Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la alemsa » 06 avg 2024, 19:33

Mogli je napisao/la:
06 avg 2024, 19:26
alemsa je napisao/la:
06 avg 2024, 18:52
slika
Texas? :kafa:
Yea :opaopa:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 06 avg 2024, 19:35

alemsa je napisao/la:
06 avg 2024, 19:33
Mogli je napisao/la:
06 avg 2024, 19:26
alemsa je napisao/la:
06 avg 2024, 18:52
slika
Texas? :kafa:
Yea :opaopa:
Vjerovatno je jedino Florida bolja za zivot. :kafa:

RollMan
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la RollMan » 06 avg 2024, 19:36

Ogroman je nevjerovatno

slika
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 avg 2024, 19:44

Mogli je napisao/la:
06 avg 2024, 19:35

slika
All about the dinero :kafa:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 06 avg 2024, 19:50

alemsa je napisao/la:
06 avg 2024, 19:44
Mogli je napisao/la:
06 avg 2024, 19:35

slika
All about the dinero :kafa:
Ove ispod su dobre je su velika vecina bijelci. Samo klima ne valja. Minnesota nerealno hladna.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 06 avg 2024, 21:13

Gledaj ovih smrzla kako se obraduju snijegu, makar na slici.
Obje postavljene od ovih naših Amera i treba biti "poseban" pa reći da je bolja ona u zimskim uslovima, od sunca, vode, plaža, izleta i svega ono što to donosi.
Meni se jedino nameće da kućni likovi vole tu zimsku idilu, ništa drugo.
I meni smeta ugriz komarca i sličnih krvopija, kao i velika sparina, tropske noći i pretjerano znojenje, ali ipak se to sve podnosi, jer je ljeto nešto što se pamti, dok zimu naduravaš i jedva čekaš kad će proći.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 avg 2024, 21:31

armando je napisao/la:
06 avg 2024, 21:13
Obje postavljene od ovih naših Amera i treba biti "poseban" pa reći da je bolja ona u zimskim uslovima, od sunca, vode, plaža, izleta i svega ono što to donosi.
I meni smeta ugriz komarca i sličnih krvopija, kao i velika sparina, tropske noći i pretjerano znojenje, ali ipak se to sve podnosi, jer je ljeto nešto što se pamti, dok zimu naduravaš i jedva čekaš kad će proći.
slika

slika
+ 3 jezera u pola sata voznje

Ma ja sam isao dva puta u Bosnu maksuz zimi da malo vidim snijega, u Novembru i Februaru, ali me oba puta potrefila fina zima, ono snijeg ali sunce izadje, jakna i dobar. Ali gire Minnesota, Buffalo i to ba imo si raju postavljali klipove snijeg mu napado preko vrata kuce, znaci bukvalno 2+ metra, je.bo to, ne mozes maci. A i volim motore, u Hou mi je sezona 8-10 mjeseci, gore 3 u vrh glave.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 06 avg 2024, 21:42

armando je napisao/la:
Zimu bukvalno prezivljavas iz dana u dan, i cekas da prodje, iako je kod nas sad ova zima u zadnje vrijeme podnosljiva, ali opet kad mi mrak bude u 4 popodne, zlo mi jbt.

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 06 avg 2024, 22:01

Kao čisto godišnje doba, uvijek ću izabrat zimu prije ljeta.
Eh druga je stvar što ne pamtim kad je posljednji put bila zima, zima. Ova bljuvotina sa smogom bez snijega mi nije draga.

Ali ono, hladnoću bolje podnosim, volim noć haos tako da mi ne igra ulogu raniji akšam, i snijeg preferiram u odnosu na vodu. Da sam odrastao uz more il rijeku bilo bi drugačije. Ovako svaka zima bila vikendica, sankanje, skijanje.

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 06 avg 2024, 22:06

alemsa je napisao/la:
06 avg 2024, 21:31
armando je napisao/la:
slika

slika

Ma ja sam isao dva puta u Bosnu maksuz zimi da malo vidim snijega, u Novembru i Februaru, ali me oba puta potrefila fina zima, ono snijeg ali sunce izadje, jakna i dobar. Ali gire Minnesota, Buffalo i to ba imo si raju postavljali klipove snijeg mu napado preko vrata kuce, znaci bukvalno 2+ metra, je.bo to, ne mozes maci. A i volim motore, u Hou mi je sezona 8-10 mjeseci, gore 3 u vrh glave.

