Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Trud se vid, taktika ga sprijecava da uradi nesto vise.
Zabrinjavajuce je da kao kapetan u dvije utakmice dobija nepotrebne zute kartone. Umijesto da smiruje svoje saigrace on prvi dize tenzije.
Trebao je Susic pustiti ekipu da izabere kapetana nakon Spahica.
Zabrinjavajuce je da kao kapetan u dvije utakmice dobija nepotrebne zute kartone. Umijesto da smiruje svoje saigrace on prvi dize tenzije.
Trebao je Susic pustiti ekipu da izabere kapetana nakon Spahica.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko otkad ima kapitensku traku, potpuno drugi pristup na terenu. Nakon utakmice je sve i jednom igracu naredio da se ode pozdraviti sa navijacima.
I ovo bi moglo u gluposti dana/sedmice/mjeseca/godine.samoposmatram je napisao/la:Trebao je Susic pustiti ekipu da izabere kapetana nakon Spahica.
Kapitenski je došao da smiri situaciju a dobio je žuti karton, dakle potpuno neopravdano. Greška suca jer umjesto da kartonom kazni one koji su napravili 'gužvu' on je opomenuo oba kapitena koja su smirivala situaciju.
Džeko se sinoć pokazao kao sjajan kapiten u to uopšte nema dileme. Njegovo zalaganje može i treba da bude primjer svim ostalima kako da se ponašaju na terenu. Navijači su to napokon prepoznali, ali uvijek se nađe par padobranaca koji će to osporovati i koji se vode logikom da ako Džeko na zabije gol, onda se nije ni trudio, što je apsolutna glupost i neistina. Nema potrebe obazirati se na takve.
Džeko se sinoć pokazao kao sjajan kapiten u to uopšte nema dileme. Njegovo zalaganje može i treba da bude primjer svim ostalima kako da se ponašaju na terenu. Navijači su to napokon prepoznali, ali uvijek se nađe par padobranaca koji će to osporovati i koji se vode logikom da ako Džeko na zabije gol, onda se nije ni trudio, što je apsolutna glupost i neistina. Nema potrebe obazirati se na takve.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Znaci ipak igra, 3 zuta pa ide pauza.
Momak, nemam ista ocekivanja prema Dzeki i Hadzicu. Hadzic ako ne skrivi gol to je odlicno za njega. Dzeko kad lider, najveca zvijezda i da, takozvani kapiten, treba preuzet odgovornost i vodit nas ka pobjedi, a ne da bude prosjecan i da se krije. Ako je dovoljno da se "bori" onda smo fakat nayebali. Treba odlucivat tekme kao sto je radio protiv Grcke i Litvanije na primjer.Monolog je napisao/la:Samo će slijepac ili čovjek obuzet mržnjom (da, Cartman će sada reći kako ne mrzi nikoga i kako ima odličan vid) reći da je Džeko bio najslabiji na terenu i da je takozvani kapiten. Al' eto, navikli smo mi to od Cartmana; izgleda da ga i dalje bole onaj tvit "hahahaha" i odlazak Spahića (valjda se ne vrati) iz reprezentacije.
I Pjanic je strasno podbacio jucer, eto dva najbolja igraca. Safet je kriv za Pjanica, jer ga gusi Tincek, za Dzeku nema izgovora.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako je Tincek kriv za Pjanica jer ga gusi, sto bi moglo biti ispravno i tacnoCartman je napisao/la:Momak, nemam ista ocekivanja prema Dzeki i Hadzicu. Hadzic ako ne skrivi gol to je odlicno za njega. Dzeko kad lider, najveca zvijezda i da, takozvani kapiten, treba preuzet odgovornost i vodit nas ka pobjedi, a ne da bude prosjecan i da se krije. Ako je dovoljno da se "bori" onda smo fakat nayebali. Treba odlucivat tekme kao sto je radio protiv Grcke i Litvanije na primjer.Monolog je napisao/la:Samo će slijepac ili čovjek obuzet mržnjom (da, Cartman će sada reći kako ne mrzi nikoga i kako ima odličan vid) reći da je Džeko bio najslabiji na terenu i da je takozvani kapiten. Al' eto, navikli smo mi to od Cartmana; izgleda da ga i dalje bole onaj tvit "hahahaha" i odlazak Spahića (valjda se ne vrati) iz reprezentacije.
I Pjanic je strasno podbacio jucer, eto dva najbolja igraca. Safet je kriv za Pjanica, jer ga gusi Tincek, za Dzeku nema izgovora.
