Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Moyes out 

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Ali zato imamo gol u gostima, sada ubaciti Feltcha i zatvoriti ovo.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
mk516 je napisao/la:GLUPAN!!! Više ga ni ja ne podnosim! FUJNarin je napisao/la:Cleverley gigant.Taman se utišaju kritičari,a on penal napravi,doduše,ovo je smiješan penal,al eto..
A vi stručnjaci vidim ne znate da se ovakav kontakt pri ovakvom prodoru i ovoj brzini MORA svirati kao penal! Ovo je jednostavno izvučen penal na glupost jednog idiota!

Evo čujem Moyes kriv za nepostojeći penal.
Kaže komentator šta to drži Cleverleya na terenu?
Ja bih rekao Fletcher,jer realno,ako on uđe,nikakav to napredak u ofanzivi neće biti.
Kagawa i Hernandez se zagrijavaju koliko vidim,Zaha se još sprema za surovu premier ligu..
Ja bih rekao Fletcher,jer realno,ako on uđe,nikakav to napredak u ofanzivi neće biti.
Kagawa i Hernandez se zagrijavaju koliko vidim,Zaha se još sprema za surovu premier ligu..
Kleverli i karik trazite angazman u nasoj korida ligi
nece on ni gurnut zhu imamo dobar rez za revansa
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
nije Moyes kriv što Cleverley se ne zna kretat' po terenu, svojim kretnjama jednostavno 'smeta' eto pratite malo. Dovlaci igrača koji ga čuva svom kolegi koji bi trebao primiti loptu u nastavku akcije i tako upropasti 'akciju'...
Carrick isto drama loš ovu utakmicu
Nisam Moyesa ni spomenuo, a poslije ovog tvog prošlog komentara ni ja tebe više ne uzimam za ozbiljno. Čista glupost jednog običnog idiota rezultirala penalom i to je to.DukeOfWellington je napisao/la:mk516 je napisao/la:GLUPAN!!! Više ga ni ja ne podnosim! FUJNarin je napisao/la:Cleverley gigant.Taman se utišaju kritičari,a on penal napravi,doduše,ovo je smiješan penal,al eto..
A vi stručnjaci vidim ne znate da se ovakav kontakt pri ovakvom prodoru i ovoj brzini MORA svirati kao penal! Ovo je jednostavno izvučen penal na glupost jednog idiota!![]()
![]()
![]()
Evo čujem Moyes kriv za nepostojeći penal.
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
A brate sta da ti kazem, kod nas nista novo. 
Zahu k`o da spremaju za ekspediciju na mjesec **** te, daj malom da igra brate dragi

Zahu k`o da spremaju za ekspediciju na mjesec **** te, daj malom da igra brate dragi
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Drugi dio posta se odnosio na komentar "Moyes out" drugog forumaša.mk516 je napisao/la: Nisam Moyesa ni spomenuo, a poslije ovog tvog prošlog komentara ni ja tebe više ne uzimam za ozbiljno. Čista glupost jednog običnog idiota rezultirala penalom i to je to.
Tvoj komentar je smiješan i

Čista glupost običnog idiota DA - sudije. Nema govora o penalu.mk516 je napisao/la:
Nisam Moyesa ni spomenuo, a poslije ovog tvog prošlog komentara ni ja tebe više ne uzimam za ozbiljno. Čista glupost jednog običnog idiota rezultirala penalom i to je to.
Klev karik giggs valencia i evra oni vise nemaju sta da trazeee vise na teatru snova
kingwazza je napisao/la:nece on ni gurnut zhu imamo dobar rez za revansa
ne postoji ovdje revanš nakon izgubljene tekme ...
Čekaj,čekaj, ja sam kriv sto ga on drzi non stop u igri ? Ma MOYES OUT.Gusar1995 je napisao/la:nije Moyes kriv što Cleverley se ne zna kretat' po terenu, svojim kretnjama jednostavno 'smeta' eto pratite malo. Dovlaci igrača koji ga čuva svom kolegi koji bi trebao primiti loptu u nastavku akcije i tako upropasti 'akciju'...
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Neka je tvoj na mjestu i neka nije smiješan. Ne znam samo šta ti daje za pravo da pišeš toliku količinu gluposti i nazivaš ljude "smiješnim forumašima"DukeOfWellington je napisao/la:Drugi dio posta se odnosio na komentar "Moyes out" drugog forumaša.mk516 je napisao/la: Nisam Moyesa ni spomenuo, a poslije ovog tvog prošlog komentara ni ja tebe više ne uzimam za ozbiljno. Čista glupost jednog običnog idiota rezultirala penalom i to je to.
Tvoj komentar je smiješan i![]()
![]()
mu je sasvim dovoljan opis.
Zadnja izmjena: mk516, dana/u 07 jan 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
Ev spremnog Fletcha,očekujemo preokret 

Prekršaj jeste bio, sad da li unutra ili vani to je diskutabilno.MoR je napisao/la:Čista glupost običnog idiota DA - sudije. Nema govora o penalu.mk516 je napisao/la:
Nisam Moyesa ni spomenuo, a poslije ovog tvog prošlog komentara ni ja tebe više ne uzimam za ozbiljno. Čista glupost jednog običnog idiota rezultirala penalom i to je to.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Nema šanse, nema nikakvog govora da je ovo bilo za penala. Čista greška sudije ...neurofunk je napisao/la:Prekršaj jeste bio, sad da li unutra ili vani to je diskutabilno.MoR je napisao/la:Čista glupost običnog idiota DA - sudije. Nema govora o penalu.mk516 je napisao/la:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
nyxem je napisao/la:kingwazza je napisao/la:nece on ni gurnut zhu imamo dobar rez za revansa
ne postoji ovdje revanš nakon izgubljene tekme ...

Prvi komentar bez spominjanja Cleverleya i evo ti

Pure logic.mk516 je napisao/la: Neka je tvoj na mjestu i neka nije smiješan. Ne znam samo šta ti daje za pravo da pišeš toliku količinu gluposti i nazivaš ljude "smiješnim forumašima"
neurofunk je napisao/la: Prekršaj jeste bio, sad da li unutra ili vani to je diskutabilno.

Neka sad neko kaze da nije Moyes kriv pa Boze dragi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.