Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 feb 2017, 15:52

Ko su nasi, kako mozes svojatati krezave narkomane koji nemaju sest zavrsenih razreda zajedno? Jedno je kad igraju dvije ekipe i dodu treci navijaci da nekog izlemaju kako hoces, a drugo je ovo kako to mozes porediti molim te? Ja ti ne zamjeram, previse ograniceno razmisljas zao mi te.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 feb 2017, 15:57

A ti si ovaj, nisam odmah skontao: -da oni budu u stranci propisno sankcionirani, malo sutra bi se ovo dešavalo... :urnebes:
Ti mene neki dan lažovom nazva, jesi li možda u svom bijesu primjetio da te nisam citirao nego općenito pisao...ccc...pjeniš bezze...
Vozdrenkica! :arrow:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 feb 2017, 16:02

PiazzaGrande je napisao/la:A ti si ovaj, nisam odmah skontao: -da oni budu u stranci propisno sankcionirani, malo sutra bi se ovo dešavalo... :urnebes:
Ti mene neki dan lažovom nazva, jesi li možda u svom bijesu primjetio da te nisam citirao nego općenito pisao...ccc...pjeniš bezze...
Kakvoj bolan stranci? O cemu pricas ti? Napisao sam u stanici, gdje te vode cuvari reda i zakona. Kontas?
Kakvom bijesu dijete drago napadate ljude koji uzivaju u pripremnoj utakmici i ti kao bijesan? Jel tebi mozda neko naudio, oteo ti nesto pa da budes bijesan? Ja ne pjenim, nemam razloga :wave:

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 04 feb 2017, 16:08

Ko koga napada? O čemu ti??

Poslano sa mog Lenovo TAB 2 A8-50LC koristeći Tapatalk
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 feb 2017, 16:10

Sarajlijica1946 je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:A ti si ovaj, nisam odmah skontao: -da oni budu u stranci propisno sankcionirani, malo sutra bi se ovo dešavalo... :urnebes:
Kakvoj bolan stranci? O cemu pricas ti? Napisao sam u stanici, gdje te vode cuvari reda i zakona. Kontas?
Kakvom bijesu dijete drago napadate ljude koji uzivaju u pripremnoj utakmici i ti kao bijesan? Jel tebi mozda neko naudio, oteo ti nesto pa da budes bijesan? Ja ne pjenim, nemam razloga :wave:
Isprika: umjesto "stranci" treba pisati "stanici", u pravu si...
Ovo ostalo ostaje isto...
Vozdrenkica2! :arrow:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2017, 16:10

Razlika je u tome sto su se ovdje malo pokoskali momci sa viskom hormona, a u Medjugorju je neko od politicara iz Mostara poslao grupicu ortodoksnih ustasa da napadnu igrace Veleza i Slobode te dignu tenzije.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 feb 2017, 16:11

Evolve je napisao/la:
BadrHari je napisao/la: I za tvoju informaciju Celik je osvajao evropske trofeje protiv Fiorentine i Malage kad je Siroki vodu u selo razvodio a Listica nije imala stadion. Celik je punio stadione sirom regije kad je egzistencija tzv Hrvatskog sportskog kluba Zrinjski bila misaona imenica.
Posto je ovdje tema Premijer liga BiH, vi nemozete u istu recenicu, ni sa tim "selom" ni sa HSK Zrinjski.

Neka vas jos u "Jugi" misaono, uzivajte u trofejima.
3 titule i 2 kupa priznate suverene nezavisne Drzave pod okriljem legitimnog saveza .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 feb 2017, 16:12

tuzlak1987 je napisao/la:Razlika je u tome sto su se ovdje malo pokoskali momci sa viskom hormona, a u Medjugorju je neko od politicara iz Mostara poslao grupicu ortodoksnih ustasa da napadnu igrace Veleza i Slobode te dignu tenzije.
Ne vrijedi, odustajem. Ovi su zapeli u srednjem vijeku.
@piazagrande Hoce jezik pravo sto bi rekao narod, izleti ti rijec stranka :wave:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 feb 2017, 16:20

Sarajlijica1946 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Razlika je u tome sto su se ovdje malo pokoskali momci sa viskom hormona, a u Medjugorju je neko od politicara iz Mostara poslao grupicu ortodoksnih ustasa da napadnu igrace Veleza i Slobode te dignu tenzije.
Ne vrijedi, odustajem. Ovi su zapeli u srednjem vijeku.
@piazagrande Hoce jezik pravo sto bi rekao narod, izleti ti rijec stranka :wave:
Jbg, brzina..
Bolje da jezik izleti, nego da nešto drugo uleti! ;)
Volim te bola'!

