tuzlak1987 je napisao/la:Meni ovo podsjeca na situaciju sa Mladost DK, ima do sebe klub Rudar koji je poznat u Jugoslaviji bio i koji je osnovan 1920. dok je Mladost igrala "seoske" lige. A onda je Musija skontao da moze ovako sa Mladosti uraditi dosta vise, a pisao je neko i da je Azmira savjetovao. Sada Rudar kuburi vjerovatno sa visegodisnje razradjenim semama i lopovlucima u i oko kluba kroz Federalnu, a Mladost DK normala funkcionise i ima ok sponzora. Imaju solidnu posjetu, mislim da nikom u Kaknju nije krivo sto tu ima jedan Premijerligas.
Ne znam kako Kakanjci gledaju na Mladost i ulazak u Premijer ligu, al' je činjenica da je Doboj kod Kaknja (možda nekih 5 minuta vožnje autom cirka) i da za Mladost, ipak, navijaju samo stanovnici Doboja, bar kako ja znam.
Najbolje bi bilo kad bi neko iz Kaknja rekao nešto više o tome.
A u principu vjerujem da bi Sloga imala solidnu posjetu, isto kao i Mladost. Drugo je Olimpik, Olimpik je treći tim u gradu al' bukvalno u samom gradu (Simin Han nije naselje, nego malo mjesto pored Tuzle kako sam shvatio?) i nije realno očekivati neke navijače pored Želje i Sarajeva. Da kojim slučajem igraju lupam sad u Semizovcu, vjerujem da bi imali bolju posjećenost nego trenutno.
Isto tako bi bilo i sa Slogom, sumnjam da bi više od nekoliko desetina ljudi pratilo Slogu da igra na Tušnju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"