treba nam neko.
Taj momak je DMF al igra od golmana do špice sve pozicije na obje strane,naravno najmanje ga koriste kao DMF-abega_afc je napisao/la:Navodno, ako bi Monreal bio duze povrijedjen mogli bi vratit malog Koklena-citaj Kokolo sa posudbe iz Frajburga. Iako ne igra tu poziciju primarno, mislim da je u Frajburgu cak lijevo krilo, a ne DMF, sjecam se da je kod nas imo par finih utakmica na beku tako da bi on vjerovatno bio rjesenje.
bega_afc je napisao/la:
Bezveze se zagrijavo, naljutio ga je dobro meni se cini...
Lukas-Podolski.com @Podolski10 17h
Good feeling to see Ox on the pitch again. I'm happy for you, bro!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.