Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 23 mar 2014, 22:48

Hebem ti i vaćarenje i trkeljašku igru. Jasno je da se mora dobiti sa što manje napora i odmoriti pojedine igrače ali i oni što igraju izgleda u glavama skontaju da se ''ne treba trošiti previše'' + ubitačna igra domaćina dobijemo ovako nekvalitetnu utakmicu.

Storari - sigurica ono što je branio
Caceres - MOTM
Bonuccci - siguran i stamne
Chiellini - borac, dobro držao liniju
Licht - odradio svoj dio posla
Isla - lijevo samo uz ljutu muku
Pirlo - solidna partija, koktel gospodske igre
Vidal - borac, neka forsira i iduće dvije, svakako ga nema protiv Lyona u prvoj
Padoin - zašto igra frajer :roll: :?: , odradi svoj posao ''dodaj da skineš odgovornost''
Tevez - naš najbolji napadač
Osvaldo - trudio se ali slabe fajde, osim asistencije

Llotente, Kwasvo i Gio odradili svoj dio posla.

Idemo dalje Parma se mora dobiti iduću, još 9 teških tekmi ima do kraja. Sa ovakvom igrom koja se mora popraviti i podići na ljestvicu više, kad se vrate Pogba i Marchisio biće to bolje, nije mi se svidio odlazak Giacherinnija i sad je jasno da nam je falio dolazak Guarina kad je zgusnut raspored. Soldat koji je sposoban iznijeti svoj dio odgovornosti. Simone to nije ni kriv ni dužan da se okiti sa tri Scudetta.

Bojao bih se i kada u 90' min damo gol da ga ne primimo u 91-oj... :?

Ne sviđa mi se to opuštanje, strah, tresenje nogu i klecanje koljena kada povedemo.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 mar 2014, 22:48

Treća zaredom 1-0.

Juve. <3
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 mar 2014, 22:50

Pobjeda najbitnija, igru je više suvišno i komentarisati, ali jednostavno u Serija A se može i ovako.

Tevez, a pogotovo Martin, momak je zamjenio Barzaglia kao pravi 8-)

Padoin kralj, čovjek se haman i nije vidio, ali dobar je :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 mar 2014, 22:55

ovo sto mi igramo i prosle sezone od marta i ove sezone jos i nesto ranije od marta je bogu plakat..cisto pobjedjivanje na snagu ili na potez igraca..prosle godine Vidal i Vucinic, ove Pirlo i Tevez a ostali kako se sezona blizi kraju odavno na godisnjem...

ova ekipa je za klasu jaca od svih u seriji A a ovako se provlaci, ne izvlaci se maksimum ni iz ovog sto imamo..sreca pa su ostali timovi odron i fizicki unakazeni, evo i ove vcrs grcevi fataju koliko su nespremni.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 23 mar 2014, 22:57

inace lik sa mog avatara je za svaku pohvalu, ustalio se u prvoj, ovo mu je falilo kontinuitet, a ostalo nikad nije bilo upitno...El Pelado <3
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 mar 2014, 23:01

Bravo Juve, bravo Tevez, utakmica losa, ali ovake su mi pobjede najdraze! :D
Titula je vec tu abd 8-)
1946

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 mar 2014, 23:14

Kakav je igrač Tevez jbt ne mogu sebi da dođem. Koji nivo profesionalnosti od čovjeka koji je toliko blaćen i kritikovan po medijima. Pa lik znači trči sprintove, gradi loptu, traži suigrače i bori se za svaki centimetar terena pred sami kraj utakmice. Sam je presing vršio kad su svi ostali stajali na našoj polovici terena. Ako ne dobije na kraju sezone titulu najboljeg igrača lige treba iz protesta napustiti ovu raspalu Seriju A.

Samo da komentarišem suđenje, jer igra nije bila čemu. Znači Damato levat i po. Kao da je juče uzeo pištaljku u ruke i počeo da sudi. Uništio je utakmicu bespotrebnim prekidanjima i sjeckanjem igre. Davao žute za gluposti, nije dao nekoliko čistih crvenih kartona (prije svega Chielliniju i Bergessiju za ona laktanja u prvom poluvremenu), propustio da svira neke očigledne situacije itd. itd. Užas ... da mi je neko pričao da ću Mazzolenija i njega gledati u ovim izdanjima ne bi mu vjerovao. Aferim Legi Calcio.

