FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@bodi123 Kapic nema jednu jedinu odigranu sekundu u Bundesligi, nekoliko puta je sjedio na klupi I to je to.Za Paderborn je igrao samo prijateljske utakmice.
-
- Kontakt:
Ima li sanse da Avramovski bude bar na klupi u petak?
Evo danas 20 dana od kako je Fedja rekao "Bit ce odsutan
7-10 dana"
Izgleda da se to standardno pretvorilo u 30-50
7-10 dana"
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- bodribordo
- Kontakt:
Pratio sam malo komšinicu ovih par tekmi, zadnji red im nema snage da drži tekmu 90+.. Samo što više umarati odbranu njihovu, i 60. minuta ubaciti svježe igrače da probiju to kako trebaAntikloc je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:13Maroon99 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 23:53U engleskoj premier ligi svakako nema navijaca sve su to simpatizeri stariji ljudi djeca i turisti
Kod nas taj model ne pali jer niko iz arabije i omana ne gleda fudbal a pogotovo nas fudbal
Primjere tih kamera i zabrana smo vidjeli u dinamu pa imate primjer da igraju grupnu fazu protiv arsenala i na stadionu 2000 ljudi ko da im dolazi varazdin
Na istoku ima svega ali najvise pravih navijaca koji zive za FKS i koji cijelu svoju sedmicu podredjuju toj utakmici i naravno da imaju pravo izraziti nezadovoljstvo kada manekeni igraju kao sto su igrali protiv igmana i tuzle, kada objavljuju storye slicne rifetovim![]()
Ova prica oko psovanja je pretjerana i isforsirana . Bio samna svim tekmama i uopste nije bilo nekog pretjeranog psovanja. Posebno s obzirom na rezultate. Licno ne psujem ali ako je nekom merak opsovati -podrzavam. Nije balet,ni pozoriste.
A inace se preuvelicava uloga navijaca kod nas. Navijaci su apsolutno beznacajni. Organizovan klub,dobar strucni stab dobri igraci to donosi rezultat. To cini 99,99 % uspjeha nekog kluba a navijaci ono preostalo 0,01. Evo zrinjski ,nemaju uopste navijace,navijacka baza im je velicine Dobrinje,pa imaju cijelo vrijeme zajednicke lige solidne rezultate,posebno zadnje dvije godine. Pa i TC. Bio na Alkmaru,vise ljudi i bolja atmosfera je na Olimpic Mladost bila. Znaci isto bez navijaca pa su solidni.
A i koji navijaci ? Sarajevo je kad sve sabrojis ove godine pratilo 4-5 hiljada gledalaca po utakmici. Smijesno malo. Da mi punimo Kosevo 25-30 hiljada,pa da se njima noge odsjeku pa i nekako ali praviti price oko ove sacice ljudi je smijesno.
Znaci sva prica oko navijaca je smijesna i nepotrebna,okrenimo se vaznim stvarima![]()
Derbiju na primjer , flaster na Santosu i na Stilicu i trka,trka,trka,presing i ritam,njihovi starcici to ne mogu pratiti. Cocalic drugo poluvrijeme protiv Borca nije znao u kojem je gradu,saplice se dok hoda.
Problem nam je samo sto je razlika u kvaliteti trenera ogromna. Helanka Mulalic je Murinjo i Gvardiola za ono nase debelo govedo.
No,valjda cemo uz srecu i to prevazici !!

Al ide pobjeda, Ikic daje taj go

Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
- napoleon72
- Kontakt:
Sta cemo docekat prije, Avrama il dresove? 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Protiv Zelje izaci malo zatvorenije, flaster na Santosu i ne dati mu prostora da napada u trku. Tako su igrali i Velez i Borac i odnijeli su bodove bez problema.
Imam osjecaj da Dzafic rjesava ovaj derbi
Imam osjecaj da Dzafic rjesava ovaj derbi

