Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja ti sjedim odma kraj one glavne sutkinje, s desne stranebazeni je napisao/la:a gdje ti radišPapastathopoulos je napisao/la:znam ja kolika je plata u sudu4 milje, a ti bazeni potvrdi ako hoces, ako neces, ko te yebe
![]()
![]()
da nisi u sudu
![]()
ma neću potvrđivati takva pitanja,rado bi,ali mi je zabranjeno
daleko si dogurao od semafora do sudaPapastathopoulos je napisao/la:ja ti sjedim odma kraj one glavne sutkinje, s desne stranebazeni je napisao/la:a gdje ti radišPapastathopoulos je napisao/la:znam ja kolika je plata u sudu4 milje, a ti bazeni potvrdi ako hoces, ako neces, ko te yebe
![]()
![]()
da nisi u sudu
![]()
ma neću potvrđivati takva pitanja,rado bi,ali mi je zabranjeno![]()
![]()
![]()
ma ne moras potvrdjivat, al znam da je 4 milje![]()
@bianco ne levatim ja nikoga, jednostavno znam koliko sudija prima u pDze
a meni ovdje prodaje drugu pričuEmir ZENICA je napisao/la:@ bazeni
Ovo ti je posao legende
NikadHZ_ilidzaa je napisao/la:Cuj Emerika sto provocira
Emir ZENICA je napisao/la:NikadHZ_ilidzaa je napisao/la:Cuj Emerika sto provocira
Ma nisam ba, ja spadam u posten svijetEmir ZENICA je napisao/la:bolje nezaposlen nego prati sajbe![]()
@ zenichanin
Nisam,ti ?
haha znamZenichanin je napisao/la:
Ma nisam ba, ja spadam u posten svijet![]()
Danas mi govore neka marisana bila, odmah sam pomislio da si zaglavio s policijom![]()
Nije ni cimburijada sto je nekad bilaEmir ZENICA je napisao/la:haha znamZenichanin je napisao/la:
Danas mi govore neka marisana bila, odmah sam pomislio da si zaglavio s policijom![]()
![]()
Ma i ja sam danas cuo,jbg uvijek ima divljaneraKakvi nemam ja sa policijom nikakav kontakt vise
![]()
U kojoj kafani u Zenici castis da doletimZenichanin je napisao/la:Nije ni cimburijada sto je nekad bilaEmir ZENICA je napisao/la:haha znamZenichanin je napisao/la:
![]()
Ma i ja sam danas cuo,jbg uvijek ima divljaneraKakvi nemam ja sa policijom nikakav kontakt vise
![]()
![]()
Ako hoces da ti sredim jedan susret, buduci punac mi je policajac i to inspektor neki pa da vas upoznam
Tako je brateeEmir ZENICA je napisao/la:Legenda je uvijek suplju prodavao,zato nemoj ic njegovim stopama,ugledaj se na @harry-a![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.