Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
zato sto zeljo nikad nije bio islamski klub niti ce ikad bitiZeljovac_1921 je napisao/la:Sto je sramota?mak_033 je napisao/la:ako jeste to je stvarno sramota? je napisao/la:Је ?` се ово опет ? :"Југ је % света страна, по ? $"?
ako jeste to je stvarno sramota[/quote]? je napisao/la:Је ?` се ово опет ? :"Југ је % света страна, по ? $"?
"Jug je nasa sveta strana, po Budizmu odabrana" jel ti smeta? Meni ne.mak_033 je napisao/la:
zato sto zeljo nikad nije bio islamski klub niti ce ikad biti
ima na tribini koliko hoces navijaca kao naprimjer ja koji nisu muslimani
**** ga mi s Lazom uzimamo kup, a vi?Megamon je napisao/la:Imate li vi jos kakvog napadaca ili je samo Lazar u opticaju.Pa zar ima neko gori od njega![]()
![]()
Za njega je Rovcanin Alen Skoro
Sta jel' se to igra jedna utakmica,a Lazo kvalitetZeljovac_1921 je napisao/la:**** ga mi s Lazom uzimamo kup, a vi?Megamon je napisao/la:Imate li vi jos kakvog napadaca ili je samo Lazar u opticaju.Pa zar ima neko gori od njega![]()
![]()
Za njega je Rovcanin Alen Skoro
Nije sramota vec laz i neupucenost.mak_033 je napisao/la:ako jeste to je stvarno sramota? je napisao/la:Је ?` се ово опет ? :"Југ је % света страна, по ? $"?
A gdje ste vi u svemu tome?Megamon je napisao/la:
Sta jel' se to igra jedna utakmica,a Lazo kvalitet
izvinite sto prekidam pricu o lazi, dokazao da veze nema, nego da pitam zeljovca 1921 jeli bio na tekmi, posto vidim sad da je vodio svadje sa pitarima tokom utakmice, a koliko znam internet klub nema na samom stadionu. i daj vise prestani najavljivati kako ces biti na svakoj utakmici a ni na jednu nisi otisaoZeljovac_1921 je napisao/la: A gdje ste vi u svemu tome?
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], Cwirek, ZeljeznicarUberAlles i 31 gost.