PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
eno ga proziva Samprasa, kaze da za cetiri mjeseca nije zaboravio igrat fudbal :rol: :rol: :rol:
Secerovic je iskusio plavu religiju, filozofiju nacin zivota i stil ponasanja. On je sad bogatiji za jedno veliko zivotno iskustvo!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Mojne sad to, tvoje riječi "mi ne dajemo ponude koje se odbijaju".irfo je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:irfo je napisao/la:Cuj odbili zelju, ... mi ne dajemo ponude koje se odbijaju

Samo Saraj'vo.
I sad ce mu to opomena biti, mogli ste uzet 400 k, ovako ode dzaba, moj dino fino ti raja govorila ne odbijaj, neces dobro proci..... godinu dana nakon, dino izgubio i poso i 400 hiljada
Neki ce reci da je gubitak posla slucajnost.....

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Vala Dulja propada, da je dosao u Zelju mozda bi se i mogao prodati vani, ovako tesko da ce igdje otici, jedino ako ga amidzin Kardif ili Kortijk ne kupi, posto fks i jednim i drugim sluzi ko filijala, steta ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Bas, a pogotovo propada od dolaska Cale!Hrasno1921 je napisao/la:Vala Dulja propada, da je dosao u Zelju mozda bi se i mogao prodati vani, ovako tesko da ce igdje otici, jedino ako ga amidzin Kardif ili Kortijk ne kupi, posto fks i jednim i drugim sluzi ko filijala, steta ...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Capodecina
Dovedite Volkova... šuknite ga malom Vardaru.irfo je napisao/la:Cuj odbili zelju, to je isto ko da ja kazem, ja sam odbio real madrid, mi koga hocemo, njega i dovedemo, mi ne dajemo ponude koje se odbijaju

irfo ti si kralj. Nešto se ne sjećam tebe a vidim dugo si na forumu.

do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
- Hrasno1921
- Kontakt:
ma jedna utakmica nije nista, samo da na kraju ne zavrsi opet u ...joker90 je napisao/la:Bas, a pogotovo propada od dolaska Cale!Hrasno1921 je napisao/la:Vala Dulja propada, da je dosao u Zelju mozda bi se i mogao prodati vani, ovako tesko da ce igdje otici, jedino ako ga amidzin Kardif ili Kortijk ne kupi, posto fks i jednim i drugim sluzi ko filijala, steta ...

PS. Sto je Dinokio u CV-u zaredao sa stranim jezicima ...

1921'
- PitarBordo
- Kontakt:
Opet ti skrećeš s teme.irfo je napisao/la:I sad ce mu to opomena biti, mogli ste uzet 400 k, ovako ode dzaba, moj dino fino ti raja govorila ne odbijaj, neces dobro proci..... godinu dana nakon, dino izgubio i poso i 400 hiljada![]()

Samo Saraj'vo.
Grob te yebo..Hrasno1921 je napisao/la:ma jedna utakmica nije nista, samo da na kraju ne zavrsi opet u ...joker90 je napisao/la:Bas, a pogotovo propada od dolaska Cale!Hrasno1921 je napisao/la:Vala Dulja propada, da je dosao u Zelju mozda bi se i mogao prodati vani, ovako tesko da ce igdje otici, jedino ako ga amidzin Kardif ili Kortijk ne kupi, posto fks i jednim i drugim sluzi ko filijala, steta ...
PS. Sto je Dinokio u CV-u zaredao sa stranim jezicima ...![]()
![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Vardar nije svjestan sta ih ceka, dzaba im ruski milioniCapodecina je napisao/la:Dovedite Volkova... šuknite ga malom Vardaru.irfo je napisao/la:Cuj odbili zelju, to je isto ko da ja kazem, ja sam odbio real madrid, mi koga hocemo, njega i dovedemo, mi ne dajemo ponude koje se odbijaju![]()
irfo ti si kralj. Nešto se ne sjećam tebe a vidim dugo si na forumu.podsjećaš me na Eleganta.

