Znam da se ne smijete u njeg uzdati.bambus je napisao/la:Imal gdje ovog pitara @high-a ?
Znas ista o ovom ziketu Almir Aganspahic ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Znam da se ne smijete u njeg uzdati.bambus je napisao/la:Imal gdje ovog pitara @high-a ?
Znas ista o ovom ziketu Almir Aganspahic ?
Izgleda dobar,cim je otisao.High je napisao/la: Znam da se ne smijete u njeg uzdati.
A tek trebamo vidjeti onu dvojicu od juceChinaglia je napisao/la:boze kakvog igraca je pronasla Sloboda i to u drugoj hrvatskoj ligi
ovaj je pun pogodak, mozemo reci vec sada, a Hairlahovic ce se vjerujem pokazatpinoglavi je napisao/la:A tek trebamo vidjeti onu dvojicu od juce :DChinaglia je napisao/la:boze kakvog igraca je pronasla Sloboda i to u drugoj hrvatskoj ligi :tokralju:
pa dobro bolji ce bit od crnova i arezine zajedno...Eisenbahner1921 je napisao/la:Oni na osnovu jedne pripremne utakmice zakljucili da ce im Zilkic biti veliko pojacanje, kao sto komsije zakljucise da se Said vraca jer je precku pogodio.
Isto kao da mi kazemo da ce Zakaric sigurno biti pojacanje jer je izdominirao protiv Capljine.
Zilkic ce vas nositi do pehara.Sariel je napisao/la:pa dobro bolji ce bit od crnova i arezine zajedno...Eisenbahner1921 je napisao/la:Oni na osnovu jedne pripremne utakmice zakljucili da ce im Zilkic biti veliko pojacanje, kao sto komsije zakljucise da se Said vraca jer je precku pogodio.
Isto kao da mi kazemo da ce Zakaric sigurno biti pojacanje jer je izdominirao protiv Capljine.
bravo vlado![]()
Samo mi je i mozemo osvojiti.Sariel je napisao/la:a to nema sanse,dupla kruna je ipak vasa ovu sezonu...![]()
Istina nije politika.Zašto više šutjeti na ova divljanja ? Nacistička divljanja nisu politika a politika je ukazati na ta nacistička divljanja ?KingJamesMVP je napisao/la:koje političke opaske na sportskom forumu, nije mjesto ovoj retorici ovdjenellic07 je napisao/la:Nikad više ne ići u tu ustašku vukojebinu Međugorje.Ta teroristička sredina živi od bosanskih novaca.Svinjski je nacistički klub,a navijači tog kluba su djeca ratnih zločinaca koji su čestit svijet trpali u logore,ubijali i protjerivali iz Mostara i Hercegovine.
Kita od golmana. Na ostalim pozicijama ste vise nego odlicno pokriveni.FaustinoAsprilla je napisao/la:Kenan Pirić potpisao za HŠKZ .
Da mi nudite još jednog igrača iz lige po izboru reko bi vam ne treba . Svugdje smo više nego dobro pokvriveni.
Za proći bar jedno pretkolo LP .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.