Eto ti opravdanja i za Dzeku i Pjanica iz kojih Pape ne izvlaci maksimum, ni blizu toga!!!
Mozda istina, ali Dzeko je znao odigrat odlicno i u tandemu sa Vedom. A da Ibisevic ne igra, on bi morao trcat mnogo vise u defanzivi. Vedo sam vrsi presing na zadnju liniju, on hoda.
SamoZeljo je napisao/la: Ako je Tincek kriv za Pjanica jer ga gusi, sto bi moglo biti ispravno i tacno, onda bi se moglo reci da Ibisevic gusi Dzeku jer nasa igra sa dva napadaca (svejedno da li je Ibisevic ili neko drugi) nije urodila plodom. Zasto ne igrati sa npr. Hajrovicem i Viscom a Tineck i Ibisevic na klupu??
Eto ti opravdanja i za Dzeku i Pjanica iz kojih Pape ne izvlaci maksimum, ni blizu toga!!!
- Evolution87
- Kontakt:
aBd da treci bude do kraja godine.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da smo bili malo bolji protiv Kipra i Velsa, vec bi Edin bio treci, iza Ronalda i Messija.
Na danasnjoj press konferenciji se izjednacio sa Susicem po seljakluku.Pogledajte samo ponasanje i nepostivanje za vrijeme Susicevog govora.
Djeca na takmicenju osnovnih skola "Civitas" se ljepse ponasaju
Jos jedan dokaz da je gospodin Begovic trebao biti kapiten.
Djeca na takmicenju osnovnih skola "Civitas" se ljepse ponasaju
Trebao je povratit kad je Susic krenuo pricat, to je jedina razumna reakcije na budalastine tog kretena.autogol je napisao/la:Na danasnjoj press konferenciji se izjednacio sa Susicem po seljakluku.Pogledajte samo ponasanje i nepostivanje za vrijeme Susicevog govora.
Djeca na takmicenju osnovnih skola "Civitas" se ljepse ponasaju![]()
kad smo mogli spahu i misketa otjerat sto nebi mogli i susica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Consigliere
- Kontakt:
Jos jedan dokaz da treba uvesti 18+ pravilo pri registrovanju na forumautogol je napisao/la:Na danasnjoj press konferenciji se izjednacio sa Susicem po seljakluku.Pogledajte samo ponasanje i nepostivanje za vrijeme Susicevog govora.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Tipicni Bosnjo i seljacina,nema argumenata pa pljuje po forumasu.Ja imam 16 godina a ti si seljacina,etoConsigliere je napisao/la:Jos jedan dokaz da treba uvesti 18+ pravilo pri registrovanju na forumautogol je napisao/la:Na danasnjoj press konferenciji se izjednacio sa Susicem po seljakluku.Pogledajte samo ponasanje i nepostivanje za vrijeme Susicevog govora.
- Consigliere
- Kontakt:
Apsoutno si me izdominirao sa argumentima...autogol je napisao/la:
Tipicni Bosnjo i seljacina,nema argumenata pa pljuje po forumasu.Ja imam 16 godina a ti si seljacina,eto
Fit Tony: I keep my friends close...
Ako nisi glup pogledaj dvije press konferencije o kojima pricam i uporedi neke stvari,ako jesi cekaj da ti ja pojasnim neke stvari pa posaljem mailom,mada sumnjam da ces opet shvatit.Consigliere je napisao/la:Apsoutno si me izdominirao sa argumentima...autogol je napisao/la:
Tipicni Bosnjo i seljacina,nema argumenata pa pljuje po forumasu.Ja imam 16 godina a ti si seljacina,etoOsjecam se staro i izdominirano od strane sesnaestogodisnjaka
O godinama necu da raspravljam i da se spustam na tvoj nivo,ali eto vidis kako sam pametan vec sa 16 godina imam fakultetsku diplomu,mozes mislit sta cu u tvojim godinama tek da postanem
Dzeko je mislim godinu dana stariji od mene i ne mogu da shvatim da jedan momak kao sto je on izvodi onakve poteze za vrijeme press konferencije,ali ne kaze se djabe "Moze seljak iz sela ali selo iz seljaka nikad"
Ti se divis Dzeki,ja Begovicu i to mnogo govori o nama dvojici
Molio bih ostale da me ne citiraju osim ako ce prokomentarisat i uporediti ponasanje Dzeko vs Begovic
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 23 gosta.