da smo bogdo ovakvi kad igramo evropu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Opet nije OK. Uskoro će se liga, ako Bog da, riješiti jednog Olimpika, ne treba joj drugi.MortemHz je napisao/la:Sloga Simin Han nema navijaca i tesko da ce privuci neke sponzore ili da dobije pomod od opcine, kantona, federacije ili drzave. Ako mu nije problem sve sam raditi onda ok.
Imali bi 1500 ljudi po utakmici?tuzlak1987 je napisao/la:Imali bi ovi troduplo bolju posjetu od Olimpika, kao i od one umjetne Krupe koja kao mijenja Borca u ocima SNSD-a..
Pa koliko Olimpic ima? 500? Sumnjam..mogu iz saveza napisati 500 Olimpiku ili 1000 Krupi ali tu nema zajedno 500 ljudi kada se obje ekipe sastave.MortemHz je napisao/la:Imali bi 1500 ljudi po utakmici?tuzlak1987 je napisao/la:Imali bi ovi troduplo bolju posjetu od Olimpika, kao i od one umjetne Krupe koja kao mijenja Borca u ocima SNSD-a..
Brate kod nas je prosjek 2500 bio, i kod vas malo veći ako se ne varam.MortemHz je napisao/la: Imali bi 1500 ljudi po utakmici?
Pa gledamo i Mladost Solina,prije dok sam bio dole do 2013 imam skolskih iz Lipnice pa smo znali i dole na utakmicu....Chinaglia je napisao/la:samo krenite od teme Slobode, ima u startu najmanje 10 delegata koji bi isli gledat tekme Sloge, jer je toboze tuzlanski klub, mislim stvarno ne znam koji je k tim osobama, pameti ni sekunde
badblueboylivno je napisao/la:Opet nije OK. Uskoro će se liga, ako Bog da, riješiti jednog Olimpika, ne treba joj drugi.MortemHz je napisao/la:Sloga Simin Han nema navijaca i tesko da ce privuci neke sponzore ili da dobije pomod od opcine, kantona, federacije ili drzave. Ako mu nije problem sve sam raditi onda ok.
Objasnio pogotovo ova zadnja recenicasolinas je napisao/la:Pa mamlaze na utakmicama u Solini znalo je biti 500-700 ljudi kakve ima veze znalo zagrmiti par puta Mladost,Mladost....
Maloprije ti kazem takav stav odbija ljude sa cijelog kantona a bogami takav stav pojedinaca i stav grupe "mrtva carsija"sve vise odbija i tuzlake vidi se po posjeti stanju grupe i td...
Pa mrtva borba za opstanak a bilo nas je 400,500 u kopu prosjek na istoku pa onda D tribina.....gdje je sada.
Znas li ti koliko ljudi i momaka ne dolazi na utakmice iz recimo Obodnice zbog takvog stanja grupe.
Koji su to klubovi u Tuzli dijete drago....
Ugaseni visestruki sampion BiH odbojkaski klub Tuzla....
KK Sloboda Dita....Mozda KK Jedinstvo "reorganizovan".....mozda nekadasnji sampion BiH rukometni klub Sloboda.....
Hajde saberi se Chinaglija molim te...
Ti ako neces nemoj koga boli k ali uvjek ce biti raje koja se ici....Pa neku noc 4000 ljudi u mejdanu bodri "frankestajna"protiv "bosne"iako to nije Sloboda i nece nikada biti....O cemu pricas ti bolan
Druze zamisli osvoje trofej prije vas.pinoglavi je napisao/la:Najtuznije je sto je istina da bi na utakmicama Sloge bilo dosta publike, u odnosu na neke sadasnje PL timove.
sta ces kada imamo debilne gradjane, satro tuzlanski klub, podrzimo ga :lol:pinoglavi je napisao/la:Najtuznije je sto je istina da bi na utakmicama Sloge bilo dosta publike, u odnosu na neke sadasnje PL timove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.