New York Knicks
Re: New York Knicks
Šta mislite hoće li Knicks-i trejdovati nekog? Ja sam nekako ubjeđen da hoće.
imaju toliko materijala za trade da je sramota ako to ne urade
btw. cestitke na drugoj pobjedi, nije neki niz ali dobro je i ovo
btw. cestitke na drugoj pobjedi, nije neki niz ali dobro je i ovo

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Nisam sinoć gledao, malo sam se uništio vani
Vidim opet deranje guzova, znači krenuo je pohod ka prstenu 

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Ma kakvi tradeovi, teško da će biti ijednog jedino ako odluče ponovo Shumpa tradeovati, ali ne bih to volio nikako jer je čovjek odličan igrač.
Za manje od sat vremena igramo protiv Bostona u MSGu. Martin neće igrati zbog problema s lijevim člankom. Hardaway će biti starter.
Interesuje me kako će odigrati JR jer tradicionalno loše igra nedjeljom popodne zbog partijanja očigledno, čak sam krajem prošle sezone naletio na statistiku da ima znatno lošiji prosjek šuta mada je ove sezone preloš svakako hem zbog operacije koljena hem zbog samog njega.
Amare igra.
Za manje od sat vremena igramo protiv Bostona u MSGu. Martin neće igrati zbog problema s lijevim člankom. Hardaway će biti starter.
Interesuje me kako će odigrati JR jer tradicionalno loše igra nedjeljom popodne zbog partijanja očigledno, čak sam krajem prošle sezone naletio na statistiku da ima znatno lošiji prosjek šuta mada je ove sezone preloš svakako hem zbog operacije koljena hem zbog samog njega.
Amare igra.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
u zivotu nisam vidio ovako lose otvaranje utakmice
LenBias je napisao/la:u zivotu nisam vidio ovako lose otvaranje utakmice
a nedavno protiv spursa?
- SheldonCooper
- Kontakt:
Strašno, kao amateri. Nevjerovatno! 

I'm not insane, my mother had me tested!
Opet ce pobjediti ...
Ako ovako nastavite igrati do kraja sezone, bit cete mi druga najdraza ekipa, jbg, ne dobija se Wiggins svaki dan

Što bih volio da izgubimo jedno 40 razlike.
ovo nije normlano..kako se uvjek protiv NY desavaju cuda,pa se svi razigraju....
Sa ovakvom ekipom ih nabijamo 30 razlike ( bez Ronda) 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
pa nisu se oni toliko razigrali koliko im se dopusta sve, amare jedini vrijedan spomena u citavoj ekipi, italijan je sramota za kosarku 

LenBias je napisao/la:pa nisu se oni toliko razigrali koliko im se dopusta sve, amare jedini vrijedan spomena u citavoj ekipi, italijan je sramota za kosarku
opcenito govorim,kako se ljudi samo napale u NY

Amare je životinja. Woodson vadi Amarea, tri sekunde poslije toga Bargnani dopušta Sullingeru da da koš 0.2 sekundi do kraja napada.
Ostali svi sramota. JR MRŠ STOKO!
Ostali svi sramota. JR MRŠ STOKO!
italijan im je uz Mela najbolji igrac, valjda moze nekad imat i losu utakmicu.LenBias je napisao/la:pa nisu se oni toliko razigrali koliko im se dopusta sve, amare jedini vrijedan spomena u citavoj ekipi, italijan je sramota za kosarku
*La Roma non si tifa, si AMA!*
brate on citavu karijeru ima losu sto se tice odbraneElLoco7 je napisao/la:italijan im je uz Mela najbolji igrac, valjda moze nekad imat i losu utakmicu.LenBias je napisao/la:pa nisu se oni toliko razigrali koliko im se dopusta sve, amare jedini vrijedan spomena u citavoj ekipi, italijan je sramota za kosarku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.