U januaru sigruno necemo, na ljeto mozda.adc je napisao/la:Ako dovedete Draxlera, svaka čast.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
pesi sad povukli,sad metnuli ovo
Draksler na par miliona od Arsenala?
Draksler blizu Arsenala, Venger ponudio 40 miliona evra, Nemci insistiraju da isplati kompletnu klauzulu od 45 miliona, kako bi sjajni mladi fudbaler još ove zime stigao u London.
Arsenal je prema tvrdnjama Bilda ponudio 40 miliona i jedan evro, ali to nije dovoljno, kao ni u slučaju Suareza.
Bivši igrač Jan Age Fjortof je tvitovao da je klauzula 45 miliona, i da je samom igraču rečeno da ove zime neće biti pušten, ako Englezi ne plate klauzulu.
Kako sada stvari stoje odluka je na Šalkeu, verovatno je da će uslediti pregovori, ali i da će klub iz Gelzenkirhena učiniti sve da zadrži mladog igrača do leta. Sa druge strane, sam Fjortof tvrdi da Draksler želi da ide, do kraja je dovoljno vremena da dođe do dogovora i da se Nemac preseli u Arsenal, to jest pridruži zemljacima.
On je već pre par meseci rekao da bi rado igrao sa Ozilom, Podolskim i Mertesakerom
Draksler na par miliona od Arsenala?
Draksler blizu Arsenala, Venger ponudio 40 miliona evra, Nemci insistiraju da isplati kompletnu klauzulu od 45 miliona, kako bi sjajni mladi fudbaler još ove zime stigao u London.
Arsenal je prema tvrdnjama Bilda ponudio 40 miliona i jedan evro, ali to nije dovoljno, kao ni u slučaju Suareza.
Bivši igrač Jan Age Fjortof je tvitovao da je klauzula 45 miliona, i da je samom igraču rečeno da ove zime neće biti pušten, ako Englezi ne plate klauzulu.
Kako sada stvari stoje odluka je na Šalkeu, verovatno je da će uslediti pregovori, ali i da će klub iz Gelzenkirhena učiniti sve da zadrži mladog igrača do leta. Sa druge strane, sam Fjortof tvrdi da Draksler želi da ide, do kraja je dovoljno vremena da dođe do dogovora i da se Nemac preseli u Arsenal, to jest pridruži zemljacima.
On je već pre par meseci rekao da bi rado igrao sa Ozilom, Podolskim i Mertesakerom
Oj sta nastade od zajebancije, ne mogu da vjerujem.
Momak je mog'o jos na ljeto da pređe u mnoge klubove, cini mi se da je Real bio zainteresovan (nesto kasnije i Arsenal). Realnova ponuda je bila prihvacena ali je on rekao da ce o odlasku razmisljati tek poslije SP'14. Sumnjam da se ta odluka promijenila i da planira sada u januaru preci.
Al' nas ljudi istrollase veceras!Desole je napisao/la:Momak je mog'o jos na ljeto da pređe u mnoge klubove, cini mi se da je Real bio zainteresovan (nesto kasnije i Arsenal). Realnova ponuda je bila prihvacena ali je on rekao da ce o odlasku razmisljati tek poslije SP'14. Sumnjam da se ta odluka promijenila i da planira sada u januaru preci.
Ta prica o Realu i ponudi koja je kao prihvacena za njega je cista izmisljotina... Realovci su odradili rok ondmah na pocetku pa posle cijelo ljeto ganjali Babuna!
On kada bi dosao to bi bila cista perverzija a Wenger bi od njega napravio odlicnog spica!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ja koliko znam momak voli najvise da igra na 10ki, tako je bar on to rekao. Najbolje partije pruza od kako su ublehu Holtbya prodali i njega oprobali tamo gdje je govorio da je najbolji. E sad sta Wenger planira nije ni bitno, samo neka dođe, momka pratim vec duze i stvarno je odlican. Odlican tehnicar s obzirom na pristojnu visinu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije on desetka vec krilo. A igra mu se sastoji od ulazaka sa lijevog krila i dobre igre desnom nogom. Istina da moze igrati i 10-ku, ali mu to nije glavna pozicija.
Celik!3,2,2.
Mislim da je se u Schalkeu bunio, tj. hoce da igra 10-ku? Mislim da sam procitao tako, moguce da grijesim. 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto bi onda dolazio u Arsenal? Pa ispred njeg bi u svako doba dana igrali Cazorla/Ozil/Jack. Mislim na toj poziciji.soxx je napisao/la:Mislim da je se u Schalkeu bunio, tj. hoce da igra 10-ku? Mislim da sam procitao tako, moguce da grijesim.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ja koliko sam skontao on je insistirao da igra na poziciji poluspica a takav igrac nam bas treba to ti je nesto ko krilni napadac kakva desetka pa u ekipi imamo desetki na bacanje...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa moguce i to. Znam da sam nesto procitao uglavnom iza napadaca cini mi seBigBigBang je napisao/la:Ja koliko sam skontao on je insistirao da igra na poziciji poluspica a takav igrac nam bas treba to ti je nesto ko krilni napadac kakva desetka pa u ekipi imamo desetki na bacanje...
A nisam rekao da ce u Arsenal
-
BigBigBang
- Kontakt:
Inace Jackson Martinez je ubleha sa sigurnoscu mogu reci, ne vrijedi ni pola cifre koju traze...
Pa brate mili između klasicne 10ke i poluspica nije razlika u poziciji negu u nacinu igre, tj određenih zadataka.
imas clanak i tu ako ne vjerujes
evo ti statistika S04, kada on igra na 10ki i kada igra krilo/ili ga nema. (ovo je od prosle sezone)

