ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
hehe bilo bi lijepo, s obzirom da mu je omiljena podloga a prvo mu ATP finale na travi 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma bolje da odgode za sutra il kad god se steknu uslovi, o tom ti pričam 
Ja bi volio da španac uzme, ne mogu ovog Simona očima gledat

Ja bi volio da španac uzme, ne mogu ovog Simona očima gledat

075
Ako je negdje trebala doci ta prva titula za Mahuta, onda je trava najbolje mjesto.
Uzivancija ga je gledati na travi, majstor.
Uzivancija ga je gledati na travi, majstor.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Roger;
I’ve decided to play #opengstaad. Very excited to play in Switzerland this summer.This was the event that gave me my first wild card in ‘98!
I am happy to let you know that I will also be playing #Hamburg this summer, where I have many fond memories.
Roger je očito odlučio ubrzati se, i to mlaznim pogonom. Fino da se vraća na staru scenu, očekujem da osvoji i jedan i drugi turnir. Vidno je razočaran neuspjesima i trebaju mu trofeji i dobre igre. I on zna da se mora što bolje pripremiti za US Open.
Moram priznati da sam se obradovao kada je smanjio kalendar (čak sam pisao da je trebao još neke turnira ukinuti), ali izgleda da smo se svi prevarili. Rogeru godi jak tempo i igra na visokom nivou, jer ovako, nakon pauza, igra mu ne liči ni na šta.
Moram priznati da sam se obradovao kada je smanjio kalendar (čak sam pisao da je trebao još neke turnira ukinuti), ali izgleda da smo se svi prevarili. Rogeru godi jak tempo i igra na visokom nivou, jer ovako, nakon pauza, igra mu ne liči ni na šta.
Fino je to sve,samo da se oba turnira ne igraju na sljaci.
Šta ćemo, izgleda da želi protivnike koji su slabiji od njega kako bi osigurao pobjede i podigao samopouzdanje. Ne brini, ima sasvim dovoljno Masters 1000 turnira na HC-u prije USO-a. Čak i poslije ima Shanghai kao uvertiru za WTF u Londonu. Dakle, slijedi dio sezone na hardu, na kojem Federer tradicionalno briljira.darker10 je napisao/la:Fino je to sve,samo da se oba turnira ne igraju na sljaci.
Bolje da su na sljaci, traman da udje u ritam u udarac prije turnira na betonu.
A ne vjerujem da je njemu neki veliki problem ako ce sa sljake morati na beton, ove godine je imao mnogo problema kada nije uspjevao da pronadje ritam.
Protiv Nishikoria je bilo tako u Madridu, servirao je dobro, uzimao svoje gemove lagano, bez igre u polju i nista nije mogao pogoditi, protiv Stakya isto tako.
Vecinu gemova je uzimao s lakocom, ali onda na returnu nije mogao nista.
A ne vjerujem da je njemu neki veliki problem ako ce sa sljake morati na beton, ove godine je imao mnogo problema kada nije uspjevao da pronadje ritam.
Protiv Nishikoria je bilo tako u Madridu, servirao je dobro, uzimao svoje gemove lagano, bez igre u polju i nista nije mogao pogoditi, protiv Stakya isto tako.
Vecinu gemova je uzimao s lakocom, ali onda na returnu nije mogao nista.
Tako je, @retro. Šljake je sporija i omogućava da se radi na udarcima i shotmakingu. Zna Roger šta radi, njemu prilagođavanje i prelazak s CC-a na HC nije predstavljalo veliki problem.
Sutra treba ispratiti Stefana Kozlova protiv Przsisiesnog u Newportu. Momak je strašno talentovan i bila bi odlična stvar kad bi pobijedio.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Zanimljivo da je ovaj dječak 1998. godište, te da je po pričama već osvojio turnir u kojem učestvuju igrači do 18 godina.
Inače, rodom je iz Makednoje ali nastupa pod zastavom SAD. Omiljeni teniser mu je Novak Đoković.
ATP mu je, zbog dobrog rezultata na juniorskom WB-u (ako se na varam) dozvolio da učestvuje na ovom turniru. Ipak, mislim da je premlad i da će ga Przysiezny bez problem riješiti. Premlad je da bi se fizički nosio sa starijim i iskusnijim igračima.
Amerikanci ponovo žele imati uzdanicu i prave ozbiljan projekt od ovog mladića. Vidjet ćemo dokle će stići u budućnosti.

ATP mu je, zbog dobrog rezultata na juniorskom WB-u (ako se na varam) dozvolio da učestvuje na ovom turniru. Ipak, mislim da je premlad i da će ga Przysiezny bez problem riješiti. Premlad je da bi se fizički nosio sa starijim i iskusnijim igračima.
Amerikanci ponovo žele imati uzdanicu i prave ozbiljan projekt od ovog mladića. Vidjet ćemo dokle će stići u budućnosti.
Ispao u 1/4 juniorskog Wimbledona od Edmunda, koji je igrao drugo kolo Eastbourna i izgubio od Simona u dva tie breaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Posteno 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Čitao sam o tome, sudija ga mesečini oštetio čovjek hladno otišao sa psovkama 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kralja

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Niko kao X-Men
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Kozlov ce biti odlican igrac.
Dobar sa oba krila, servis solidan, danas fizicki nije izdrzao i nije uspio zavrsiti mec u trecem setu kada je dosao do breaka prednosti.
Dobar sa oba krila, servis solidan, danas fizicki nije izdrzao i nije uspio zavrsiti mec u trecem setu kada je dosao do breaka prednosti.
U prvom setu spasio 6 brejk lopti, na početku drugog 3 vezane. Mali ima karakter, biće odličan igrač.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.