Prvo pol odlična igra, dosta trke, pasova, igrači to dobro prate, pregled igre perfektan, tajming golova odličan
U drugom nastupa p.i.č,kopaćenička igra....
Buffon - ona njegova gestikulacija kada igračima pokazuje da se ''dovedu pameti'' rekla dosta toga
Bonucci - siguran večeras
Chiellini - dobro je otrpio onaj lakat u vugla, pokrivao svoj dio terena i išao naprijed
Caceres - dobro odradio svoj dio posla, malo mu zadavao problem Cassano
Licht - u par navrata ostavljao samog Martina i nedovoljno se vraćao, po meni je mogao mnogo bliže biti Molinaru u onoj situaciji kasno izašao van da blokira
Asamoah - odradio svoje solidno, da mi je dočekati da ga vidim u vezi
Pirlo - brada je par lopti izgubio 'nako, nije to sigurna igrau defanzivi bila
Vidal - odličan ali bezze žutalja pokupi
Pogba - dječije bolesti, krzamak, zaušnjaci i šarlah u jednom. Odličan u dva navrata da bi u trećem sve to popišao, finte i skakutanja oko lopte neka ostavi PSG-u i Realu bar tamo ima cirkusanata, ovdje se zahtjeva ozbiljna igra sa jednim ciljem - zabiti više od protivnika i nikako istom ne dopustiti da uzme loptu, osvoji prostor i ugrozi Buffona, a večeras je mali to opasno radio... uzme je fintira, izgubi, ili uzme napravi odličan prodor da bi sve uprskao nekom dječijom forom. Talenat je vanserijski ali mora odrasti
Tevez - svaka čast za dva gola i on bezze žuti poklopi
Llorente- mislim njegova najslabija partija u dresu Juventusa što se ja sjećam, forma nekoliko tekmi nije na zavidnom nivou
Isla - nije loš bio
Marchisio - korektan i konkretan
Quagliarela - eh da je koji put uspio roknuti prema golu da je uhvati ono pravo
Dati dva gola i imati igrača više i to je izgleda postalo problem kako se odbraniti nakon vodstva. Opet se dešava opuštanje, posustajanje, ''zamor'' misli...
Da bi se osvojila LE mora to izbaciti iz glava Conte igračima, koliko god golova daš valja to odbraniti. Protiv Napolija će biti ''ratnički'' u nedjelju.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO