PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MortemHz » 21 dec 2016, 17:04

PitarBordo je napisao/la:
irfo je napisao/la:Cuj odbili zelju, ... mi ne dajemo ponude koje se odbijaju :kafa:
slika

:kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 dec 2016, 17:05

joker90 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Hajd sto Dulja propade, nego jos veca tuga sto mu se to ne bi desilo da je otisao u Vasu, jos bi i transfer veliki napravio! :(
Pa sigurno da bi, slazem se sa tobom ... :kafa:

Ipak pola reprezentacije su Zeljini igraci i po svemu ostalom Zeljo je iz BIH klub broj jedan po prodaji i izvozu igraca, prvu prodaju nakon dugo godina jednog igraca iz FKS bio je Cimirot 2015. a prije toga Dzakmic jos davne 2011., i kada to uporedis sa transferima Zolotica, Visce, Bajica, Hadizahmetovica, Sehica, Bekrica ... ispade neuporedivo, zato je Dulja tu gdje jeste :opaopa:
O tome ti pricam! Nadam se samo da ce Duljin slucaj biti pouka za mlade igrace u buducnosti. Kad te pozove najveci klub na ovom, a vjerovatno i na onom svijetu, poziv prihvatis! Imao bi veliku karijeru kao ti nabrojani, ovako ce u Olimpic za par godina ako se ne ugase! Ali hajde, sam pao, sam se ubio.
Shvatas i ti, i jedan si od rijetkih pitara kome to i uspijeva, svaka cast ! :kafa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 dec 2016, 17:05

Vidi huligana, počeli i igrače ujedati.
Haman onaj Giacherinni/Giannicheda/Gamberini, kako već, iz odbrane, sljedeći na listi za odstrijel.

Hvala na replici bratu jokeru!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 dec 2016, 17:12

Hrasno1921 je napisao/la: Shvatas i ti, i jedan si od rijetkih pitara kome to i uspijeva, svaka cast ! :kafa:
Samo objektivno uvijek kod mene, od cinjenica se ne moze pobjeci! Nego, ne shvata vecina raje ovdje, kao ja sto shvatam, koliko je taj Zeljeznicar golem racku
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 21 dec 2016, 17:13

joker90 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Pa što otjeraše Šećerovića, stvarno mi nije jasno...
Zato su najveci klub u ovoj galaksiji, a vjerovatno i sire, pa im se moze! A mozda ga je ko i Hervasovu zenu, ujelo neko kerce sa juga!

slika

Veliki pozdrav za @tuzlak1987! :salut:
Manijak ne more biti svak!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 dec 2016, 17:18

HElo je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Mi smo igrali 1/8 finala kupa šampiona kao šampioni Jugoslavije što je svakako vaznije od kladionicarskog kupa kakav je intertoto, kao sto mu i samo ime kaze, 90-tih godina je UEFA priznala taj kup i pobjednik tog kupa je imao pravo nastupa u pazi sad, prvom kolu kupa Uefa, eto toliko je bitan taj kup. I koliko znam vi ste u dva navrata osvojili Mitropa kup, a u intertotu kada ste igrali, igralo se po sistemu 7 grupa i Celik je bio pobjednik jedne grupe, ali se nije razigravalo dalje do finala, to je tek kasnijih godina doslo, ima to na internetu, mrsko mi sad traziti. Ako grijesim neka me ispravi neko, neka zalijepi link.
Juventusova oficijelna stranica, izgleda da njima ipak nesto vrijedi : slika Ali sta zna mali Juve ipak ste vi DIVOVI vi odlucujete koje je takmicenje bitno a koje ne.

Nego kaze lik mi smo se drzali sa Borusijom prvu tekmu, bravo bosanska Barselono, nije btno sto vas mlate u domacem prvenstvu "beztrofejni" vi ste se "DRZALI" sa Borusijom prvu tekmu jbt.

