Druze ja e ne bih slozio oko te cifre,evo recimo ja sam iz prigradskog naselja Solina koje broji oko 15 000 ljudi...pa gdje su ostala naselja prema Majevici,Obodnica,Bresike,Dokanj,i da ne nabrajamo......samo u tom dijelu Tuzle,zivi 30 tak hiljada ljudi......a vjeruj od 100 poto nije ni 20 posto grada...Meni je popis smjesan i totalno nerelevantan...Pa imas Gornju Tuzlu,potpuno odvojeno naselje ali pripada optini,danas gradu sa oko 10 000 ljudi....a samog centra grada,jezgre nismo se ni dotakli,...NebitnoMortemHz je napisao/la:Spada isto k'o sto spada Tuzla u Sarajevo pa ti vidistaragarda je napisao/la:SpadaMortemHz je napisao/la:Pa ne spada pod grad Tuzla, ne znam sta se cudis.![]()
nije ba grad Tuzla, jeste opcina ali nije grad. Tuzla ima nekih 80K stanovnika a opcina 110K. Vjeruj da je to istina, sto bi te ja lozio.
Sloga je lijepa prica,iako nece nikada imati podrsku kakvu neko zamislja,od Olimpica,pa ako hoces i Mladosti,Krupe uvjek bi imala vecu posjetu,bilo bi tu 1000,1500 ljudi koji bi dosli na dobru utakmicu..Jer Simin Han je veliko naselje,gusto naseljeno,vecinom podrinjcima.