1946
Mozda u ovom trenutku ti se cini da nisu znacajni ali kroz historiju (posebno poslijeratnu) navijaci su ti koji su spasavali klub od raznih mafijasa - selimovic, kusturica itd i zahvaljujuci njima mi smo danas FK Sarajevo a ne fks1946Antikloc je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:13Maroon99 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 23:53U engleskoj premier ligi svakako nema navijaca sve su to simpatizeri stariji ljudi djeca i turisti
Kod nas taj model ne pali jer niko iz arabije i omana ne gleda fudbal a pogotovo nas fudbal
Primjere tih kamera i zabrana smo vidjeli u dinamu pa imate primjer da igraju grupnu fazu protiv arsenala i na stadionu 2000 ljudi ko da im dolazi varazdin
Na istoku ima svega ali najvise pravih navijaca koji zive za FKS i koji cijelu svoju sedmicu podredjuju toj utakmici i naravno da imaju pravo izraziti nezadovoljstvo kada manekeni igraju kao sto su igrali protiv igmana i tuzle, kada objavljuju storye slicne rifetovim![]()
Ova prica oko psovanja je pretjerana i isforsirana . Bio samna svim tekmama i uopste nije bilo nekog pretjeranog psovanja. Posebno s obzirom na rezultate. Licno ne psujem ali ako je nekom merak opsovati -podrzavam. Nije balet,ni pozoriste.
A inace se preuvelicava uloga navijaca kod nas. Navijaci su apsolutno beznacajni. Organizovan klub,dobar strucni stab dobri igraci to donosi rezultat. To cini 99,99 % uspjeha nekog kluba a navijaci ono preostalo 0,01. Evo zrinjski ,nemaju uopste navijace,navijacka baza im je velicine Dobrinje,pa imaju cijelo vrijeme zajednicke lige solidne rezultate,posebno zadnje dvije godine. Pa i TC. Bio na Alkmaru,vise ljudi i bolja atmosfera je na Olimpic Mladost bila. Znaci isto bez navijaca pa su solidni.
A i koji navijaci ? Sarajevo je kad sve sabrojis ove godine pratilo 4-5 hiljada gledalaca po utakmici. Smijesno malo. Da mi punimo Kosevo 25-30 hiljada,pa da se njima noge odsjeku pa i nekako ali praviti price oko ove sacice ljudi je smijesno.
Znaci sva prica oko navijaca je smijesna i nepotrebna,okrenimo se vaznim stvarima![]()
Derbiju na primjer , flaster na Santosu i na Stilicu i trka,trka,trka,presing i ritam,njihovi starcici to ne mogu pratiti. Cocalic drugo poluvrijeme protiv Borca nije znao u kojem je gradu,saplice se dok hoda.
Problem nam je samo sto je razlika u kvaliteti trenera ogromna. Helanka Mulalic je Murinjo i Gvardiola za ono nase debelo govedo.
No,valjda cemo uz srecu i to prevazici !!
Mogu funkcionisati vjestacki klubovi koje vode politicke stranke sda hdz itd
Do smrti odani!
Sta ste se prepali Santosa, ubio se za Musu. Tatar je duplo bolji igrac od njega pa nije mogao prnut pored Muhameda
- Objektivac1946
- Kontakt:
Nije baš 20. 9 avg je bio prije 13 danaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:21Ima li sanse da Avramovski bude bar na klupi u petak?
7-10 dana"
Sretno dalje Rifete!
Ode nam najbolji vezni igrač

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hahahahahahaha grohotom se smijem
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ovi što komentarišu na FB kao da prate jedan klub, a mi sa foruma drugi. Ne bi me čudilo da niko od njih ne zna za sliku od neki dan.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Kako smo postali smjesan klub 

-
- Kontakt:
Eto raskinut ugovor s Kapićem. Sljedeci koga tjeramo Suljic, Dizdarevic, Dal, Nardin a onda Dudić .
Jel tako pitari moji lijepi, nece se oni nama vući po terenu sve cemo mi to rastjerati i dovesti u red.
Jel tako pitari moji lijepi, nece se oni nama vući po terenu sve cemo mi to rastjerati i dovesti u red.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 22 avg 2022, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
- belosevic23
- Kontakt:
Nigdje veze odlazak ako je samo zbog penala ! Nikad mi necemo doci pameti, na vecim utakmicama se promase penali pa se ne tjeraju igraci. Jedva smo cekali da se Rifet vrati i onda se ovo desava
Kakvi smo mi navijaci, otjeras igraca zbog penala, u 27 godini kad je najbolji za igranje. Neka se stide takvi navijaci kada dolaze na utakmice. Ko je sljedeci?
Znači ciljano Kapić tutnuo onu sliku da pljune svima u lice i da dobije slobodne papire. Mudro..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, johntravolta123, mire971, perodeformero, plisek, riki46 i 67 gostiju.