Ma doduse kakvi ste ni vi sami ne vjerujete u sebe

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Čiji navijači ?drinin vuk je napisao/la:? $ ја & $ су " $ ? ?,$ се " " не & ",ето " & у ' на пруге се ? са '.
Valjda će se sve dozvole i potrebna papirologija nabaviti i srediti do kraja ove godine, da možemo početi graditi stadionmamaSmurf je napisao/la:Zakon o javno-privatnom partnerstvu upućen u javnu raspravu.Počelo je!
A nema tog snimka vrijeđanja, mislim na sjeveru su uvijek takvi, za zapad ne znam...Na sjeveru ako igrač nešto pogrešno uradi opsuju mu sve živo i mrtvo, ja sam tamo otišao prve dvije tekme ove polusezone i rekao sam sebi više nikad neću...Što je igrač napravio pogrešan pas oni njemu psuju mater, a što je najgore njihova djeca od 7-8 godina pored njega sjede, a pojedinim igračima psuju nerođeno dijete, pa probaj sad zamisliti kakav je to um i pamet...Amaru su protiv Veleža psovali Ivicu i štošta toga, zato ih je ovako javno i napao...Gluposti je napisao/la:Svaka čast gospodaru famelije Amaru Osim. Nek je spomenuo određenu skupinu seljaka među Manijacima koji na brutalan način vrijeđaju igrače. Bravo Amare. AKo neko moze nek postavi snimak jer nisam vidio da ima.
Samo se nadam i molim Onog na nebu da uprava uzme kamere i postavi na sjever i nadje te likove i odstrani sa stadiona sad manijaci nekulturni da ispadne ali nismo jer mi postavljamo kriterije i takvi ološi nam ne trebajuBianconeri1988 je napisao/la:A nema tog snimka vrijeđanja, mislim na sjeveru su uvijek takvi, za zapad ne znam...Na sjeveru ako igrač nešto pogrešno uradi opsuju mu sve živo i mrtvo, ja sam tamo otišao prve dvije tekme ove polusezone i rekao sam sebi više nikad neću...Što je igrač napravio pogrešan pas oni njemu psuju mater, a što je najgore njihova djeca od 7-8 godina pored njega sjede, a pojedinim igračima psuju nerođeno dijete, pa probaj sad zamisliti kakav je to um i pamet...Amaru su protiv Veleža psovali Ivicu i štošta toga, zato ih je ovako javno i napao...Gluposti je napisao/la:Svaka čast gospodaru famelije Amaru Osim. Nek je spomenuo određenu skupinu seljaka među Manijacima koji na brutalan način vrijeđaju igrače. Bravo Amare. AKo neko moze nek postavi snimak jer nisam vidio da ima.
ovaj na Hayatu ga najavi kao potpredsjednika klubaGrbavica moj zivot je napisao/la:Šta greda sad predstavlja u klubu onje kako znam ozbiljni ekonomista da nije uzo neko mjesto za marketing ili tako ?