Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Prilika za Vucinica, a tevez nam treba odmoran za ELNedved11 je napisao/la:Tevez propusta Napoli zbog kartona
Bolji napadač od njega bi koštao 30, 40, 50 + miliona i morao bi se zvati Cavani, Falcao itd...L'Avvocato je napisao/la:Nije ništa loše prijatelju samo ga naš Capitano gotivi malo višejasko_juve je napisao/la: Ne odustajem ja uopste od njega vec samo kazem da nam treba bolji. Sta je tu lose?![]()
Logično da bi nam odgovarao bolji napadač, ali je i Llorente dobar od dolaska. Zadovoljan sam kako igra u tandemu sa Tevezom.
Genghis je napisao/la:Kako me nervira ova igra preko qurca ...
Pa pusti glupana, lik prica o penalu a nije ni usporeni prikazan, vidi covjek iz studija bolje od 5 sudaca, nek pati **** jednoNedved11 je napisao/la:Dobro smo prosli, vrlo lahko je moglo biti 2-2. Previse neozbiljnost sa igracem manje i nesigurnosti, sto je neshvatljivo za ekipi koja ima brojacanu prednosti. Mucenje po obicaju na kraju, ipak seria a i LE uzimaju energiju sto je ocigledno. Jedva do tri boda
Gledam usporeni snimak posljednje sanse Parme i zaista Bonucci nije napravi faul kako spominje cuveni komentator sa Arene. Opet prica gluposti!!
Mi ako u Napulju uzmemo bod to ce bit uspjeh ko osvajanje EL.Jedva hodaju.Padovan je napisao/la:Drugo kao i obično, nikad oni pameti doći, ali pobjeda je najbitnija, i neka je Tevez dobio žuti, igrat će u EL (žao mi samo zbog toga što juri nagradu za strijelca lige).
Protiv Napolija i bod odličan, malo sam se pribojavao da bi ovdje večeras mogao biti x, ali ovako je odlično prošlo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.