Ovako ne ide, nesto krupno treba da se desi, inace bi sezona bi mogla otici u katastrofalnom smijeru.
Al najvaznije je da se zadrzi dignitet kluba, niposto ici u nekakav "panic bay"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
dobarTorres_9 je napisao/la:opet treba naglasati da se masinerija zahuktava
Poslije trećeeg idee štaa?! - ČetvrtiTweeds_10 je napisao/la:dobarTorres_9 je napisao/la:opet treba naglasati da se masinerija zahuktava![]()
Inace, pozitivna stvar da nakon ova 3 poraza mora doci na red pobjeda. zato protiv swansea kucu na keca.
Ev išao je na visinske pripreme,rekao mu Moyes da još ne može odgovoriti surovim izazovima premier lige..Saurman je napisao/la:Šta je sa ovim Zahom lik gotov da i ne igra a plaćen 12 mil.
Nemoj ako je čačina, ostat ce covjek bez krova nad glavom.Tweeds_10 je napisao/la:dobarTorres_9 je napisao/la:opet treba naglasati da se masinerija zahuktava![]()
Inace, pozitivna stvar da nakon ova 3 poraza mora doci na red pobjeda. zato protiv swansea kucu na keca.
Isprico je on neki monolog pred kraj utakmice, dobru minutu vremena je bio u kadru sa sve debilnom facom i nije prestajo pricat, bas me zanima sta li je izgovorio, ako bi neko naletio nek postavi...BoBo89 je napisao/la:Sta li ce Moyes reci nakon ovoga?
Ovako ne ide, nesto krupno treba da se desi, inace bi sezona bi mogla otici u katastrofalnom smijeru.
Al najvaznije je da se zadrzi dignitet kluba, niposto ici u nekakav "panic bay"
Ako je vjerovat nekim pricama, on je itekako kriv za te povrede, pogotov u slucaju Robina. Kad pogledamo koliko je povreda Everton imao, i ne bi me cudilo da je istina.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ne može Moyes biti isključivi krivac za ovo. Pa, tri najbolja igrača iz prošle sezone (RvP, Carrick, Rafael) su više povrijeđeni nego zdravi ove sezone i sad traže nekakvu formu + još nekoliko igrača je u konstantnom padu zadnjih par sezona. Ja mislim da je ključna greška napravljena ljetos. Jednostavno se moralo dovesti (barem) jedno veliko ime (u veznom redu) za Moyesovu prvu sezonu, MORALO. Po meni je to ključ. Ima i Moyesove krivice kod nekih stvari, ali mu se jednostavno previše loših okolnosti poklopilo.
Mislim da problem mnogo dublji, npr natezanje Zahe i Lauren.Narin je napisao/la:Ev išao je na visinske pripreme,rekao mu Moyes da još ne može odgovoriti surovim izazovima premier lige..Saurman je napisao/la:Šta je sa ovim Zahom lik gotov da i ne igra a plaćen 12 mil.
Poklopile su se i njegove katastrofalne greske tokom cijele sezone, previse rotiranja, katastrofalne izmjene tokom cijele sezone, forsiranje igraca u trenucima kad zasluzuju samarcinu i klupu par kola.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ne može Moyes biti isključivi krivac za ovo. Pa, tri najbolja igrača iz prošle sezone (RvP, Carrick, Rafael) su više povrijeđeni nego zdravi ove sezone i sad traže nekakvu formu + još nekoliko igrača je u konstantnom padu zadnjih par sezona. Ja mislim da je ključna greška napravljena ljetos. Jednostavno se moralo dovesti (barem) jedno veliko ime (u veznom redu) za Moyesovu prvu sezonu, MORALO. Po meni je to ključ. Ima i Moyesove krivice kod nekih stvari, ali mu se jednostavno previše loših okolnosti poklopilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.