Goalgetter je napisao/la:
Moje pitanje je, koliko se odprilike krece cijena popravka ekrana u BiH? U Austriji mi se ne isplati popravljati jer je sigurno preskupo, a garancija mi je istekla. Je li iko dosad imao isti problem.
ma nema tu poprave

novi ekran zamjeniš starim i eto

nisi duduk da ne možeš skopčat sve one žice
High je napisao/la:Što se tiče ove relacije HP - Toshiba; moram reći da sam baš iznenađen vašim postovima jer je moja raja uvijek hvalila HP, a blatila Toshiba laptope. U petak sam trebao kupiti HP-ov laptop, ali se sada dvoumim i baš ste me zabrinuli.
Nego, da vas pitam da li se isplati kupiti laptop sa nešto jačom konfiguracijom (a da je na njemu instaliran licencirani Linux ili nešto slično njemu i vremenom promijeniti OS) ili kupiti laptop sa slabijom konfiguracijom a licenciranom Osmicom?
Rođak mi je nedavno kupio HP-ov laptop u ''Plusu'' sa Linuxom instaliram i nikako nije mogao instalirati neki ''normalniji'' OS. Ima li savjeta u vezi s ovim? Hvala vam!
Ono što je Ćema na temi "Mobiteli" to je High na ovoj. Nikako da kupi nešto
Jarane, znaš šta ću ti reći. Jedno osnovno. Bitno je šta je ispod haube. Ja u zivotu nisam gled'o jel mi laptop lijep na oko il' nije. Hocu snagu. Od ljepote ništa, mogu ga samo pokazivat' tad...
Znači, ako je jači HP kupi, ako je Toshiba kupi, nema tu velike razlike. Plastika je ista, ABS, aluminij isti takodjer, LCD koji ugrađuju je isti, na istoj tehnologiji, sve je haman isto, samo se plaća brand name.
Bitnije je ono jel kingston ram, intel procesor, jel disk hitachi il neki drugi xd i grafa

poslusaj brata, ja se nisam zajeb'o s ovim ASUS-om, ev' ga više od godinu kod mene, radi k'o i prvog dana, a nije nesto narocito lijep. Bitan mi je i3 i 2 GB RAM-a, koje ću nadogradit' na 4
Signore je napisao/la:Imam problem s trazilicama. Koristim Chrome i nastimam si da je google glavna trazilica, ove ostale cak i uklonim. Svaki dan mi se vrati ask.com. Cak i kad ga obrisem on se vrati i postavi se za glavnu trazilicu. Pokusao sam da ga ostavim i samo prebacim na google, ali se opet vrati na ask.com. Jel se to moze ikako rijesiti, jer me iritira buduci da barem 30 puta dnevno nesto oznacim i idem 'pretrazi...'
Provjeri u "Add & Remove Programs" da nemaš instalirano nešto tipa ask.com jer to zna vraćati stalno

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D