Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
I jos Broske retard...bas imamo ekpicu 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
http://www.whoscored.com/Articles/dey2u ... t-Flamengo" onclick="window.open(this.href);return false; 

- BurningLegion
- Kontakt:
Treba ih pustiti sve jednom u prvih 11 pa vidjeti kako bi to izgledalo, ili bi izgubili 11:0 ili se ismijavali sa protivnikom. 

A mi se nekad čudimo zašto ih ne pozovu u repku.BurningLegion je napisao/la:Treba ih pustiti sve jednom u prvih 11 pa vidjeti kako bi to izgledalo, ili bi izgubili 11:0 ili se ismijavali sa protivnikom.

Ispričavam se Boti

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Lovren otpao zbog ozljede, pozvan Schifo. Nadam se da će i igrat
audere est facere!
Ne znam,ne znam...kazu da se ne zalaže,ne pomaže u obrani.Vec na polusezoni bi mogao novi klub tražit.Vrijeme mu je da se sredi...BurningLegion je napisao/la:Samo sto nece. I biti ce top napadac.SiamoNoi je napisao/la:Propast će budala ko i Livaja.![]()
A Livaja se jos nije doveo u formu u Rusiji i on bi mogao vec na zimu u drugi klub jer nisu zadovoljni šta je pokazao.
Inače,Eduardo zabio i 6.gol u prvenstvu

Koja steta sta je ovim mladim trener Gracan. Ovo je vjerojatno najjaca u21 reprezentacija koju smo imali, imamo aktivan rezultat protiv Engleza ali svejedno imam osjecaj da igramo losije nego sta bi mogli...dobro fale tu Jedvaj, Kovacic, Halilovic ali i ove zamjene su jako dobre i trebalo bi to izgledat znatno bolje.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Glavno da mi vodimo. 

Bude li opet Raketa igrao naprijedSubašić - Srna, Ćorluka, Vida, Pranjić - Rakitić, Modrić - Perišić, Brozović, Olić - Mandžukić; Confirmed

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da Pranjic i Brozovic
Zgadilo mi je i reprezentaciju.Neka sam i to doživio.

Brozovic
odi u qurac.

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sretno vam momciluci veceras
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Yep.Tritolone je napisao/la:Koja steta sta je ovim mladim trener Gracan. Ovo je vjerojatno najjaca u21 reprezentacija koju smo imali, imamo aktivan rezultat protiv Engleza ali svejedno imam osjecaj da igramo losije nego sta bi mogli...dobro fale tu Jedvaj, Kovacic, Halilovic ali i ove zamjene su jako dobre i trebalo bi to izgledat znatno bolje.
Igrali smo za qurac drugo poluvrijeme i to je doslo na naplatu. Jbem ti Gracana i nase ziheraske trenere vise.
- Chengzhang
- Kontakt:
Penal za Engleze neuverljiv i sumnjiv. Engleski napadac je isao vise da se strovali kao pokosen, nego na loptu, a sudija jedva docekao da dosudi jedanaesterac za Englesku.
Ista slika danas u Jagodini, skoro svaka fifti-fifti situacija svirana za Spance. UEFA jednostavno hoce velika imena na prvenstvu poput Spanije i Engleske, pre nego tamo neke Srbe ili Hrvate. Nemacka, Francuska i verovatno Italija im nisu dovoljni.

Ista slika danas u Jagodini, skoro svaka fifti-fifti situacija svirana za Spance. UEFA jednostavno hoce velika imena na prvenstvu poput Spanije i Engleske, pre nego tamo neke Srbe ili Hrvate. Nemacka, Francuska i verovatno Italija im nisu dovoljni.
成章
po pobjedu 

