Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Kada ti neko kaže da si nepismen, a pritom odvoji ne i pismen. 

- Centre forward
- Kontakt:
A dajBiscione je napisao/la:Inače, od ovih većih sportskih marki (Nike, Adidas, Puma...) Adidas je uvijek imao najslabiji dizajn

Ovaj Nepis Meni Alen je legenda. SjeČam se njegovih postova kad je istoimeni malac (ono kao) treb'o da igra za nas. Mrsko mi sad kopat' al' ima par legendarnih.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nikako se ne mogu navići na ovaj žuti font, sve imam osjećaj kao da Džeko i Pjana sada igraju za Ukrajinu
.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Gdje je ostala oprema u žutoj verziji? Kako ružno ono izgleda na zagrijavanju gore bijelo plavo dolje žuto plavo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice, sabura brate.isx je napisao/la:Gdje je ostala oprema u žutoj verziji? Kako ružno ono izgleda na zagrijavanju gore bijelo plavo dolje žuto plavo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Samo da nema one nepotrebne linije na prsima, bio bi bolji 3 puta. Kako god, meni je drago sto na Euro idemo u bijelim 

Ne znam, mozda sam ja kontras i ters od covjeka al mi je ova plavo-zuta kombinacija ruzna. Recimo prethodna garnitura plavih dresova mi je daleko ljepsa. Vjerujem da bi dres izgledao daleko ljepsi da je umjesto zute boje na dresu bijela.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Prosli plavii je ljepsi od ovog. Ali zato ovaj bijeli je ljepsi od svih onih ranije.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Da su nam barem ovo dali. Izbaci reklamu i stavis logo saveza i dobijes savrsen dres.

Ako ima neko ko zna u PS da nam ovo odradi da vidimo kako bi izgledalo.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Dres reprezentacije BiH
To je mnogo dobar dres. Ona zuto plava kombinacija je grdna. Na slikama je to izgledalo i pristojno, ali sinoć je ono bilo gadno. Žuta nema šta da traži na majicama.
Shvatite da adidas ima svoje top reprezentacije Njemacka, Argentina, Spanija, Rusia i sad Belgija. U intresu firme je da se te reprezentacije razlikuju od ostalih.
Ovo sto smo mi dobili je dobro, ali necemo nikad dobiti ono sto dobijaju pomenute reprezentacije. One su TOP i tako treba i ostati. Te reprezentacije moraju imati bolji status i to je tako.
Ovo sto smo mi dobili je dobro, ali necemo nikad dobiti ono sto dobijaju pomenute reprezentacije. One su TOP i tako treba i ostati. Te reprezentacije moraju imati bolji status i to je tako.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Jabi ne trazim da imam dizajn dresa u rangu njemacke spanije
Ovaj trenutni je dobar samonda nije zute boje, da je bijela umjesto nje i to bi bilo to.
Ovaj trenutni je dobar samonda nije zute boje, da je bijela umjesto nje i to bi bilo to.
Svedjani dobili novu trenersku opremu i jakne a nama kara. Fkt je Nike institucija za njih.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Begovićev dres je bio izvrstan! dobro se vidio u magli!! 

jeli ko upratio da šara tj mustra na bijelom dresu nije identična kod svih igrača, tj da je pomjerena lijevo ili desno, vjerovatno zavisno od veličine dresa?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da, upravu si evo ovdje:jestamaji je napisao/la:jeli ko upratio da šara tj mustra na bijelom dresu nije identična kod svih igrača, tj da je pomjerena lijevo ili desno, vjerovatno zavisno od veličine dresa?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bijeli dres je fenomenalan.
Steta sto je imao ovako jadnu premijeru. 

Shooter je napisao/la:Da su nam barem ovo dali. Izbaci reklamu i stavis logo saveza i dobijes savrsen dres.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.