Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tomislav Tomić ide u Olimpic a Arežina u Zrinjski
-
Fića je gigant, jedan od posljednjih nogometnih romantika...Šteta bi bila da ga ne gledamo na terenima PL...
Može li se riješiti situacija tako da Filip potpiše za Zrinjski, a Zrinjski ga pošalje na posudbu u Olimpik?
Svakako su tražili nekog igrača iz Zrinje na posudbu za Kobiljara...Tako bi i oni, i mi riješili problem...
Može li se riješiti situacija tako da Filip potpiše za Zrinjski, a Zrinjski ga pošalje na posudbu u Olimpik?

Svakako su tražili nekog igrača iz Zrinje na posudbu za Kobiljara...Tako bi i oni, i mi riješili problem...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok ba. To bi jos dodatno zakomplikovalo stvari jer je vec potpisao za Olimpik. Isto bi bilo ako ne i gore jer je vec igrao za Zrinjski i Tychy.PiazzaGrande je napisao/la:Fića je gigant, jedan od posljednjih nogometnih romantika...Šteta bi bila da ga ne gledamo na terenima PL...
Može li se riješiti situacija tako da Filip potpiše za Zrinjski, a Zrinjski ga pošalje na posudbu u Olimpik?![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sigurno da bi se imalo šta iskopati, ali nije to ni blizu ovome što se dešava u Srbiji. Evo guglam sad da Zvezda ima budžet oko 20 miliona KM, Partizan slično, a dugovi im zajedno idu preko 100 miliona KM... Godišnje naprave po nekoliko transfera koji su ubjedljivo profitabilniji od naših rekordnih... Sve u svemu, svi finansijski pokazatelji su im po nekoliko puta veći nego od naših premijerligaša zajedno, u skladu s tim su i mutljavine u i oko klubova.Evolve je napisao/la:Imaš serijal na youtube odavno "Fudbalska mafija Srbije - Insajder, Pravila igre I deo ", sjecam se da su novinari dobijali smrtne prijetnje prije samog puštanja emisije u eter, al su ipak pustili sve. Odličan serijal. Sve objašnjeno, uzas sta se sve radi.
Sta bi u nas našli da mi je znat![]()
![]()
Kod nas za pocetak samo finasijska policija - inspekcija da obiđe prvo Zrinjski i Siroki Brijeg, a onda sve ostale klubove.
- Zeljeznicar -
Nasao si Siroki koji jedini uredno posluje sto su i iz saveza rekli da jedini sve troskove podmiriZenzo je napisao/la:Kod nas za pocetak samo finasijska policija - inspekcija da obiđe prvo Zrinjski i Siroki Brijeg, a onda sve ostale klubove.
Ccc
Pregledao sam sve dijelove. Mogu samo reći ovo: BiH je mala maca za Srbiju, kada je ova tema u pitanju. Ljudima sa slabijim želudcem preporučujem da ne gledaju ovu emisiju, jer ima svega.Evolve je napisao/la:Imaš serijal na youtube odavno "Fudbalska mafija Srbije - Insajder, Pravila igre I deo ", sjecam se da su novinari dobijali smrtne prijetnje prije samog puštanja emisije u eter, al su ipak pustili sve. Odličan serijal. Sve objašnjeno, uzas sta se sve radi.
- Evolve
- Kontakt:
Istina, sjecam se, ima godina i godina kad sam ja prvi put gledao ovaj serijal, doslovno nemozes vjerovat sta se sve radi/lo tamo..AlemC85 je napisao/la:Pregledao sam sve dijelove. Mogu samo reći ovo: BiH je mala maca za Srbiju, kada je ova tema u pitanju. Ljudima sa slabijim želudcem preporučujem da ne gledaju ovu emisiju, jer ima svega.Evolve je napisao/la:Imaš serijal na youtube odavno "Fudbalska mafija Srbije - Insajder, Pravila igre I deo ", sjecam se da su novinari dobijali smrtne prijetnje prije samog puštanja emisije u eter, al su ipak pustili sve. Odličan serijal. Sve objašnjeno, uzas sta se sve radi.
NK Široki Brijeg
Pitari ako je istina to za Hadzica da ga prodajete, to je jako losa vijest ne samo za vas nego i za ligu, sigurno je da je on najveci talenat trenutno u drzavi i porazna je cinjenica da nije odigrao ni utakmicu za prvi tim a da odlazi, takodjer nekoliko stotina hiljada je mizerno u odnosu na ono sta moze donijet ako bude igrao godinu, dvije u prvom timu
i mi smo istu gresku napravili sa Hodzicem i liverpoolom iako se nismo tada previse pitali, uglavnom da je Nedim u Dinamu npr. nema sanse da bi otiso igdje u ovim godinama, jako lose kazem ponovo za citav bh. fudbal

