Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la irfo » 06 feb 2017, 20:22

Imal koji nas klub da gubi ove pripremne, kolko vidim svi ili dobiju ili nerijeseno :lol:
da smo bogdo ovakvi kad igramo evropu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 feb 2017, 20:50

MortemHz je napisao/la:Sloga Simin Han nema navijaca i tesko da ce privuci neke sponzore ili da dobije pomod od opcine, kantona, federacije ili drzave. Ako mu nije problem sve sam raditi onda ok.
Opet nije OK. Uskoro će se liga, ako Bog da, riješiti jednog Olimpika, ne treba joj drugi. :twisted:
Hayley <3

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2017, 20:52

Imali bi ovi troduplo bolju posjetu od Olimpika, kao i od one umjetne Krupe koja kao mijenja Borca u ocima SNSD-a..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2017, 20:57

tuzlak1987 je napisao/la:Imali bi ovi troduplo bolju posjetu od Olimpika, kao i od one umjetne Krupe koja kao mijenja Borca u ocima SNSD-a..
Imali bi 1500 ljudi po utakmici?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2017, 21:04

MortemHz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Imali bi ovi troduplo bolju posjetu od Olimpika, kao i od one umjetne Krupe koja kao mijenja Borca u ocima SNSD-a..
Imali bi 1500 ljudi po utakmici?
Pa koliko Olimpic ima? 500? Sumnjam..mogu iz saveza napisati 500 Olimpiku ili 1000 Krupi ali tu nema zajedno 500 ljudi kada se obje ekipe sastave.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 feb 2017, 21:06

MortemHz je napisao/la: Imali bi 1500 ljudi po utakmici?
Brate kod nas je prosjek 2500 bio, i kod vas malo veći ako se ne varam.
Bilo bi ljubitelja fudbala iz okoline sigurno 1000 svaku utakmicu.
Čovjek je probao sa Slobodom, dao je sebe maksimalno. Nisu mu dali, sabotirali ga, otjerali ga. A hoće da stvori nešto, ima pare.
Ja lično mislim da nema tu puno prostora da se napravi nešto i skeptičan sam, ali ne bi mi bilo žao da imamo još jedan klub u PL.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 feb 2017, 21:08

samo krenite od teme Slobode, ima u startu najmanje 10 delegata koji bi isli gledat tekme Sloge, jer je toboze tuzlanski klub, mislim stvarno ne znam koji je k tim osobama, pameti ni sekunde

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 feb 2017, 21:16

Chinaglia je napisao/la:samo krenite od teme Slobode, ima u startu najmanje 10 delegata koji bi isli gledat tekme Sloge, jer je toboze tuzlanski klub, mislim stvarno ne znam koji je k tim osobama, pameti ni sekunde
Pa gledamo i Mladost Solina,prije dok sam bio dole do 2013 imam skolskih iz Lipnice pa smo znali i dole na utakmicu....
Da li me to u tvojim ocima pravi mrziteljem Slobode....
Da to su sve tuzlanski klubovi i ko hoce neka ide gledat.
Zbog takvog razmisljanja i ljudi danas u Tuzli,ni na Slobodinim utakmicama nemas 1500 ljudi...
Taj carsija fazon ocrnio nas je u okolini Tuzle i sirom kantona...Pa umjesto da imamo prosjek 4,5 000 jedva 2000...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 feb 2017, 21:31

u mojim ocima, to te cini delegatom, jer Tuzla ne smije imat dva premijerligasa, cak ni drugoligasa i za mene je akt odlaska na Slogine tekme cin izdaje FK Sloboda Tuzla, tim vise jer je vlasnik tog kluba bivsi predsjednik FK Slobode

Tuzla, osim FK Slobode, ima dosta fudbalskih klubova, al amaterskih klubova, kakva je bila i Sloga i takvi klubovi nemaju navijace, na tekme tih klubova se ode iz zajebancije, da ubijes vrijeme, da se zabavis, popijes nesto, itd

Sloga je sada profesionalni klub, koji mozda udje u PL i vi cete hladno otici da ga gledate, jer je eto, tuzlanski klub, stvarno ne znam koji vam je k, zna se koji klubovi su relevantni tuzlanski klubovi u svim sportovima, za koje tuzlaci navijaju, Sloga nikada nije bila takav i nikada ne smije biti!

isto bih ovo rekao kada bi sutra Proleter, OFK Tuzla, Mladost Solina, itd, postali kao Sloga, a Slogi mogu pozeljeti samo da se takmici u kantonalnim ligama, kao takvi mi ne smetaju

Azmir su kurci i beze ce na silu napravit projekat kao Zmaj od Bosne, a znamo kako je to zavrsilo, tako ce zavrsit i Sloga kada on ode.. Tuzla nema kapacitet za dva kluba i to sto Azmir radi je ravno samoubistvu, al eto, to je inat, a on ima pare, pa ce mozda i pokusat to da ostvari, a sve i da ima kapacitet, taj klub ne bi zazivio, zakasnili su otprilike 97 godina
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 06 feb 2017, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 06 feb 2017, 21:37

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 feb 2017, 21:38

badblueboylivno je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sloga Simin Han nema navijaca i tesko da ce privuci neke sponzore ili da dobije pomod od opcine, kantona, federacije ili drzave. Ako mu nije problem sve sam raditi onda ok.
Opet nije OK. Uskoro će se liga, ako Bog da, riješiti jednog Olimpika, ne treba joj drugi. :twisted:
:lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 feb 2017, 21:45