Meni se sviđa recimo Colorado, ili Utah, jer tamo valjda imaš sva četiri godišnja doba, koliko sam razumio?

Sviđa mi se i taj Pacific Northwest, recimo Oregon, a istočnije, hmm jedino možda Pennsylvania ili Massachusetts.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 avg 2024, 22:08

Kakvi su Hawaii :D
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 06 avg 2024, 22:15

Čim vidim Pennsylvania odmah mi naumpadne deNiro i film lovac na jelene. :)
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 avg 2024, 22:40

alemsa je napisao/la:
06 avg 2024, 18:19
RollMan je napisao/la:
06 avg 2024, 18:12

Amerika ima ogromnu teritoriju gdje moze primiti sve Bošnjake svijeta , i Njemacka bi imala da nisu pobjedili Hiću , hoću reć da su limitirani s te strane. Doveli bi oni jos 10ak miliona bijelaca ko sto USA moze
Pa eto ti @soka nek ti on kaze, on je bio u Svabiji do '98 pa za Usa kad su ih tjerali. A znam ih ovdje nasih polijepo sto su iz Svabije dosli tako, ma tretirali ih Svabe k'o smece, Yugo 0 si i vozdra
Meni je fino bilo u Njemackoj tad, al su nas handrili sa tim duldungom. Svaki 6 mjeseci, pa onda da ce nas izbaciti slijedeci put. Nije to nikakav zivot.
I uvjek si bio Auslander.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 06 avg 2024, 22:44

Bog te dragi vidio, pa cak i u Bosni bi ovakvi bili ograniceni na nivo opcinskog vijeca.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 avg 2024, 22:47

ArtVandelay je napisao/la:
06 avg 2024, 22:06

Meni se sviđa recimo Colorado, ili Utah, jer tamo valjda imaš sva četiri godišnja doba, koliko sam razumio?

Sviđa mi se i taj Pacific Northwest, recimo Oregon, a istočnije, hmm jedino možda Pennsylvania ili Massachusetts.
Denver je top grad, kod njih je zima kao sad u Bosni, ali s tim da budu mecave, plus ne znam kakav si s visinom jer tamo raji cesto udari krv na nos. I Utah je dobra, @murga je u Salt Lake City cini mi se. Ali je.benije zime, Pennsylvania, Boston i to isto je.bene zime, ne mogu ja to licno, to mi je bilo zanimljivo u Bosni jer si dijete pa dobijes raspust pa se zezate po snijegu, grudvas, pravis snijeske, sankas, pa fuce i ovo, sta cu sad sa 35 godina da cistim snijeg/lopatam u 6 ujutru, ne pada mi na pamet.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 06 avg 2024, 22:49

Koja zima, nije bilo prave zime jedno 6-7 godina minimum. Ne kontam kako ljudi poput ovog armanda ne kontaju da ne vole svi isto jbt :bow:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 avg 2024, 22:50

I found freedom. Losing all hope was freedom.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 avg 2024, 22:51

alemsa je napisao/la:
06 avg 2024, 21:31
armando je napisao/la:
slika

slika

Imas ti u Minesoti sva 4 godisnja doba. Npr januar i februar su pravo zeznuti. Zna biti mjesec dana ne predje -15 C. Decembar i mart je zima ko kod nas, bar koliko se ja sjecam.
Od maja pa do pocetka novembra je dobro.
Sad je ljepota, 25 C nema vlage.
Prosle sedmice je bilo preko 30, bio sam u Singapuru, vratio se ovamo isto sr.anje, vruce ubi ona vlaga

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 avg 2024, 22:53

alemsa je napisao/la:
06 avg 2024, 22:47

Denver je top grad, kod njih je zima kao sad u Bosni, ali s tim da budu mecave, plus ne znam kakav si s visinom jer tamo raji cesto udari krv na nos. I Utah je dobra, @murga je u Salt Lake City cini mi se. Ali je.benije zime, Pennsylvania, Boston i to isto je.bene zime, ne mogu ja to licno, to mi je bilo zanimljivo u Bosni jer si dijete pa dobijes raspust pa se zezate po snijegu, grudvas, pravis snijeske, sankas, pa fuce i ovo, sta cu sad sa 35 godina da cistim snijeg/lopatam u 6 ujutru, ne pada mi na pamet.
Sta fali snijegu

slika

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 avg 2024, 22:54

:rol: bjezi ba :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.