Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evolve
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evolve » 06 feb 2017, 13:15

Jel so još kome čini da je ovaj Husref u Mladosti preko neke stvari ? Lik odkad je došao tamo, preko izjava koje daje, čini mi se sve mu ravno. Dobili, izgubili, dobio otkaz nedobio...
NK Široki Brijeg

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 06 feb 2017, 13:16

Normalno da će mu biti svejedno kad prodaje utakmice

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 feb 2017, 13:19

Evolve je napisao/la:Jel so još kome čini da je ovaj Husref u Mladosti preko neke stvari ? Lik odkad je došao tamo, preko izjava koje daje, čini mi se sve mu ravno. Dobili, izgubili, dobio otkaz nedobio...
isto ko i kod nas... dok je bio :mrgreen: :evil:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 06 feb 2017, 13:21

Sariel je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Jel so još kome čini da je ovaj Husref u Mladosti preko neke stvari ? Lik odkad je došao tamo, preko izjava koje daje, čini mi se sve mu ravno. Dobili, izgubili, dobio otkaz nedobio...
Pa dobro, nebih baš rekao, kod vas je bilo tog nekog entuzijazma, općenitno, al ovde, života mi isto drvena Marija.
NK Široki Brijeg

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 feb 2017, 13:27

pa nema para, nema mogućnosti, on je tu zbog plate, čovjek kao i svi drugi....kad ima prostora da napravi ekipicu "po svom" to je uvijek ozbiljna ekipa...šta može ovako...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 feb 2017, 13:30

Ja mislim da se covjek tek probudio, po prikazanom :cool: Ali sta ce mu biti zanimljivo, ne moze ispasti, ne moze u ligu 6. Njemu je sezona zavrsena
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 06 feb 2017, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2017, 13:46

Evolve je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
Pa dobro, nebih baš rekao, kod vas je bilo tog nekog entuzijazma, općenitno, al ovde, života mi isto drvena Marija.
Pa jeste jbg, ima on para i nesto ga previse ne zanima Mladost. Radit ce posao dok moze, uzeti par hiljada mjesecno i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2017, 14:41

"Azmir Husić je već uložio preko milion konvertibilnih maraka u klub iz Simin Hana, ali ne planira stati na tome. Naime, Husić želi uvesti Slogu u BHT Premijer Ligu i napraviti stabilnog prvoligaša koji bi bio bitan faktor bosanskohercegovačkog fudbala. Sljedeći potez bi bilo povećanje kapaciteta na stadionu FK Sloga, a ko zna, u budućnosti ćemo možda gledati velika imena bh. fudbala u našem plavo-bijelom dresu", piše službena stranica Sloge Simin Han.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 feb 2017, 14:44

Kakva prelivoda. :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 feb 2017, 14:53

MortemHz je napisao/la:"Azmir Husić je već uložio preko milion konvertibilnih maraka u klub iz Simin Hana, ali ne planira stati na tome. Naime, Husić želi uvesti Slogu u BHT Premijer Ligu i napraviti stabilnog prvoligaša koji bi bio bitan faktor bosanskohercegovačkog fudbala. Sljedeći potez bi bilo povećanje kapaciteta na stadionu FK Sloga, a ko zna, u budućnosti ćemo možda gledati velika imena bh. fudbala u našem plavo-bijelom dresu", piše službena stranica Sloge Simin Han.
Vrlo bitno mu je iskustvo koje je imao kod nas, "igrao" federalnu sa nama, zna gdje treba podmazat, gdje treba pojacat, tako dje ima iskustvo sa pokusajem kupovine nekog instant uspjeha, gdje je pare bacao i sakom i kapom, i mislim ako stvarno zeli nesto veliko sa Slogom da napravi da to moze, jer ima finansije a sad ima i fino iskustvo. Pod ovim "nesto veliko" mislim da od Sloge napravi stablinog premijerligasa.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2017, 14:57

klasik je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:"Azmir Husić je već uložio preko milion konvertibilnih maraka u klub iz Simin Hana, ali ne planira stati na tome. Naime, Husić želi uvesti Slogu u BHT Premijer Ligu i napraviti stabilnog prvoligaša koji bi bio bitan faktor bosanskohercegovačkog fudbala. Sljedeći potez bi bilo povećanje kapaciteta na stadionu FK Sloga, a ko zna, u budućnosti ćemo možda gledati velika imena bh. fudbala u našem plavo-bijelom dresu", piše službena stranica Sloge Simin Han.
Vrlo bitno mu je iskustvo koje je imao kod nas, "igrao" federalnu sa nama, zna gdje treba podmazat, gdje treba pojacat, tako dje ima iskustvo sa pokusajem kupovine nekog instant uspjeha, gdje je pare bacao i sakom i kapom, i mislim ako stvarno zeli nesto veliko sa Slogom da napravi da to moze, jer ima finansije a sad ima i fino iskustvo. Pod ovim "nesto veliko" mislim da od Sloge napravi stablinog premijerligasa.
Sloga Simin Han nema navijaca i tesko da ce privuci neke sponzore ili da dobije pomod od opcine, kantona, federacije ili drzave. Ako mu nije problem sve sam raditi onda ok.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2017, 14:59

Nidje veze potez, kao sto Mortem napisa nema faktora tu osim ako on zeli da bude sugar daddy pa da sve radi sam bez navijaca i sponzora.
A isto tako kako misli praviti stadion na tom mjestu kada nema ni milimetar prostora?

slika

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 feb 2017, 15:12

Husić jede ****, eto šta radi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 06 feb 2017, 15:16

tuzlak1987 je napisao/la:Nidje veze potez, kao sto Mortem napisa nema faktora tu osim ako on zeli da bude sugar daddy pa da sve radi sam bez navijaca i sponzora.
A isto tako kako misli praviti stadion na tom mjestu kada nema ni milimetar prostora?

slika
Sta je za A.H ovih par kuća sa strane,sve ih moze izmjesti u jednu lamelu zgrade koju pravi uskoro na Sjenjaku.On sta zamisli to i uradi...Ima se moze se...steta sto su čaršijaneri ipak bii za Slobodu koja tavori u zoni ispadanja...
DRŽAVA TUZLA!!

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 06 feb 2017, 15:55

Evolve je napisao/la:pa nema para, nema mogućnosti, on je tu zbog plate, čovjek kao i svi drugi....kad ima prostora da napravi ekipicu "po svom" to je uvijek ozbiljna ekipa...šta može ovako...
[/quote]
Ima sasvim dovoljno para da se ispune zadani ciljevi, a to sto njeg drzi neka q-bolja to je druga stvar. Nema para a klub u Turskoj na pripremama. Svakako je s klubom jos do ljeta i onda nek ide negdje drugo i prodaju maglu.
Inace vlasnik kluba sad ulaze pare u stadion, uskoro ce se postavljati konstukcija za krov a i semafor dolazi. Tako da kako stvari stoje sad se malo ulaze u infrastrukturu dok ovaj "murinjo" ne ode.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 feb 2017, 15:55

Znači ipak se nije zasitio domaćeg fudbala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 feb 2017, 18:10

Iskreno se nadam da nece nikada uci u PL sa Slogom
Nad tobom sunce najljepše sja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 feb 2017, 19:36

pinoglavi je napisao/la:Iskreno se nadam da nece nikada uci u PL sa Slogom
Zasto?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2017, 19:54

Sabinho je napisao/la:
Zasto?
Ovo ti je veliki mrzitelj pa zato. :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 feb 2017, 20:10

MortemHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Zasto?
Ovo ti je veliki mrzitelj pa zato. :kafa:
:mrgreen:
Ne vidim razlog zbog cega bi to bilo nesto pozitivno za Slobodu, a Sloga je svakako klub bez navijaca i historije tako da mi je draze da udju timovi poput Veleza, Jedinstva i Zvijezde u narednim godinama. Ako zeli pomagati bh fudbalu logicnije mi je da obezbjedi omladincima dobre uslove i trenere.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.