kao sto rekoh, neka dođe, a AW ce naci poziciju. Na kraju krajeva ima dovoljno utakmica.
imas clanak i tu ako ne vjerujes

kao sto rekoh, neka dođe, a AW ce naci poziciju. Na kraju krajeva ima dovoljno utakmica.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma samo nek on dođe pa nek onda pomaže i teti Halimi da čisti prozore ako hoće, to nas ne tangira plaho. 

Momciluk novi potpisao
- Marsal
- Kontakt:
Ako se ne varam on je još u oktobru, novembru potpisao produženje. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Bravo za Wengera, radi se za budućnost, momak ima 18 godina, a vjerovatno je sad potpisao ugovor do 2019. godine il nešto slično. Uglavnom long term što je najbitnije. 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ja mislim da je Gnabry jos prije utakmice sa Chelsijem u Liga kupu potpisao novi visegodisnji ugovor mislim da je to stara vijest ali nebitno...
Ne kontam sta Wenger misli kad kaze da ce Ox biti CMF? Ja jednostavno ne vidim kako on moze igrati tu poziciju pa tu imamo hejbet igraca koji su nekoliko klasa iznad njega on je po meni po svim parametrima krilo ili poluspic, kako ce on igrati na poziciji za koju konkurisu Ozil, Ramsey, Wilshere, Cazorla pa i Rosicky?
Ne kontam sta Wenger misli kad kaze da ce Ox biti CMF? Ja jednostavno ne vidim kako on moze igrati tu poziciju pa tu imamo hejbet igraca koji su nekoliko klasa iznad njega on je po meni po svim parametrima krilo ili poluspic, kako ce on igrati na poziciji za koju konkurisu Ozil, Ramsey, Wilshere, Cazorla pa i Rosicky?
Pogresno.anell je napisao/la:U januaru sigruno necemo, na ljeto mozda.adc je napisao/la:Ako dovedete Draxlera, svaka čast.
U januaru mozda, na ljeto sigurno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
izgleda da nas Sagna definitivno napušta....negdje u pregovorima oko plate zapelo 
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.