odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Imaju u New Yorkeru ove gore mislim.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Imaju. Oko 25 KM su
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nosam se kako mi se čefne, šta me boli briga šta drugi misle dok je meni dobro i ugodno. Neka ljudi gledaju svoja posla.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Da,da 29 KM .Bile su i crne,kozne.Donnie Darko je napisao/la:Imaju u New Yorkeru ove gore mislim.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, tako ti ispada po prici. ''Furao sam ih prije 5-6 godina''. WTF. To im sad mijenja rang, kvalitet i dizajn? Jesam i ja i evo i dan danas ''furam'' i ''furat'' cu i u doglednom razdoblju sigurno, taman da ih cijeli grad ima, najvise mi odgovaraju konceptom, stilom i udobne su.AgresivnoDjubre je napisao/la:Znam drug moj furao sam ih prije 5-6 godina.Ne trebas mi govoriti kakav je kvalitet,dizajn i sta vec.Kazem ti kako se prije furao FP tako se danas Maxice furaju.Svaki seljak ih ima,kako jedne tako i druge.I nigdje nisam rekao da su Maxice bolje od FP,ne pravite se budale i ne izmisljajte.ŠB_Fidelis je napisao/la: lol. Kod FP je presudan kvalitet i odlican dizajn, stoga ce uvijek biti klasan proizvod. To tko ce, kad i kako nositi je nebitno, makar ne izgledaju kao da su iz 80ih izletjele kao te Maxice i sta sve ne.![]()
Nije ti na mjesto usporedba s Air Max, to niti je isti rang niti je isti stil niti je sigurno ista ''pomama''.
Taman kao da kazes necu BMW, svaki seljak ga ima, i usporedis pritom s necim lower rank.
Come on.
...Život za Široki...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ja sam takav tip da ne volim imati ono sto vecina raje ima,trudim se da sto manje raje nosa ono sto ja nosam.Ne volim izaci u grad i vidjeti 10 istih patika,majica,hlaca i sta ti ja znam.Takav sam,jbg.Zato ti i kazem,zato i poredim to dvoje.Ima ih svako.ŠB_Fidelis je napisao/la:
Pa, tako ti ispada po prici. ''Furao sam ih prije 5-6 godina''. Jesam i ja i evo i dan danas ''furam'' i ''furat'' cu i u doglednom razdoblju sigurno, taman da ih cijeli grad ima, najvise mi odgovaraju konceptom, stilom i udobne su.
Nije ti na mjesto usporedba s Air Max, to niti je isti rang niti je isti stil niti je sigurno ista ''pomama''.
Taman kao da kazes necu BMW, svaki seljak ga ima, i usporedis s necim lower rank.
Come on.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To OK, al opet kazem, usporedjujes neusporedivo.
A druga stvar, bitnije mi je da se meni osobno svidja, a to hoce li za sebe prepoznati jos 100 ili 5 ljudi mi je manje bitno, covjek ce, ukoliko zeli i ukoliko ima ukusa i stila, uvijek naci neki svoj detalj za vlastiti izraz i prepoznatljivost, bez da pritom bjezi/kompleksira od ''sta seljaci nose'' i ''mainstreama'', iako se ne slazem sekunde da je to preraslo u mainstream.
A druga stvar, bitnije mi je da se meni osobno svidja, a to hoce li za sebe prepoznati jos 100 ili 5 ljudi mi je manje bitno, covjek ce, ukoliko zeli i ukoliko ima ukusa i stila, uvijek naci neki svoj detalj za vlastiti izraz i prepoznatljivost, bez da pritom bjezi/kompleksira od ''sta seljaci nose'' i ''mainstreama'', iako se ne slazem sekunde da je to preraslo u mainstream.
...Život za Široki...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Naravno,uvijek gledam dal se meni svidja,al naravno nikad mi se nece svidjeti jedan model ili marka uvijek ima njih vise,i naravno da cu prije uzeti onu model/marku koji se manje nosa.Ja sam takav i prema sebi govorim ovo.Sto se tice usporedjivanja,ja to gledam po jednoj stvari,a to je tribina.Vecina navijaca fura te marke Fred Perry (nekako old skul- vise su se furale nego maksice) i u posljednje vrijeme Maxice.Po tome ja gledam.O kvaliteti i tome ne treba raspravljati,to su druge stvari.ŠB_Fidelis je napisao/la:To OK, al opet kazem, usporedjujes neusporedivo.
joj Emire što me navuče na Lonsdale
80 KM, šta je ono
jedino im materijal nije čemu (bar unutra, meni se čini da te noga zaboli od onog kad se podere
), al' svakako su samo za par mjeseci 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Dobre a ? Koje si uzeo ?anonimni je napisao/la:joj Emire što me navuče na Lonsdale80 KM, šta je ono
jedino im materijal nije čemu (bar unutra, meni se čini da te noga zaboli od onog kad se podere
), al' svakako su samo za par mjeseci
Ma dobro,nemoj sad ocekivat vrhunsku patiku.

nisam još nijedne, al' sam vidio jedne pravo dobre, sive, plitke, solidne za ljeta
ma ni ne očekujem, svakako mijenjam tene svakih par mjeseci

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Te sam i ja gledao,sminka prava.anonimni je napisao/la:nisam još nijedne, al' sam vidio jedne pravo dobre, sive, plitke, solidne za ljeta![]()

Jel ove što je @Rikardo postavio?Bosniacum Lilium je napisao/la:Imaju. Oko 25 KM su
Ja te volim, volim Željo..
Ja sam platio 26.95 KM u New Yorkeru, Alta centar.gio10 je napisao/la:Jel ove što je @Rikardo postavio?Bosniacum Lilium je napisao/la:Imaju. Oko 25 KM su
- the scouser
- Kontakt:
Ima li takvih tamno plavih @rikardo ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Imaju jedne ali nisu model kao ove, nemaju pertle ili neko kopcanje/vezanje, samo se navuku na nogu.the scouser je napisao/la:Ima li takvih tamno plavih @rikardo ?
Mislim da su ove kao a slici:

Ima jos nekih na fazon starki, konvers, i jos jedne kao ove sto sam ja uzeo isti model samo zelene.
Najbolje ti je otici i pogledat.
- the scouser
- Kontakt:
Ok hvala 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ja licno ne bih, jer je taj teksak stara moda a jos kad uzmes po ovoj vrucini to nasati i nije bas dobro ipak je taj materiala malo deblji, cvrsci. Ako vec uzimas kosulju dugi/krati rukav uzmi ovo sto se nosi "karirane", "na pruge", "jedno bojne".gio10 je napisao/la:Bil' bio promašaj uzeti teksasnu košulju?
Tvoj izbor, ovo je samo moje misljenje.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×