Pa Urlaub proveo ovdje i okolo. Belgija, Holandija i tako to. A osim toga imao sam nekoliko posjeta iz Bosne, tako da u Bosnu ništa prije Oktobra.
Sreća pa Mandić postavi one putokaze do na Koševo.. da se bezveze ne ofiraš zapitkujući.
E jbg, nemoj sad tako hahahaha. Da ne bude ono "kako se ono kaže kod nas"
Htio sam ja doći, ali zayebase me sa muzičkim željama i posjetama. E sad, ko me yebe kad ne znam reći neću i ne može.
Na pitanje zbog čega je problem u pronalasku radne snage u Kantonu Sarajevo, Trbović odgovara da je problem u tome što ljudi ne žele da rade, posebno oni mladi.
"Nije više problem ni plata, imaju je kao ljudi u državnoj službi. Sada radnici, da iskreno kažem, hoće da gazduju. Šta god mu kažeš neće da posluša, ili je odsutan ili je na telefonu", kaže Trbović.
Jel ovo MrBeast down ili je neka marketinška navlakuša?
Vidim nešto ga raskrinkavaju (bar po naslovima), al nemam ni vremena ni živaca da pogledam.
Neki njegov trans jaran/jaranica je sudjelovao/la u neprikladnom ophođenju prema maloljetnicima, pa su ga sad počeli svi prozivati da je sve vrijeme znao šta radi.
E gluho bilo.. vjeruj da mi je bilo sumnjivo što mi se činio kao normala lik. Nekako mi youtuber i normalna osoba nikako ne idu u istu rečenicu.
Odjednom mi i Filip i Zaga smrduckaju.. i Maša i Medvjed, i ono Cocomelon, ma sve što targetuje djecu - i Tinky-Winkyu yebem mater, u ćoravo.
Prije godinu dana jutjuber SunnyV2 je izbacio ovaj video :
Svi ga napadali , pogotovo trans zajednica .
Onda je ovaj šlager Ava bivši Chris ( od Beasta najbolji haver , prvi njegov pretplatnik ) nedavno optužen da se dopisivao sa djetetom od 13 godina :
Da ne ostane na tome , pobrinuo se njegov bivši radnik koji je svašta otkrio , ozbiljne optužbe :
Tu je sve otišlo u pichku materinu i krenuo se svašta otkrivati , međutua Beast se pravio budala i izbacio video kao da se ništa ne dešava :
E fazon je što je taj video za dan-dva oborio rekord dislajkova , 2 miliona , još gore Beast i njegovi delegati čitavo vrijeme brišu negativne komentare
Neki njegov trans jaran/jaranica je sudjelovao/la u neprikladnom ophođenju prema maloljetnicima, pa su ga sad počeli svi prozivati da je sve vrijeme znao šta radi.
E gluho bilo.. vjeruj da mi je bilo sumnjivo što mi se činio kao normala lik. Nekako mi youtuber i normalna osoba nikako ne idu u istu rečenicu.
Odjednom mi i Filip i Zaga smrduckaju.. i Maša i Medvjed, i ono Cocomelon, ma sve što targetuje djecu - i Tinky-Winkyu yebem mater, u ćoravo.
Onda je ovaj šlager Ava bivši Chris ( od Beasta najbolji haver , prvi njegov pretplatnik ) nedavno optužen da se dopisivao sa djetetom od 13 godina :
Da ne ostane na tome , pobrinuo se njegov bivši radnik koji je svašta otkrio , ozbiljne optužbe :
Tu je sve otišlo u pichku materinu i krenuo se svašta otkrivati , međutua Beast se pravio budala i izbacio video kao da se ništa ne dešava :
E fazon je što je taj video za dan-dva oborio rekord dislajkova , 2 miliona , još gore Beast i njegovi delegati čitavo vrijeme brišu negativne komentare
Eto ukratko
Koliko je glupo to sto su ukinuli broj dislajkova, nikad covjek ne bi primjetio da je toliki broj a ubijedjen sam da se pokazuje broj da bi bilo jos vise. Jos sad udjes na tutorial beskorisni i ne znas ni da li pomaze ili ne, prije se znalo udjes cim ima puno dislajkova nije ni za sta. Woke propaganda
Btw MrBeast se mora oglasiti povodom ovoga kad tad, mada sumnjam da moze propasti sta vise kanal mu raste
jel u neumu roaming ili se moze koristit normalno net lmao
Mene zna baciti nakratko u roaming kod Binga, tako da pazi se pri samom ulasku u Neum.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
Eto ukratko
Koliko je glupo to sto su ukinuli broj dislajkova, nikad covjek ne bi primjetio da je toliki broj a ubijedjen sam da se pokazuje broj da bi bilo jos vise. Jos sad udjes na tutorial beskorisni i ne znas ni da li pomaze ili ne, prije se znalo udjes cim ima puno dislajkova nije ni za sta. Woke propaganda
Btw MrBeast se mora oglasiti povodom ovoga kad tad, mada sumnjam da moze propasti sta vise kanal mu raste
Ma fazon većina pretplatnika djeca od 10 do 13 godina , kojima je svakako Tik Tok pojeo mozak i pojma nemaju o čemu se radi
You Tube će ga naravno štiti , jedino da državi šta zatreba ...
Eto ukratko
Poče gledati ovaj video, rastavi ga lik na proste faktore
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.