Prvih godina na forumu sam rijetko piso,a ja i elegant ne mozemo suprotniji biti pisanjem

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Hajd sto Dulja propade, nego jos veca tuga sto mu se to ne bi desilo da je otisao u Vasu, jos bi i transfer veliki napravio! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A Montenegrin?Hrasno1921 je napisao/la:ma jedna utakmica nije nista, samo da na kraju ne zavrsi opet u ...joker90 je napisao/la:Bas, a pogotovo propada od dolaska Cale!Hrasno1921 je napisao/la:Vala Dulja propada, da je dosao u Zelju mozda bi se i mogao prodati vani, ovako tesko da ce igdje otici, jedino ako ga amidzin Kardif ili Kortijk ne kupi, posto fks i jednim i drugim sluzi ko filijala, steta ...
PS. Sto je Dinokio u CV-u zaredao sa stranim jezicima ...![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Capodecina
To irfo legendo... zovi ako šta zapne, tu smo brate idemo na Rusiju ako treba.irfo je napisao/la:Vardar nije svjestan sta ih ceka, dzaba im ruski milioniCapodecina je napisao/la:Dovedite Volkova... šuknite ga malom Vardaru.irfo je napisao/la:Cuj odbili zelju, to je isto ko da ja kazem, ja sam odbio real madrid, mi koga hocemo, njega i dovedemo, mi ne dajemo ponude koje se odbijaju![]()
irfo ti si kralj. Nešto se ne sjećam tebe a vidim dugo si na forumu.podsjećaš me na Eleganta.
![]()
Prvih godina na forumu sam rijetko piso,a ja i elegant ne mozemo suprotniji biti pisanjem
pa sad...ma nije važno.

do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Pa što otjeraše Šećerovića, stvarno mi nije jasno...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- TobeYarabi
- Kontakt:
nece kozojebi da priznaju da ih je dinokio razbuco. cak su pravili donatorsko vece na kojem su prikupili 130 000kermi i odma sledeci dan ih proslijedili dinokiu. i to nije konacna cifra. sisoji os shoka poispadali implatati iz grudi kad mu je sudija procito presuduZeljo92 je napisao/la:Sariel sta to cujem Dinokio vas tuzio? Jel moguce da je afera punac propala?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam sta se ovdje desava dugo vremena, ali samo da dam podrsku Jokeru SRBENDI 

Zato su najveci klub u ovoj galaksiji, a vjerovatno i sire, pa im se moze! A mozda ga je ko i Hervasovu zenu, ujelo neko kerce sa juga!wobly92 je napisao/la:Pa što otjeraše Šećerovića, stvarno mi nije jasno...

Veliki pozdrav za @tuzlak1987!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa sigurno da bi, slazem se sa tobom ...joker90 je napisao/la:Hajd sto Dulja propade, nego jos veca tuga sto mu se to ne bi desilo da je otisao u Vasu, jos bi i transfer veliki napravio!

Ipak pola reprezentacije su Zeljini igraci i po svemu ostalom Zeljo je iz BIH klub broj jedan po prodaji i izvozu igraca, prvu prodaju nakon dugo godina jednog igraca iz FKS bio je Cimirot 2015. a prije toga Dzakmic jos davne 2011., i kada to uporedis sa transferima Zolotica, Visce, Bajica, Hadizahmetovica, Sehica, Bekrica ... ispade neuporedivo, zato je Dulja tu gdje jeste

1921'
O tome ti pricam! Nadam se samo da ce Duljin slucaj biti pouka za mlade igrace u buducnosti. Kad te pozove najveci klub na ovom, a vjerovatno i na onom svijetu, poziv prihvatis! Imao bi veliku karijeru kao ti nabrojani, ovako ce u Olimpic za par godina ako se ne ugase! Ali hajde, sam pao, sam se ubio.Hrasno1921 je napisao/la:Pa sigurno da bi, slazem se sa tobom ...joker90 je napisao/la:Hajd sto Dulja propade, nego jos veca tuga sto mu se to ne bi desilo da je otisao u Vasu, jos bi i transfer veliki napravio!![]()
Ipak pola reprezentacije su Zeljini igraci i po svemu ostalom Zeljo je iz BIH klub broj jedan po prodaji i izvozu igraca, prvu prodaju nakon dugo godina jednog igraca iz FKS bio je Cimirot 2015. a prije toga Dzakmic jos davne 2011., i kada to uporedis sa transferima Zolotica, Visce, Bajica, Hadizahmetovica, Sehica, Bekrica ... ispade neuporedivo, zato je Dulja tu gdje jeste
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.