Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Jel se prenose kartoni iz LP u EL , jer sinoć je pisalo da Vidal pauzira prvu utakmicu 1/8 finala. A ima samo jedan karton u EL i dva iz grupne faze LP, prije su se brisali kartoni nakon grupne faze?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Contentissimo
- Kontakt:
odličan protivnik, jer Lyon vise nije onaj nekadasnji Lyon, a to govori i stanje na tabeli...a to za Vidala sinoc je pisalo nakon kartona "misses nex match", tako da ga nema u 1. tekmi
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- IlCapitano
- Kontakt:
Prilika da se izbliza pogleda Grenier za kojeg se nadam da će biti naš igrač možda već ovog ljeta. Tu su još Lacazette i Gonalons. Trebalo bi se to riješiti već u prvoj utakmici.
Kad se igraju utakmice?
Kad se igraju utakmice?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
IlCapitano je napisao/la:Prilika da se izbliza pogleda Grenier za kojeg se nadam da će biti naš igrač možda već ovog ljeta. Tu su još Lacazette i Gonalons. Trebalo bi se to riješiti već u prvoj utakmici.
Kad se igraju utakmice?
03.04.2014 Uzvrat je 10.04.2014
Izvlacenje polufinalni parova je 14.04.2014 u 12:00
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ne kontam jednu stvar. Malo citam sta pisete i dosta vas pise kako nas u zadnje vrijeme spasavaju potezi individualaca. Pa ne vidim u cemu je tu problem ? To je jedan od razloga (mozda i najvazniji) sto velike ekipe imaju takve pojedince. Upravo da jednim potezom rijese pitanje pobjednika. Ne ide timski iz razno raznih razloga ali nema veze tu Gigi i Pirlo kao protiv Genoe, ili sinoc Lorente i Pirlo itd.
Svi bi mi htjeli neku dominaciju svaku utakmicu ali bitna je ukupna dominacija a to Juve ima u Seria A a za Evropu cemo sacekati sigurno jos par godina ali ova ce nam Europa liga pomoci itekako za iskustvo pojedincima i neku rutinu.
Svi bi mi htjeli neku dominaciju svaku utakmicu ali bitna je ukupna dominacija a to Juve ima u Seria A a za Evropu cemo sacekati sigurno jos par godina ali ova ce nam Europa liga pomoci itekako za iskustvo pojedincima i neku rutinu.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Tako se to radi10DelPiero je napisao/la:Ma Lyon izvuc i zavrsit pricu odmah, prelosa ekipa.

Ovu bi tekmu komotno mogli poceti sa primaverom jer Lyon je toliko losa ekipa da se stvarno treba cudo desiti da nas izbace. Redovno sam ih gledao i ovo se moze zavrsit vec u prvoj tekmi, 0-2 rezultat idealan i kuci onda rutinski odradit.
Alessandro Del Piero !
- 10DelPiero
- Kontakt:
- AvantiSignora
- Kontakt:
Dobro je sto pocinjemo prvo na stranu i tako pokusati odma napraviti dobar resultat ... Oni ce biti opasni koliko im mi dozvolimo..
Treba biti malo oprezan , al jaci smo i valjda cemo to i dokazati.
Treba biti malo oprezan , al jaci smo i valjda cemo to i dokazati.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
- Kontakt:
Lyon je ljudi katastrofa ziva.. Pa oni sinoc Plzenu nisu 3 pasa mogli odigrat..5-0 ukupni skor i to lagano..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zbog utakmica protiv Lyona dvije utakmice Serije A prebačene za ponedjeljak, naredne sedmice se igra i vanredno kolo Serije A.
Juventus-Livorno 07.04 [20:45]
Udinese-Juventus 14.04 [20:45]
Dobiti Cataniu i uzeti 3-4 boda protiv Parme i Napolija i ja zadovoljan
Juventus-Livorno 07.04 [20:45]
Udinese-Juventus 14.04 [20:45]
Dobiti Cataniu i uzeti 3-4 boda protiv Parme i Napolija i ja zadovoljan

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ono se nešto ko bacilo 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AvantiSignora
- Kontakt:
VAljda nece biti previse umora za sutrasnju tekmu, i ovako imamo par povreda....
Osvaldo ce vjerovatno poceti od prve i neka zasluzio je....
Osvaldo ce vjerovatno poceti od prve i neka zasluzio je....
Zadnja izmjena: AvantiSignora, dana/u 22 mar 2014, 10:14, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fabio Grosso zvani dominacija
, druga pobjeda zarednom, ovaj put je strijelac bio Slivka (1:0 dobili Bolognu)!

