Pa ovo je tema za to? Kasnije se rokamo na onoj drugojMortemHz je napisao/la:Sto si to fin danas?Virtu4l je napisao/la:Ma nebitno koji su konkretno, svaki igrač iz PL koji se nađe na spisku, tu se zasluženo, da li je to Velkoski, Duljević, Cimirot, Bajić, Stevanović, Zakarić... svi su zaslužili pozive. Pa i da su tu neki drugi umjesto njih bilo bi zasluženo, recimo Ordagić, jer to su igrači koji su se izdvajali u ligi i dijele ih nijanse, tako da nije lako izabrati samo jednog ili dvojicu, ali koga god odabereš, nisi pogriješio.![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Pa ovo je tema za to? Kasnije se rokamo na onoj drugojMortemHz je napisao/la:Sto si to fin danas?Virtu4l je napisao/la:Ma nebitno koji su konkretno, svaki igrač iz PL koji se nađe na spisku, tu se zasluženo, da li je to Velkoski, Duljević, Cimirot, Bajić, Stevanović, Zakarić... svi su zaslužili pozive. Pa i da su tu neki drugi umjesto njih bilo bi zasluženo, recimo Ordagić, jer to su igrači koji su se izdvajali u ligi i dijele ih nijanse, tako da nije lako izabrati samo jednog ili dvojicu, ali koga god odabereš, nisi pogriješio.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao vođe i djece na utakmici izmedju onih rusa i Zelje 
jos mora procitat s papiraMortemHz je napisao/la:Jao vođe i djece na utakmici izmedju onih rusa i Zelje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta kaze ovo poslije ''Krilija''irfo je napisao/la:jos mora procitat s papiraMortemHz je napisao/la:Jao vođe i djece na utakmici izmedju onih rusa i Zelje
"Igraj Zeljo, igraj Zeljo"MortemHz je napisao/la:Sta kaze ovo poslije ''Krilija''irfo je napisao/la:jos mora procitat s papiraMortemHz je napisao/la:Jao vođe i djece na utakmici izmedju onih rusa i Zelje
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da hoce ovako i u prvenstvu penale pucati. 
Ne opuca ga on vise pored zivog Zebe, a svakako nam penale i ne sviraju.MortemHz je napisao/la:Da hoce ovako i u prvenstvu penale pucati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Mogu samo reci da Zeljo odlicno igra i po prilikama je puno bolji. Bice karanja u ligi hahhaahah idemo Zeljoooooo
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Pa nakon 0-0 protiv Krila Sovjeta u izuzetno bitnoj, doduse pripremnoj utakmici, mislim da je sve ispod duple krune ogromno iznenadjenje
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Tad ne promasuje.MortemHz je napisao/la:Da hoce ovako i u prvenstvu penale pucati.
Samo mi je i mozemo osvojiti.pinoglavi je napisao/la:Pa nakon 0-0 protiv Krila Sovjeta u izuzetno bitnoj, doduse pripremnoj utakmici, mislim da je sve ispod duple krune ogromno iznenadjenje
Ovo nista ne znaci, samo pokazuje da bi Zakaric i Zeba MOGLI biti velika pojacanja.
Životni saputnik! 1921
Nema veze sa PLBiH, ali zanimljivo je,
I onda se mi kao nešto žalimo na kriminal i korupciju.
I onda se mi kao nešto žalimo na kriminal i korupciju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolve
- Kontakt:
Imaš serijal na youtube odavno "Fudbalska mafija Srbije - Insajder, Pravila igre I deo ", sjecam se da su novinari dobijali smrtne prijetnje prije samog puštanja emisije u eter, al su ipak pustili sve. Odličan serijal. Sve objašnjeno, uzas sta se sve radi.
Sta bi u nas našli da mi je znat

Sta bi u nas našli da mi je znat
NK Široki Brijeg
Ma kakvi mi, amateri klasični...klub dužan 3 miliona i raspada se, Zvezda 50 miliona eura, i igra Europu..sa druge strane niti navijačke skupine kod nas nemaju masu i armiju navijača sa kojima bi politika manipulisala i koristila ih u dnevnopolitičke svrhe. A i političari...zamisli Baketa ili Čovketa u nogometu...u životu na tekmi nisu bili....ha,ha,ha šega smo mi pačići pravi za ove srbijanske mafijaše...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čovke visi u Zrinjskom, pa kad su osvojili prosli trofej on je isto primio medalju od saveza dole.
Puno ih finansira a i indirektno pomaze zbog polozaja kojeg ima.
Ne pomaže on indirektno, nego direktno. Jel misliš da bi se trebo krit?MortemHz je napisao/la:Čovke visi u Zrinjskom, pa kad su osvojili prosli trofej on je isto primio medalju od saveza dole.Puno ih finansira a i indirektno pomaze zbog polozaja kojeg ima.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da ne mislim, njegovo pravo je da pomaze sportske klubove koje voli i svaka mu cast na tome.MMM je napisao/la:Ne pomaže on indirektno, nego direktno. Jel misliš da bi se trebo krit?MortemHz je napisao/la:Čovke visi u Zrinjskom, pa kad su osvojili prosli trofej on je isto primio medalju od saveza dole.Puno ih finansira a i indirektno pomaze zbog polozaja kojeg ima.
Joj Olimpika i Arezine
Kad ona Corbi dzuturumu da ovlasti i funkciju.Kod nas u akademiji bio pa ga nogirali .Joj propusta sa Arezinom 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
A sto nema pravo na nastup do kraja sezone ?miky_hz je napisao/la:Joj Olimpika i ArezineKad ona Corbi dzuturumu da ovlasti i funkciju.Kod nas u akademiji bio pa ga nogirali .Joj propusta sa Arezinom
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Igrac u jednoj fudbalskoj godini nesmije da igra za tri razlicita kluba.On je vec bio u Zrinjskom,pa u Poljskoj tako da je ispucao svoje.LjoZee je napisao/la:A sto nema pravo na nastup do kraja sezone ?miky_hz je napisao/la:Joj Olimpika i ArezineKad ona Corbi dzuturumu da ovlasti i funkciju.Kod nas u akademiji bio pa ga nogirali .Joj propusta sa Arezinom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.