FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Priznajem, dobra zamjena Duljevicu jer mi je trenutno i nemamo. Gator, pogledao sam tabelu, i sta je tvoja poenta?
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
mcm opra ti u zadnje vrijeme, dosadan si ko-zulj
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Tijago 15 utakmica 5 golova i 1 asistencija odigrao ukupno 940 minuta postize gol svakih 188 minuta.MCMXLVI je napisao/la:Priznajem, dobra zamjena Duljevicu jer mi je trenutno i nemamo. Gator, pogledao sam tabelu, i sta je tvoja poenta?
Duljevic 15 utakmica 2 gola 2 asistencije odigrao ukupno 1.074 minuta postize gol svakih 537 minuta.
Zamjena je bolja od nekoga pogodi koga!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ne vrijedi i da ti objasnimMCMXLVI je napisao/la:Priznajem, dobra zamjena Duljevicu jer mi je trenutno i nemamo. Gator, pogledao sam tabelu, i sta je tvoja poenta?
Nemoj slučajno da si počeo o onim fintama Tiaga, prodorima i sličnom. Ranit će sepile87 je napisao/la:Tijago 15 utakmica 5 golova i 1 asistencija odigrao ukupno 940 minuta postize gol svakih 188 minuta.MCMXLVI je napisao/la:Priznajem, dobra zamjena Duljevicu jer mi je trenutno i nemamo. Gator, pogledao sam tabelu, i sta je tvoja poenta?
Duljevic 15 utakmica 2 gola 2 asistencije odigrao ukupno 1.074 minuta postize gol svakih 537 minuta.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Samo vama Tijago moze biti bolji od Duljevica, nikom drugom. Vi danas od Hodzurde napraviste igracinu za ovu ligu, uvijek ste bili najbolji za tu pricu. To sto je neko dobar igrac za vase uslove, ne znaci da je i kod nas ostalih, trenutna tabela to sve fino i govori.
Kad smo vec kod statistika, npr. Benko i Velkoski imaju zajedno golova skoro pa ko vas cijeli tim.
@Gator, sta si zelio reci, ovo sto kasnite 12 bodova za Slobodom jel? Vidim na glavnoj temi ti i dalje vjerujes u titulu, svaka tebi cast momce.
Kad smo vec kod statistika, npr. Benko i Velkoski imaju zajedno golova skoro pa ko vas cijeli tim.
@Gator, sta si zelio reci, ovo sto kasnite 12 bodova za Slobodom jel? Vidim na glavnoj temi ti i dalje vjerujes u titulu, svaka tebi cast momce.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Vidiš da ne vrijedi
Nije nama nego tako kaze ucinak na terenu. Po tebeli smo u sredini i mi a zivota mi i vi sad kad bi mi neko rekao dovedi igraca sarajeva ja ne bi znao koga bi a nikad gore nismo izgledali.MCMXLVI je napisao/la:Samo vama Tijago moze biti bolji od Duljevica, nikom drugom. Vi danas od Hodzurde napraviste igracinu za ovu ligu, uvijek ste bili najbolji za tu pricu. To sto je neko dobar igrac za vase uslove, ne znaci da je i kod nas ostalih, trenutna tabela to sve fino i govori.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Sad očekujte sliku pečenog pileta k'o da su radili u Orhideji na Stupu a čovjek ih opet unakazi 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Tijago 15 utakmica 5 golova i 1 asistencija odigrao ukupno 940 minuta postize gol svakih 188 minuta.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
pile ti bas ne znas dugacije nego maljem pa u glavu
Jaoooo pile ispade heroj od lazova.
Vidi sto su se grupisali nakon karanjem danima heheeh Pomazu jedni drugima.
Jaozinho ponovo tu da brani svog malenog lazova koji kaze da su svi dugovi otplaceni haha
Ponovo mitomanija na full effectu, proglasise Tijaga boljeg od Duljevica, Hodzurdu igracinom.
2 gola vise i odmah bolji, pa on samo vama moze biti dobar igrac. Proglasiste ga herojem u derbiju, a covjek ni kriv ni duzan nasao se slucajno tu.
Ako cemo tako onda pazi ovo:
Benko 11 golova
----------------------
Tijago 5
Kokot 3
hadziahmetovic 2
Blagojevic 1
Joco 0
Beganovic 0
@Gator, ma idemo na titulu ba hebo ti -12

Vidi sto su se grupisali nakon karanjem danima heheeh Pomazu jedni drugima.
Jaozinho ponovo tu da brani svog malenog lazova koji kaze da su svi dugovi otplaceni haha
Ponovo mitomanija na full effectu, proglasise Tijaga boljeg od Duljevica, Hodzurdu igracinom.

2 gola vise i odmah bolji, pa on samo vama moze biti dobar igrac. Proglasiste ga herojem u derbiju, a covjek ni kriv ni duzan nasao se slucajno tu.
Ako cemo tako onda pazi ovo:
Benko 11 golova
----------------------
Tijago 5
Kokot 3
hadziahmetovic 2
Blagojevic 1
Joco 0
Beganovic 0

@Gator, ma idemo na titulu ba hebo ti -12

MCMXLVI
Ides.mi na zivce balo.Balavi ako
te.Nadzem plaka čes.jes Čuo
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Hahahahahaha kraljuuuu hahahahahshzna je napisao/la:MCMXLVI
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Hahah pomislio sam da je solinas, a ti izgleda popusio neku opkladu, sigurno si se kladio da ce Zeljo biti ispred Slobode?
Joj sta vam @solinas radi
Ne priznajem tvoje prijetnje i necu ti post prijaviti, fali ti TM pored nicka. 

Joj sta vam @solinas radi

Kakve ba prijetnje, kakve opklade.. Zayebavam se, uprati malo Slobodinu temu i temu općenito, nemoj samo našu čitati

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ma ti si ludshzna je napisao/la:Kakve ba prijetnje, kakve opklade.. Zayebavam se, uprati malo Slobodinu temu i temu općenito, nemoj samo našu čitati![]()

Dobro idem, ali vracam se kad vam dodje novi dug

- milanribar
- Kontakt:
Ubili ih ko mraz papriku

Ooo kako ide , sta ima novo kod nas? De reci da I mi znamo. Normalno ako ti nije tesko, vidim nemas vremena.MCMXLVI je napisao/la:Ne priznajem tvoje prijetnje i necu ti post prijaviti, fali ti TM pored nicka.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Oslobodio se kako prestade avatar nositi, dok ga je imo nije dolazio pa valjda sad ne zna statifedeltafrotta je napisao/la:mcm opra ti u zadnje vrijeme, dosadan si ko-zulj

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.