i mi smo istu gresku napravili sa Hodzicem i liverpoolom iako se nismo tada previse pitali, uglavnom da je Nedim u Dinamu npr. nema sanse da bi otiso igdje u ovim godinama, jako lose kazem ponovo za citav bh. fudbal

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Pantarei79
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
E ovo se zove kompleks [emoji41]Zenzo je napisao/la:Kod nas za pocetak samo finasijska policija - inspekcija da obiđe prvo Zrinjski i Siroki Brijeg, a onda sve ostale klubove.
Poslano sa mog Lenovo TAB 2 A8-50LC koristeći Tapatalk
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Pantarei79
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Široki, jedini klub u državi koji nema dugova i koji ima transparentno poslovanje, stavljate u kontekst malverzacija... Kompleks, nego šta [emoji57]moj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
Poslano sa mog Lenovo TAB 2 A8-50LC koristeći Tapatalk
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- HNKBranitelj
- Kontakt:
VeHlež, Sloboda, Čelik, Sarajevo = 2 titule prvaka BiH = Širokimoj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
Zrinjski = 4 titule prvaka BiH
To vas boli

HNK Branitelj Mostar 1992
Jes da se fudbal igra od 2002. godineHNKBranitelj je napisao/la:VeHlež, Sloboda, Čelik, Sarajevo = 2 titule prvaka BiH = Širokimoj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
To vas boli![]()

Od sticanja nezavisnosti Bosne i Hercegovine,Celik ima tri titule prvaka.HNKBranitelj je napisao/la:VeHlež, Sloboda, Čelik, Sarajevo = 2 titule prvaka BiH = Širokimoj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
To vas boli![]()
Osporavali vi to,negirali i omalovazavali,to su cinjenice.
Koga boli racku sto vi niste htjeli igrati prvenstvo drzave u kojoj zivite.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- HNKBranitelj
- Kontakt:
S kim je Čelik igro u Ligi prvaka,ako može ??solinas je napisao/la:Od sticanja nezavisnosti Bosne i Hercegovine,Celik ima tri titule prvaka.HNKBranitelj je napisao/la:VeHlež, Sloboda, Čelik, Sarajevo = 2 titule prvaka BiH = Širokimoj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
To vas boli![]()
Osporavali vi to,negirali i omalovazavali,to su cinjenice.
Koga boli racku sto vi niste htjeli igrati prvenstvo drzave u kojoj zivite.
Onda NK Široki Brijeg ima 7 naslova prvaka, svaka ima čast.
Jer dok se savezi HB i BH nisu ujedinili nijedan klub nije išao u EUROPSKA natjecanja, stoga ta prije natjecanja su jednaka, ali šta to ima s vama veze kad nikad nista osim interex kupa niste ni osvojili

HNK Branitelj Mostar 1992
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Smijesan si decko.HNKBranitelj je napisao/la:VeHlež, Sloboda, Čelik, Sarajevo = 2 titule prvaka BiH = Širokimoj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
To vas boli![]()
ZZ
Kako god, Željezničar opet najtrofejniji
-
I Boksit iz Milića ima naslov prvaka...
Pardon, ima dva naslova prvaka kao i Rudar iz Ugljevika i Posušje...
Pardon, ima dva naslova prvaka kao i Rudar iz Ugljevika i Posušje...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 04 feb 2017, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Titule se broje kako kome odgovara 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.