Ko je reko da je cilj dati gol ?Gusar1995 je napisao/la:ne znam ko će dat' go kad' se Welbeck izvlači do centra i ne znam šta je sa Carrickom i sporošću njegovom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ko je reko da je cilj dati gol ?Gusar1995 je napisao/la:ne znam ko će dat' go kad' se Welbeck izvlači do centra i ne znam šta je sa Carrickom i sporošću njegovom
moguće da je i to ništa me više ne iznenađuje...Devi1 je napisao/la:Ko je reko da je cilj dati gol ?Gusar1995 je napisao/la:ne znam ko će dat' go kad' se Welbeck izvlači do centra i ne znam šta je sa Carrickom i sporošću njegovom
I ja bi ovo volio znati.bezze je napisao/la:ima li uzvrata
Ouiterabajt je napisao/la:I ja bi ovo volio znati.bezze je napisao/la:ima li uzvrata
Treba naglasiti i da je tebi IQ na razini završnice čovjeka kojeg imaš kao usernameTorres_9 je napisao/la:opet treba naglasati da se masinerija zahuktava
HAHA nek si mu reko..ma dzaba im sve manchester je institucija nogometa uopce a ne eng. lige koja donedavno nije imala konkurenta uz manchu za prvenstvo..nego je poenta da danas nogomet jesu pare i tim parama igrače dovedes i osvajas titule i ostalo.Manchester mora odriješiti kesu i kupiti 3,4 igrača i to dobra,skupa.Anon je napisao/la:Treba naglasiti i da je tebi IQ na razini završnice čovjeka kojeg imaš kao usernameTorres_9 je napisao/la:opet treba naglasati da se masinerija zahuktava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.