I da samo popljujem Cataniu i level seljakluka koji su ispoljili večeras. Mislim, i prije su oni bili ovakvi, ali onih prvih 15 minuta utakmice su nadmašili i navijače Palerma. U torove s njima. Paćenici.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 mar 2014, 23:16

Počeo sam da uživam u ovim guravim partijama Juventusa. Gledati ove domaćine koji ginu za svaki centimetar terena a opet znati da im to nije ni približno dovoljno da priprijete Juventusu je odlično, kao droga. Šatro ljuti domaći navijači i naloženi igrači i opet je Juve nepremostiv za sve njih. Sila je ovaj tim!
Objasnio čovjek.slika

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 23 mar 2014, 23:18

Prije dvadesetak dana sam pozelio do dobijemo jednu utakmicu sa 1-0,a sad zaredasmo pet od sedam(racunajuci i EL) :lol:
Tevez opet bacio rukavicu u lice najboljim napadacima lige(Gomez i Higuain :lol: ) 8-)
Zadnja izmjena: berardi25, dana/u 23 mar 2014, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 23 mar 2014, 23:23

Žao mi navijača Rome u posljednje vrijeme, mogu mislit ako prate Juventusove utakmice nadajući se kiksu koliko su se pojeli al razumijem ih. :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 mar 2014, 23:24

Vala ako se dosad nisu prestali nadati ne znam kad će. :? :D

Inače, u Srijedu dolazi stara raja, Mirante, Marchionni, Amauri, Molinaro, Palladino. :lol:

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 23 mar 2014, 23:28

IlCapitano je napisao/la:
Počeo sam da uživam u ovim guravim partijama Juventusa. Gledati ove domaćine koji ginu za svaki centimetar terena a opet znati da im to nije ni približno dovoljno da priprijete Juventusu je odlično, kao droga. Šatro ljuti domaći navijači i naloženi igrači i opet je Juve nepremostiv za sve njih. Sila je ovaj tim!
Objasnio čovjek.slika
Amin!
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 23 mar 2014, 23:30

Čestitke ekipi na pobjedi, idemo do 100 bodova i preko aBd.

To je to....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 mar 2014, 23:44

Pa tek sad vidim ovo stanje na tabeli, mislio sam da moramo pobijediti sve do kraja do tih 100 bodova.

Imamo fore za jedan poraz i jedan remi ili za dva remija u 9 utakmica. To možemo očekivati u duelima protiv Rome i Napolija, ostalo bi se trebalo sve pobijediti.

Parma, Livorno, Udinese, Bologna, Sassuolo, Atalanta, Cagliari; to bi trebali sve pobijediti ako želimo rekord. 8-)

Ostvarivo je, ali će biti teško. Pogotovo kad se uzme u obzir rezervni sastav nakon matematički osiguranog Scudetta. Ako bi Roma pobijedila sve do kraja, nama su dovoljne još tri pobjede i dva remija za to.

Vidjet ćemo, bilo bi lijepo postaviti rekord. :)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 mar 2014, 23:53

Opravdali očekivanja! 8-)
Biće teški utakmica u narednom periodu, dva gostovanja za redom u Seriji A, očekujem iz ove tri utakmice u Seriji A 7-9 bodova i prolazak dalje u EL!

slika
U naredne dvije utakmice 3-4 boda i prolazak dalje u EL i taman :). Naredne sedmice dvije teške utakmice. Prva u srijedu protiv Parme koja nema poraza 15+ utakmica, zadnja poraz u Seriji A protiv Juventusa u prvom dijelu. I druga teško gostovanje u Napulju.

slika
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 23 mar 2014, 23:56

IlCapitano je napisao/la:Vala ako se dosad nisu prestali nadati ne znam kad će. :? :D

Inače, u Srijedu dolazi stara raja, Mirante, Marchionni, Amauri, Molinaro, Palladino. :lol:
Molinaro :o :o :o :o :o :? :? :? :? jedan i jedini, najomrzenji :cry:
Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 mar 2014, 23:57

Mislim da ćemo Parmu dobiti lakše nego što se očekuje. Nakon poraza od nas u prvom dijelu i započeli su niz, red je da se i zatvori taj krug. :D

Još u Torinu, 2-0.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 mar 2014, 00:05

Drago mi je sto je Tevez shvatio ozbiljno broj na dresu i sto iznova pokusava da ga zasluzi 8-)
IlCapitano je napisao/la:
Objasnio čovjek.slika
To su one tekme kad se mi krenemo branit iako dominiramo i imamo priliku da trpamo ali neiskusna je jos ova momcad da tako cuva rezultat pa cesto primamo gol i useremo sve :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 mar 2014, 00:29

To je bilo prije, u zadnje vrijeme dajemo kasno golove pa nemaju kad primiti. :mrgreen:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 24 mar 2014, 11:11

Ljorente naš'o novog zagondžiju :lol:

slika
Allegri je gospodin!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], JuventinoVero i 10 gostiju.