Ovoj dvojici se ruke pozlatile, da ih dragi Allah u dzennetu nagradi sa 72 sarajevske djevice, Insallah !
MortemHz je napisao/la:slika
Glupko kakve veze ima sto ga je Juventus osvajao jer je te sezone bio los u ligi i igrao intertoto kup, a vi kada ste igrali niste ga ni osvojili vec bili prvi u jednoj od 7 grupa, tek od 1995. godine se igralo razigravanje za osvajaca intertoto kupa. Ah tek vidjeh ti beztrofejkin navijac, za vas vasa beztrofejna istorija pocinje od ove godine pobjedama nad sarajevskim prvoligasima :D

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 dec 2016, 17:33

High je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Zato su najveci klub u ovoj galaksiji, a vjerovatno i sire, pa im se moze! A mozda ga je ko i Hervasovu zenu, ujelo neko kerce sa juga!

slika

Veliki pozdrav za @tuzlak1987! :salut:
Manijak ne more biti svak!
:kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 dec 2016, 17:42

Secerovic platio za raskid ugovora.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 21 dec 2016, 17:45

irfo je napisao/la:Cuj odbili zelju, to je isto ko da ja kazem, ja sam odbio real madrid, mi koga hocemo, njega i dovedemo, mi ne dajemo ponude koje se odbijaju :kafa:
:mrgreen: :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 dec 2016, 18:02

zeljana se ne odbija. zeljani se zabija

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 21 dec 2016, 18:07

Zato sto Petrovic ne racuna na njega, kao sto ne racuna ni na Kostica i Veselinovica i to je jedini razlog njihovog ostanka u Slobodi. Zahvalite se covjeku :kafa:
19091921

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 dec 2016, 18:16

ferreira je napisao/la:
Zato sto Petrovic ne racuna na njega, kao sto ne racuna ni na Kostica i Veselinovica i to je jedini razlog njihovog ostanka u Slobodi. Zahvalite se covjeku :kafa:
Jagodic ne racuna na Stevanovica, ostankom Subica na Tusnju. Zahvali se Jagodicu sto je Miroslav jos u Zelji.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 dec 2016, 18:18

samirr je napisao/la:
ferreira je napisao/la:
Jagodic ne racuna na Stevanovica, ostankom Subica na Tusnju. Zahvali se Jagodicu sto je Miroslav jos u Zelji.
Sto ti je POdrinjski kompleks ...
1921'

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 21 dec 2016, 18:21

samirr je napisao/la:
ferreira je napisao/la:
Vjerujem da u Slobodi racunaju na Subica, pitanje je racuna li on na Slobodu tj. racuna li na redovne plate, uplacene doprinose itd.
19091921

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 dec 2016, 18:22

ferreira je napisao/la:
Kakav li je to bio pristup, i kakva ponuda, kad su obojica rekli "neka hvala, bolje mi je u Slobodi" :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 dec 2016, 18:26

cuj oni rekli :rol:
1921'

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 21 dec 2016, 18:28

wobly92 je napisao/la:
ferreira je napisao/la:
Kakav li je to bio pristup, i kakva ponuda, kad su obojica rekli "neka hvala, bolje mi je u Slobodi" :lol:
Rekoh ti, nije bilo nikakve ponude. I bas lijepo sto se salis na racun svog kluba, sto radi i ostatak drzave :mrgreen:
19091921

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 dec 2016, 18:31

Memara je napisao/la:
joker90 je napisao/la:PLAVI KLUB NA OPSTINSKOJ SISI!! Jaci od sistema i politike, a Koldzo ima vise slika sa Siljkom nego sa zenom i djecom! Da mu je kita od gume izlizala bi se do sad od plavih usana! FK SADAKA!

slika

slika

slika

slika

slika

slika
slika

Da dodamo i ovog načelnika .

slika

Lobotomiju obezbijedio df ne treba dusu grijesiti.
slika

slika

Sirimo plavu porodicu, politicki klub svakim danom sve jaci i jaci. Slike govore vise od hiljadu rijeci. Jos samo da pocnete da rejsom sjediti i da zaokruzimo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 dec 2016, 18:32

E cuj Intertoto kup.hahahahahhhahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahhahahahahahahahahahahhahaha
Oj Ordaga Ordaga
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 dec 2016, 18:34

Memara je napisao/la:
Memara je napisao/la:
joker90 je napisao/la:PLAVI KLUB NA OPSTINSKOJ SISI!! Jaci od sistema i politike, a Koldzo ima vise slika sa Siljkom nego sa zenom i djecom! Da mu je kita od gume izlizala bi se do sad od plavih usana! FK SADAKA!

slika

slika

slika

slika

slika

slika
slika

Da dodamo i ovog načelnika .

slika

Lobotomiju obezbijedio df ne treba dusu grijesiti.
slika

slika

Sirimo plavu porodicu, politicki klub svakim danom sve jaci i jaci. Slike govore vise od hiljadu rijeci. Jos samo da pocnete da rejsom sjediti i da zaokruzimo.
Hahhahahahhahahahhahhahhahahahah
Touchdown :tokralju:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.