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 04 feb 2017, 16:34

Pa poslali su i politicari Horde Zla u Široki svi znamo šta je bilo ne ponovilo se.
.

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 04 feb 2017, 16:41

:lol: :lol: :lol:
Pa žalosno je da si ograničen ko saksija, e šta vam daju gore da mi je znat :puke: :puke:
HNK Branitelj Mostar 1992

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 04 feb 2017, 16:49

avenija je napisao/la: 3 titule i 2 kupa priznate suverene nezavisne Drzave pod okriljem legitimnog saveza .
Super vas je bilo gledati u Ligi prvaka tih godina :lol: :lol:
isto kao i prvake HB i RS

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 04 feb 2017, 16:50

Bilo 15 momaka iz jezgra grupe RA,nije se navijalo,valjda skontali malo ih,upraceni,napadnuti,dali petama vjetra,igrace niko nije ni pogledo,nikom nije nista bilo,osim gorkog okusa u ustima barbika... :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2017, 16:51

mikel48 je napisao/la:
Pa poslali su i politicari Horde Zla u Široki svi znamo šta je bilo ne ponovilo se.
Boze ti mene sacuvaj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jedine rijece koje vi poznajete su: kamen, livada, politika i mrznja. Kako je to tamo dole toliko drugacije..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 04 feb 2017, 16:54

Mi dolje ne mrzimo nikog bar ja.
.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2017, 16:54

HNKBranitelj je napisao/la:
Pa žalosno je da si ograničen ko saksija, e šta vam daju gore da mi je znat :puke: :puke:
E ja ogranicen, a kada je Sloboda igrala dole protiv vas napali ste nase navijace i igrace sjekirama i palicama i prekinuli utakmicu. I trobojni savez odluci da ponovi utakmicu koju vi dobijate.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 feb 2017, 16:57

MortemHz je napisao/la:
mikel48 je napisao/la:
Boze ti mene sacuvaj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jedine rijece koje vi poznajete su: kamen, livada, politika i mrznja. Kako je to tamo dole toliko drugacije..
Samo ljubav! :ljepota:
Volim te bola'!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2017, 17:03

mikel48 je napisao/la:Mi dolje ne mrzimo nikog bar ja.
Postujem ako je tako ali nemoj pisati stvari koje nisu istinite.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 04 feb 2017, 17:04

tuzlak1987 je napisao/la:
HNKBranitelj je napisao/la:
E ja ogranicen, a kada je Sloboda igrala dole protiv vas napali ste nase navijace i igrace sjekirama i palicama i prekinuli utakmicu. I trobojni savez odluci da ponovi utakmicu koju vi dobijate.
Gore sam ti boldirao zbog čega dokazuješ da si ograničen.
Skačeš na drugu temu.
Što se tiče prekida,to sigurno nisu odradili navijači Branitelja jer ih nemamo, a ni osoblje ni igrači.
Sjećaš li se prekinute utakmice na Tušnju Sloboda-Branitelj ??,sigurno su naši igrači eto radi sebe pobjegli u svlačionicu :lol: :lol:
Ne sramoti se više :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2017, 17:09

Pa eto nisi skontao poentu, ovo nije prvi put da navijaci Zrinjskog prekidaju utakmice na taj nacin. I nikada ne bude kaznjeno, a uberu se fino politicki poeni ;)

A u Tuzli utrcavanje nije uopste bio neko vas meta vec nasi, vi ste ovdje znali dobiti regularno sve 2 puta i bili ispraceni aplauzom bas kao i Capljina jer ste bili bolji.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.