0:1 sa nikakvom igrom, doduse ni Bugari nisu odigrali nista, ali ono bas nista, mi barem imamo loptu...
Moga bi Kovac ovdje uskoro krenit zatvarat, imam osjecaj da nema hrabrosti ih napast i dovrsit.
Nadam se da ce Kova dobit koju minutu.
Moga bi Kovac ovdje uskoro krenit zatvarat, imam osjecaj da nema hrabrosti ih napast i dovrsit.
Nadam se da ce Kova dobit koju minutu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Mlada repka solidno odigrala s obzirom na sastav.Kada bi za ovu repku igrali oni koji bi trebali i mogli po godinama kao Kovačić,Halilović itd poderali bi engleze ko beba zvečku.
Seniori vode 0-1 na poluvremenu.Mi smo 2 klase bolji od bugara ,ne sumnjam da ćemo ih riješiti i ubosti tricu u Sofiji.
Jao navijača
.
Seniori vode 0-1 na poluvremenu.Mi smo 2 klase bolji od bugara ,ne sumnjam da ćemo ih riješiti i ubosti tricu u Sofiji.
Jao navijača

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Uzas.
Samo se nastavlja losa igra otprije, dovoljno govori podatak da je Kovac obavio tek jednu zamjenu, pobogu. Igrali dobro dvadeseta minuta, a kasnije uzasno. Drugo poluvrijeme je to izgledalo bas jadno, da nam Bugari uzmu loptu i stvaraju sanse...
Samo se nastavlja losa igra otprije, dovoljno govori podatak da je Kovac obavio tek jednu zamjenu, pobogu. Igrali dobro dvadeseta minuta, a kasnije uzasno. Drugo poluvrijeme je to izgledalo bas jadno, da nam Bugari uzmu loptu i stvaraju sanse...
Kovac pokusava kopirat Njemacku ali je u biti "iskopira" klasicnu talijansku igru.
Mrzim kad je trener tvrdoglav pa zrtvuje igrace zbog svog sustava. Evo veceras, opet Modric nesmi prec centar zato sta ga je ovaj stavia za zadnjeg veznog, Mandzukic se izvlaci na krilo pa u napadu nema nikog, Olic i Perisic bezopasni po krilima . Brozovic za zaborav, proda par lopti u prvom pol. on jednostavno nemoze igrat ovo sta bi Kovac volio da igra ili je Kovac totalni antitalent za nogomet i nogometnu taktiku ili nase jednostavno boli ona stvar za reprezentacijom. Prvo poluvrijeme je jos nekako moglo proc ali zato drugo je bilo Bogu za plakat.
I majstor je napravio prvu zamjenu u 75 minuti, a nasi disu na skrge...
Mrzim kad je trener tvrdoglav pa zrtvuje igrace zbog svog sustava. Evo veceras, opet Modric nesmi prec centar zato sta ga je ovaj stavia za zadnjeg veznog, Mandzukic se izvlaci na krilo pa u napadu nema nikog, Olic i Perisic bezopasni po krilima . Brozovic za zaborav, proda par lopti u prvom pol. on jednostavno nemoze igrat ovo sta bi Kovac volio da igra ili je Kovac totalni antitalent za nogomet i nogometnu taktiku ili nase jednostavno boli ona stvar za reprezentacijom. Prvo poluvrijeme je jos nekako moglo proc ali zato drugo je bilo Bogu za plakat.
I majstor je napravio prvu zamjenu u 75 minuti, a nasi disu na skrge...
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
defetizam na terenu,diletanti iz **** materine na klupi.rapsodija nogometa
glavno da se blesavi narod **** s klubovima gdje je igraju,a protiv bugarskih amatera nisu u stanju šansu stvoriti.rakitić danas igrao ofanzivnije i **** pokazao
glavno da se blesavi narod **** s klubovima gdje je igraju,a protiv bugarskih amatera nisu u stanju šansu stvoriti.rakitić danas igrao ofanzivnije i **** pokazao
Igra katastrofa,sve se svodi na prekide da moze Rakitic nesto zakomplicirati,igra za kur... vec dulje vrijeme,ovaj kloc od Stimca nije nista bolji,taktika i postava ekipe je zivi promasaj,pa Luka i Rakitic se gube jer ne znaju ni sami sta igraju ,Olic mi je drag ali nije za prvih 11 kao uostalom i Perisic,te.pozicije treba forsirati Haliloviva i Kovacica!
Srnu takodjer natjerat da se oprosti ,igra mu je preko kur...!
Srnu takodjer natjerat da se oprosti ,igra mu je preko kur...!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.