PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Novi neotpakovani
bez njih gradnja ne bi ni pocela jer bi to bio rizik.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
ma bizi nemoj zezat, ja mislijo nema rizikaZeljo92 je napisao/la:Novi neotpakovanibez njih gradnja ne bi ni pocela jer bi to bio rizik.

Aberecke, abertute, aber koga cete?

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Juventusova oficijelna stranica, izgleda da njima ipak nesto vrijedi :Osttribine je napisao/la:Mi smo igrali 1/8 finala kupa šampiona kao šampioni Jugoslavije što je svakako vaznije od kladionicarskog kupa kakav je intertoto, kao sto mu i samo ime kaze, 90-tih godina je UEFA priznala taj kup i pobjednik tog kupa je imao pravo nastupa u pazi sad, prvom kolu kupa Uefa, eto toliko je bitan taj kup. I koliko znam vi ste u dva navrata osvojili Mitropa kup, a u intertotu kada ste igrali, igralo se po sistemu 7 grupa i Celik je bio pobjednik jedne grupe, ali se nije razigravalo dalje do finala, to je tek kasnijih godina doslo, ima to na internetu, mrsko mi sad traziti. Ako grijesim neka me ispravi neko, neka zalijepi link.

Nego kaze lik mi smo se drzali sa Borusijom prvu tekmu, bravo bosanska Barselono, nije btno sto vas mlate u domacem prvenstvu "beztrofejni" vi ste se "DRZALI" sa Borusijom prvu tekmu jbt.
Ovoj dvojici se ruke pozlatile, da ih dragi Allah u dzennetu nagradi sa 72 sarajevske djevice, Insallah !
MortemHz je napisao/la:
HElo je napisao/la: Ovoj dvojici se ruke pozlatile, da ih dragi Allah u dzennetu nagradi sa 72 sarajevske djevice, Insallah !MortemHz je napisao/la:
Sumnjam da ih ima toliko.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Vas ka'e nece.Majkl je napisao/la:Aberecke, abertute, aber koga cete?

Kao sto je Veselinovic danas odbio Zelju.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

solinas je napisao/la:Vas ka'e nece.Majkl je napisao/la:Aberecke, abertute, aber koga cete?
![]()
Kao sto je Veselinovic danas odbio Zelju.
Ko sta zna,krhko je znanje.

ŠTA SE OVO DEŠAVA
oiii cak i Tuzlaci pisaju po humanitarnoj organizaciji, Veselinovic rek'o ne posebnoj filozofiji zivota, rada i organizacije
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
al to nije sve, Kole je takodjer odbio Zelja :lol:BeSha1992 je napisao/la:oiii cak i Tuzlaci pisaju po humanitarnoj organizaciji, Veselinovic rek'o ne posebnoj filozofiji zivota, rada i organizacije
Cuj odbili zelju, to je isto ko da ja kazem, ja sam odbio real madrid, mi koga hocemo, njega i dovedemo, mi ne dajemo ponude koje se odbijaju 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la:Cuj odbili zelju, to je isto ko da ja kazem, ja sam odbio real madrid, mi koga hocemo, njega i dovedemo, mi ne dajemo ponude koje se odbijaju :kafa:

-
- Kontakt:
Ne da Kenčo dovoditi Vukićevića, kaže ima Pape
a Slaviša može doć da obiđe kaNp i klub ako hoće 

irfo je napisao/la:Cuj odbili zelju, to je isto ko da ja kazem, ja sam odbio real madrid, mi koga hocemo, njega i dovedemo, mi ne dajemo ponude koje se odbijaju

"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
Ovi pitari su najaci likovi na svijetu! Hahahhaha
Oni kad daju kes i enormne plate invalidima,onda su u fazonu,ma ne placamo mi,tan placa,a kad trebaju dobit kes,kao u slucaju prodaje Cimirota,onda to prisvajaju sebi. Ahahhahahahah
Ne moze im mozak utuvit u glavu da su prodani i da sam kes uzima vlasnik,koji ne mora i nece dati marke od te prodaje u klub
Zivili pitari!
Oni kad daju kes i enormne plate invalidima,onda su u fazonu,ma ne placamo mi,tan placa,a kad trebaju dobit kes,kao u slucaju prodaje Cimirota,onda to prisvajaju sebi. Ahahhahahahah
Ne moze im mozak utuvit u glavu da su prodani i da sam kes uzima vlasnik,koji ne mora i nece dati marke od te prodaje u klub

Zivili pitari!
- PitarBordo
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Cuj odbili zelju, ... mi ne dajemo ponude koje se odbijaju

Samo Saraj'vo.
Secerovic dobio nogu po ustaljenoj proceduri :lol:
-
- Kontakt:
Znam ovog frajera, danas mi razmjenjivo eure u banci.PitarBordo je napisao/la:irfo je napisao/la:Cuj odbili zelju, ... mi ne dajemo ponude koje se odbijaju
PitarBordo je napisao/la:irfo je napisao/la:Cuj odbili zelju, ... mi ne dajemo ponude koje se odbijaju

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nema u zelji vise ko Kurban dijelitiChinaglia je napisao/la:Secerovic dobio nogu po ustaljenoj proceduri

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.