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Jbg, radovao sam se što ću ga gledati.Bad news for Lyon star Grenier. Reports of a staphylococcus infection could end his season & maybe even WC hopes.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Gdje ste bando?
Vidim prozvan sam, bio sam daleko.
Uspijevao sam par puta pročitati šta se pisalo, propustih sva 3 meča sa Violama i meč sa Genovom.
Po isječcima, ali i pisanju, jasno je da smo u nešto slabijoj formi u ovom momentu, ali ništa strašno, ipak nakon nesretnog ispadanja iz LP smo igrali u strašnom kontinuitetu. Pobjede na mišiće su sastavni dio igre i takve pobjede velike ekipe moraju ostvarivati, to je stvar karaktera.
Povrede nas sustižu, a razlog je slabija rotacija, bar u vezi, nemamo rješenja, stoji ona moja da je Marrone morao ostati i sasvim bi korektno odrađivao svoje. Izgovor da ga se riješimo je bio da ostvari kontinuitet negdje drugo, a dešava se da ga u Sassuolou uništiše, ne igra nikako, onaj naš balvan Cibsah ispred njega u hijerarhijama.
Ali, navikli smo, ne znamo procijeniti gdje da šaljemo igrače, da ih pratimo, pa svi ti silni ugovori o saradnji i ništa.
Imaju taj dogovor sa Eintrachtom, zašto to ne forsiraju?
Nejse, imamo još par težih mečeva u ligi, probati održati prednost, skoncentrisati se na tu EL, iznervirala me izjava Contea i Gigia pred revanš s Violama, priča kako je LP Juventusov prirodni habitat.
Ok - jeste, ali kada ste u*enjali sve, onda se bar potrudite i idite do kraja, igramo kući i najjača smo ekipa.
Protivnik kao protivnik nebitan, već sam spominjao koliki smo mentalni midgeti nekada, sa neodgovarajućim pristupom bi ispali i od Ludogoreca ili kako već.
Jasno je da je Serie A i dalje apsolutni prioritet u klubu, ali imamo lijepu priliku da razbijemo taj evropski maler koji je kao duh godinama tu.
Vidim Isla se hvali, kao napredovao...balvan je i dalje, džaba.
@Bianco
G10 nikada bolji
, minutaža oskudna, ali ove sezone s klupe redovno dobar, bar igra u polju na nivou iako su 2 gola premalo, ali i njega muče povrede.
Pirlo me nervira, šetkanje na terenu ne mogu da podnesem, ali kada uzme loptu i onako je smjesti, jbga...
Tevez i Nando još bez gola u EL, prvi nije dao gol u Evropi već 5 godina.
Moraju početi davati golove i neće biti problema, ono što generalno daju je ipak sasvim dobro, kao i kroz veći dio sezone.
I tako....
Btw, vidio sam ovo, koji genij braćo.
[youtube][/youtube]

Vidim prozvan sam, bio sam daleko.

Uspijevao sam par puta pročitati šta se pisalo, propustih sva 3 meča sa Violama i meč sa Genovom.

Po isječcima, ali i pisanju, jasno je da smo u nešto slabijoj formi u ovom momentu, ali ništa strašno, ipak nakon nesretnog ispadanja iz LP smo igrali u strašnom kontinuitetu. Pobjede na mišiće su sastavni dio igre i takve pobjede velike ekipe moraju ostvarivati, to je stvar karaktera.
Povrede nas sustižu, a razlog je slabija rotacija, bar u vezi, nemamo rješenja, stoji ona moja da je Marrone morao ostati i sasvim bi korektno odrađivao svoje. Izgovor da ga se riješimo je bio da ostvari kontinuitet negdje drugo, a dešava se da ga u Sassuolou uništiše, ne igra nikako, onaj naš balvan Cibsah ispred njega u hijerarhijama.

Ali, navikli smo, ne znamo procijeniti gdje da šaljemo igrače, da ih pratimo, pa svi ti silni ugovori o saradnji i ništa.
Imaju taj dogovor sa Eintrachtom, zašto to ne forsiraju?

Nejse, imamo još par težih mečeva u ligi, probati održati prednost, skoncentrisati se na tu EL, iznervirala me izjava Contea i Gigia pred revanš s Violama, priča kako je LP Juventusov prirodni habitat.
Ok - jeste, ali kada ste u*enjali sve, onda se bar potrudite i idite do kraja, igramo kući i najjača smo ekipa.
Protivnik kao protivnik nebitan, već sam spominjao koliki smo mentalni midgeti nekada, sa neodgovarajućim pristupom bi ispali i od Ludogoreca ili kako već.
Jasno je da je Serie A i dalje apsolutni prioritet u klubu, ali imamo lijepu priliku da razbijemo taj evropski maler koji je kao duh godinama tu.
Vidim Isla se hvali, kao napredovao...balvan je i dalje, džaba.

@Bianco
G10 nikada bolji

Pirlo me nervira, šetkanje na terenu ne mogu da podnesem, ali kada uzme loptu i onako je smjesti, jbga...
Tevez i Nando još bez gola u EL, prvi nije dao gol u Evropi već 5 godina.

Moraju početi davati golove i neće biti problema, ono što generalno daju je ipak sasvim dobro, kao i kroz veći dio sezone.
I tako....

Btw, vidio sam ovo, koji genij braćo.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 22 mar 2014, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba@ druzeeeeeeee tebe nema ni ko lanjskog snijega dobro dosao nazad