Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ocekivano Sagna ce otici ali da ne bude zabune nema sanse da to bude sad u ovom prelaznom roku. Razumljivo igracu je ovo posljednja sansa da dobije jos jedan jaci ugovor do kraja karijere.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ured sam se ucrvo cekajuci ovu utakmicu, nista osim pobjede ne dolazi u obzir, odmorili su se, moraju ovo prekucat, u prvih pola sata odma rijesit utakmicu 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
I ja bi volio da tako budeGreivis je napisao/la:Pogresno.anell je napisao/la:U januaru sigruno necemo, na ljeto mozda.adc je napisao/la:Ako dovedete Draxlera, svaka čast.
U januaru mozda, na ljeto sigurno.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Vrte se neke informacije da ce Arsenal slati 30m ponudu za Cabayea i Santona..
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
ništa do julaLampard8 je napisao/la:Vrte se neke informacije da ce Arsenal slati 30m ponudu za Cabayea i Santona..

A.F.C. Bournemouth!
Koji je sastav včrs otprilike?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Mislim da cemo otprilike ovako igratiAsharaK je napisao/la:Koji je sastav včrs otprilike?
-----------------Szczezny------------------
Sagna--------Pero-------Koss......Nacho
-------------Arteta------Wilshere---------
Gnarby-------------Ozil-----------Cazorla
------------------ Giroud------------------
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Poslije ove tekme neki su nam predvidjali borbu za Eurupa ligu, a sad kako stvari stoje ti najglasniji izgleda da ni svoj tim nece gledati u tom takmicenju.rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube] haha'..kad se sjetim ovoga nakon prvog kola
Mogao bi jedino Rosa imjesto Gnarrby-a dobiti sansu, imam osjecaj neki da ce ae A.Villa zatvoriti potpuno nebi li bod sacuvali i imali pozitivan ishod protiv Ars.ove sezoneanell je napisao/la:Mislim da cemo otprilike ovako igratiAsharaK je napisao/la:Koji je sastav včrs otprilike?
Gunner4ever
ma daj malog Švabu od prve minute.....kakav će ono igračina bit...Arsenator je napisao/la:Mogao bi jedino Rosa imjesto Gnarrby-a dobiti sansu, imam osjecaj neki da ce ae A.Villa zatvoriti potpuno nebi li bod sacuvali i imali pozitivan ishod protiv Ars.ove sezoneanell je napisao/la:Mislim da cemo otprilike ovako igratiAsharaK je napisao/la:Koji je sastav včrs otprilike?

A.F.C. Bournemouth!
- arsengunner
- Kontakt:
Samo WENGER istina je!!!
cica kao u muškarca 

- arsengunner
- Kontakt:
Pa ti i u Arsenalovim trebama mane nadjes cccSeaman je napisao/la:cica kao u muškarca

Samo WENGER istina je!!!
ravna ko daska,dobra za špranjiti
nju doveli a neke dvije prešle u chelsea,preko 30 banki imaju a osvojile brda s ekipom i pustili ih samo tako,a ona nova trenerica iz škotske nema blage

Večeras očekujem pobjedu,ekipa je odmorna mislim da neće biti većih problema..
Giroud večeras zabija..
Giroud večeras zabija..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Wenger jos prije par dana rekao da nece nikoga dovoditi u vezni red a i ako bude neko to ce sigurno biti DM.Lampard8 je napisao/la:Vrte se neke informacije da ce Arsenal slati 30m ponudu za Cabayea i Santona..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
ON THIS TRANSFER DAY: Arsenal signed Abou Diaby from Auxerre. He's played 178 times in 9 seasons.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Wilshere, Flamini, Cazorla, Ozil, Gnabry, Giroud
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0