Gdje se moze kupiti ova jaknica?
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
City vrlo lahko može ponoviti Bayernovo poluvrijeme kada je realizacija u pitanju. Odbrana im je kvalitetnija od Bayernove. Na papiru su jači i blagi favoriti. PSG se više oslanja na individualni kvalitet.
Real Chelsea. Na papiru je Real jači, ali pitanje je koliko mogu zbog kratkog roster. Sigurno da će uticaja imati i ona priča i događaji oko Super lige. Jesu izbacili Liverpoola, ali Chelsea je ipak ozbiljniji tim u ovom trenutku od redsa. Iskustvo je svakako na Realovoj strani. Tušel je preporodio Chelsea. Ono što im vidim kao veliku manu jeste napadač. U ovakvim utakmicama se i polušanse moraju koristiti, a Werner ne može realizirati ni zicere.
Želja
City Chelsea
Prognoza
PSG Real
Real Chelsea. Na papiru je Real jači, ali pitanje je koliko mogu zbog kratkog roster. Sigurno da će uticaja imati i ona priča i događaji oko Super lige. Jesu izbacili Liverpoola, ali Chelsea je ipak ozbiljniji tim u ovom trenutku od redsa. Iskustvo je svakako na Realovoj strani. Tušel je preporodio Chelsea. Ono što im vidim kao veliku manu jeste napadač. U ovakvim utakmicama se i polušanse moraju koristiti, a Werner ne može realizirati ni zicere.
Želja
City Chelsea
Prognoza
PSG Real
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Tuchel će rutinirati raspali Real.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tuchel vs Poche kakvo bi to bilo finale
Da jedan od njih sigurno podigne uhasti trofej.

Da jedan od njih sigurno podigne uhasti trofej.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Kako ovo tanko na bekovskim pozicijama izgleda,Marcelo koji je zavrsio s ozbiljnim fudbalom i Carvajal koji se cini poprilicno izvan forme,bar prema onome sto sam gledo protiv Betisa,ko bi reko da ce se Vasquez od blata praviti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prije da će Marcelo na krilo, jer imaju 3 stopera (Varane, Militao, Nacho). Neko od njih će na beka vjerovatno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- LlullSergio
- Kontakt:
Slazem se sa bodijem.
Dosta raje podcjenjuje Chelsea, ali su 2 puta dobili Atletico i to u obe utakmice vidno bolja ekipa, u gostima dobili Liverpool, Tottenham, a sada nedavno i City u Kupu.
U subotu u bitnoj utakmici za CL opet dobili zahuktalog West Hama, samo uporedi situaciju sa Lampardom i vidjet ces da je razlika nebo i zemlja. Izgledaju dosta stabilno, balansirano sa jasnim planom i idejom na terenu. Eh sad steka malo u napadu, ali tu je do pojedinaca. Mora neko da se istakne, da napravi prevagu, a kod njih svi imaju neke trenutke inspiracije,ali to nista ne potraje na duze staze..
Cak je Werner meni tu zasad najbolji, radi ono sto je njegov trademark, dosta trke, presinga, igre u međuprostoru, izvlacenja na krilo, u sredinu,ali realizacija je bas katastrofalna. Valjda ne proradi veceras.
Dosta raje podcjenjuje Chelsea, ali su 2 puta dobili Atletico i to u obe utakmice vidno bolja ekipa, u gostima dobili Liverpool, Tottenham, a sada nedavno i City u Kupu.
U subotu u bitnoj utakmici za CL opet dobili zahuktalog West Hama, samo uporedi situaciju sa Lampardom i vidjet ces da je razlika nebo i zemlja. Izgledaju dosta stabilno, balansirano sa jasnim planom i idejom na terenu. Eh sad steka malo u napadu, ali tu je do pojedinaca. Mora neko da se istakne, da napravi prevagu, a kod njih svi imaju neke trenutke inspiracije,ali to nista ne potraje na duze staze..
Cak je Werner meni tu zasad najbolji, radi ono sto je njegov trademark, dosta trke, presinga, igre u međuprostoru, izvlacenja na krilo, u sredinu,ali realizacija je bas katastrofalna. Valjda ne proradi veceras.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa jesi gledao Madrid ikako u zadnje vrijeme.
Vec 2, 2 i po mjeseca Zidane igra sa 3 nazad i wingbackovima. Samo sto su dosad to uglavnom igrali Mendy i Lucas.
Tako je,mislio sam na wing bekove
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Gledao sam protiv Barce i obje protiv Liverpoola. Protiv Barce 4 4 2 kako igra Atletico, a protiv Liverpoola je bilo 4 3 3. Ispravi me ako griješim.LlullSergio je napisao/la: ↑27 apr 2021, 19:56Pa jesi gledao Madrid ikako u zadnje vrijeme.
Vec 2, 2 i po mjeseca Zidane igra sa 3 nazad i wingbackovima. Samo sto su dosad to uglavnom igrali Mendy i Lucas.
Prije toga gledao sam ih protiv Atalante, isto 4 3 3 u obje utakmice.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa nije svaka utakmica, ali kad postavi 3 stopera i lijevog beka to je uvijek dosad bilo sa wingbackovima.
Čitat Naila ili Chiefa kako smaraju poslije tekme
haj budi pametan
haj budi pametan
Nail always, veliki gospodin i odličan momak i jedini veći poznavatelj Gospodara prstenova od mene

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako će ovo biti dosadna utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.