Kakav radikalizam Chinaglia, pusti ljude nek' bodre koga žele.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 feb 2017, 21:45

Prognoza za prvaka

Zrinjski 60%
Zeljeznicar 30%
Sarajevo 10%.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 feb 2017, 21:46

Pa mamlaze na utakmicama u Solini znalo je biti 500-700 ljudi kakve ima veze znalo zagrmiti par puta Mladost,Mladost....
Maloprije ti kazem takav stav odbija ljude sa cijelog kantona a bogami takav stav pojedinaca i stav grupe "mrtva carsija"sve vise odbija i tuzlake vidi se po posjeti stanju grupe i td...
Pa mrtva borba za opstanak a bilo nas je 400,500 u kopu prosjek na istoku pa onda D tribina.....gdje je sada.
Znas li ti koliko ljudi i momaka ne dolazi na utakmice iz recimo Obodnice zbog takvog stanja grupe.
Koji su to klubovi u Tuzli dijete drago....
Ugaseni visestruki sampion BiH odbojkaski klub Tuzla....
KK Sloboda Dita....Mozda KK Jedinstvo "reorganizovan".....mozda nekadasnji sampion BiH rukometni klub Sloboda.....
Hajde saberi se Chinaglija molim te...
Ti ako neces nemoj koga boli k ali uvjek ce biti raje koja se ici....Pa neku noc 4000 ljudi u mejdanu bodri "frankestajna"protiv "bosne"iako to nije Sloboda i nece nikada biti....O cemu pricas ti bolan

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 feb 2017, 21:48

solinas je napisao/la:Pa mamlaze na utakmicama u Solini znalo je biti 500-700 ljudi kakve ima veze znalo zagrmiti par puta Mladost,Mladost....
Maloprije ti kazem takav stav odbija ljude sa cijelog kantona a bogami takav stav pojedinaca i stav grupe "mrtva carsija"sve vise odbija i tuzlake vidi se po posjeti stanju grupe i td...
Pa mrtva borba za opstanak a bilo nas je 400,500 u kopu prosjek na istoku pa onda D tribina.....gdje je sada.
Znas li ti koliko ljudi i momaka ne dolazi na utakmice iz recimo Obodnice zbog takvog stanja grupe.
Koji su to klubovi u Tuzli dijete drago....
Ugaseni visestruki sampion BiH odbojkaski klub Tuzla....
KK Sloboda Dita....Mozda KK Jedinstvo "reorganizovan".....mozda nekadasnji sampion BiH rukometni klub Sloboda.....
Hajde saberi se Chinaglija molim te...
Ti ako neces nemoj koga boli k ali uvjek ce biti raje koja se ici....Pa neku noc 4000 ljudi u mejdanu bodri "frankestajna"protiv "bosne"iako to nije Sloboda i nece nikada biti....O cemu pricas ti bolan
Objasnio pogotovo ova zadnja recenica :tokralju:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 feb 2017, 21:48

Najtuznije je sto je istina da bi na utakmicama Sloge bilo dosta publike, u odnosu na neke sadasnje PL timove.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 feb 2017, 22:01

pinoglavi je napisao/la:Najtuznije je sto je istina da bi na utakmicama Sloge bilo dosta publike, u odnosu na neke sadasnje PL timove.
Druze zamisli osvoje trofej prije vas. :D :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 feb 2017, 22:03

pinoglavi je napisao/la:Najtuznije je sto je istina da bi na utakmicama Sloge bilo dosta publike, u odnosu na neke sadasnje PL timove.
sta ces kada imamo debilne gradjane, satro tuzlanski klub, podrzimo ga :lol:

a sto se tice OKK Slobode, za mene je to Sloboda Dita, nazalost, desilo se sta se desilo, al ni prvi, ni posljednji slucaj u svijetu sporta, prema tome, tuzlaci imaju isti stav kao i ja, to se i pokazalo vise puta, a tek kada bi klub zaigrao u ABA ligi, vidio bi dal je to Sloboda Dita, il ipak Frankenstajn

sjeti se Ditine posjete godinama prije zamrzavanja, ista, ako ne i gora nego sada, nije bilo rezultata, kosarka nikakva, napuni se Mejdan ponekad u odredjenim situacijama kao i sada

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 feb 2017, 22:08

Znaci sutra da ti "zamrznu"FK i osnuju 1919 bi li isto tako rekao to je Sloboda....
Zasto ti onda smeta Mladost,Lipnica Sloga....
Kako si kontradiktoran covjece u dva posta pises dvije razlicite verzije iste stvari....
Jarane koliko ti vrijedjas sugradjane neko od tih "debilnih gradjana"obrisat ce jednom ulicu sa tobom

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2017, 22:12

De prvo cekajte da vidimo sta ce se desiti, rasprava vam nema poente. A i ako se desi da Sloga nekada udje u ligu neka navija ko za koga hoce, 100 ljudi 100 cudi, svako ima svoje neke fazone.
Eto Fukare, ova Stara garda bar dio nje ode prati OKK, ovi koji nisu toliko stari izmedju 20-30 bojkotuju, eto sada ova djeca od 20 godina opet pocela pratiti.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.