Draxler je neminovnost !BigBigBang je napisao/la:Moramo dovesti Draxlera!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma puno toga se u afektu kaže i previše se pridodaje tim pljuvanjima tek nakon meča u kojem npr. promaši neki strašan zicer, okej svi smo tad nervozni i ljuti na njega (osim @AGBa
), ali realno Gironja jeste dobar kad se sve sagleda i osim u slučaju dolaska nekog WC, ali baš strašno dobrog napadača ne bih ga nikad mijenjao.
Ako ja, ili bilo ko drugi nakon šanse koju promaši napiše nešto kontra njega ne mora da znači da ga na lomaču bacamo jbt
Ne mogu da vjerujem da je Seamen jedan od nas.
Kladim se da je ubaceni element od strane konkurencije.
Ne treba dopustiti da unese razdor u nase redove.
Budimo slozni!
Budimo slozni!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ubaceni BauernovacGreivis je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je Seamen jedan od nas.
Budimo slozni!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kao i CostaChapman je napisao/la:Draxler je neminovnost !BigBigBang je napisao/la:Moramo dovesti Draxlera!
Na kraju dodju Giovinco i Crouch,ali daj Boze i to.
Porediti Drogbu s Giroudom nekim
#miasanmia
Eto prizva ti nama pacenike na temu.BigBigBang je napisao/la: Ubaceni Bauernovac
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ili Petersen ili Breno
mozdai Sosa...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 11 jan 2014, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Stigla prva kobasica foruma 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Naravno, kako bi ti to znao, od silnih kobasica o kojima razmišljaš nisi uspio da primijetiš da se radi o statističkim usporedbama, ali dobro, nije da nismo navikli od Kobaja da imaju glupe zaključke.Porediti Drogbu s Giroudom nekim
ljudi jeli se vama vrijeme oduzilo, pa nikada da dode taj Ponedjeljak, nikad docekati, ja se ziv pojedoh vise
Gunner4ever
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kobasicari u svom elementu. Opet vide stvari kojih nema. Doduse da sam na njihovom mjestu i mene bi bilo strah Arsenala, a opcepoznato da u strahu ne razlucujes bas najbolje. 
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Ali Karimi je ipak transfer stoljeća.BigBigBang je napisao/la:Ili Petersen ili Brenomozdai Sosa...
Na ljeto Draxler dolazi, mark my words. Počinjem sumnjat u ovaj prijelazni rok, sve mi se čini da tražimo nekog jadnika da ga dovedemo na posudbu do kraja godine i imam neki ružan osjećaj da će nas upravo to odvojiti od trofeja opet... S Ozilom smo pokazali da smo spremni na velike stvari i ne smije više biti neodlučnosti, ako želimo što prije da stignemo na taj zadnji nivo moramo svaki rok dovoditi po jednog jakog igrača...Svaka čast Giroudu ali sa njim se u Premiershipu ne osvajau titule.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
apsolutno se slažem,a ovi kojima je dobar francuz nek ga vode domaMarsal je napisao/la:Ali Karimi je ipak transfer stoljeća.BigBigBang je napisao/la:Ili Petersen ili Brenomozdai Sosa...
Na ljeto Draxler dolazi, mark my words. Počinjem sumnjat u ovaj prijelazni rok, sve mi se čini da tražimo nekog jadnika da ga dovedemo na posudbu do kraja godine i imam neki ružan osjećaj da će nas upravo to odvojiti od trofeja opet... S Ozilom smo pokazali da smo spremni na velike stvari i ne smije više biti neodlučnosti, ako želimo što prije da stignemo na taj zadnji nivo moramo svaki rok dovoditi po jednog jakog igrača...Svaka čast Giroudu ali sa njim se u Premiershipu ne osvajau titule.
- anelbavarac
- Kontakt:
Mali arsići se rugaju nekome zbog propalih transfera
Zadnji trofej vam je izmakao za dlaku kada je @Greivis izgubio utrku za kantu godine,gdje je bio mora se priznati ravnporavan do zadnjeg momenta.
Igraci koji su donijeli toliko trofeja u London

Ima jos toga,ovo su neki od zanimljivijih.
Zadnji trofej vam je izmakao za dlaku kada je @Greivis izgubio utrku za kantu godine,gdje je bio mora se priznati ravnporavan do zadnjeg momenta.
Igraci koji su donijeli toliko trofeja u London

Ima jos toga,ovo su neki od zanimljivijih.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Vidi ovog jadnika, slomio se hud trazeci po guglu promasene investicije Arsenala i njihove slike da bi nekom nesto dokazo. Jadnice jadni, nazad u rupu Bgt.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kad poredis nesto,trazis slicnosti i razlike...valjdaAllGunsBlazing je napisao/la:Kobasicari u svom elementu. Opet vide stvari kojih nema. Doduse da sam na njihovom mjestu i mene bi bilo strah Arsenala, a opcepoznato da u strahu ne razlucujes bas najbolje.
AA23 je napisao/la:Razlika je što Drogba zna zabit go kada treba tj neće masit zicer dok Oli ima belaja s tim
Ja nabrojao igrace iz omladinskog pogona u koje ste se toliko uzdali prije pola godine i govorili da ce bit' najbolji,sad niko nije dovoljno dobar,a ti meni spominjes igrace koji su imali neslavnu epizodu u Bayernu i koji uopste vise nemaju veze s Bayernom...BigBigBang je napisao/la:Ili Petersen ili Brenomozdai Sosa...
K'o plitak potok,k'o sto bi ti rek'o
Svaka cast!I ne treba te biti stid sto su te proglasili za srebrnu kantuGreivis je napisao/la:Eto prizva ti nama pacenike na temu.BigBigBang je napisao/la: Ubaceni Bauernovac
Mene strah?AllGunsBlazing je napisao/la:Kobasicari u svom elementu. Opet vide stvari kojih nema. Doduse da sam na njihovom mjestu i mene bi bilo strah Arsenala, a opcepoznato da u strahu ne razlucujes bas najbolje.
Ja kad sam 3-4 dana i na ovoj temi i na temi LPa govorio ko se smije kladit' u trajni ban,vi k'o pi*kice trazite neke izgovore,a onda fol mene strah
Jednom u 10 godina kupite igraca za masne pare i mislite sad ce tako biti svaki prelazni rok
Tuzna realnost (za vas,da se razumijemo) je da ce Arsenal,prije nego sto toga budete i svjesni,biti little bitch klubovima poput Barce i Citya.
#miasanmia
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da te nije strah ne bi obracao paznju na ovu temu. Ovako samo dokazujes da te strah da se ne ponovi 0-2 na AA.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
A ovaj svinjopenjac je poseban pacijent sad smo saznali da su Crouch i Giovinco igraci iz Arsenalove skole.
BigBigBang je napisao/la:A ovaj svinjopenjac je poseban pacijent sad smo saznali da su Crouch i Giovinco igraci iz Arsenalove skole.
#Voajeroljupci na respiratorima.
- anelbavarac
- Kontakt:
bega_afc je napisao/la:Vidi ovog jadnika, slomio se hud trazeci po guglu promasene investicije Arsenala i njihove slike da bi nekom nesto dokazo. Jadnice jadni, nazad u rupu Bgt.

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, TheMix i 3 gosta.