Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Batko
-
Kontakt:
izgleda da oval Mali ozbiljno razmislja da napusti nasu repku????
Izet ga izgleda savjetuje....
Samardžić u prvom timu Grasshoppersa: Sutra debituje protiv Young Boysa?
Autor: Armin Pašić
Datum: 2013-02-15 22:01:06
Nakon zimske pauze sutra se nastavlja prvenstvo u švicarskoj ligi...
U okviru 20. kola švicarske Super lige, prvoplasirani Grasshoppers će sutra na svom Letzigrund stadionu dočekati ekipu Young Boysa. Iako trener Grasshopperaa Ulrich Forte još uvijek nije odredio sastav za ovu utakmicu, vjeruje se kako bi protiv Young Boysa mogao debitovati 19-godišnji igrač porijeklom iz BiH, Ibrahim Samardžić.
˝Dosad sam na pripremama koje su se održavale u Južnoj Africi odigrao skoro svaku utakmicu za prvi tim Grasshoppersa, i iskreno se nadam da ću sutra i službeno debitovati u ligaškoj utakmici protiv Young Boysa˝, rekao je za Samardžić za ****.ba.
Samardžić je nastupao za juniorsku reprezentaciju naše zemlje, a da Švicarci stvari ne prepuštaju slučaju govori i činjenica da je Samardžić u oktobru prošle godine dobio poziv Švicaraca.
˝Istina je da sam u oktobru prošle godine dobio poziv Švicaraca, ali ja još uvijek nisam konkretno odlučio za koga ću igrati. Prema mom mišljenju, skroz je nebitno za koju ću juniorsku ili mladu reprezentaciju igrati, ukoliko se budem razvijao na najbolji mogući način i ako nekad budem imao kvalitet za jednu od A reprezentacija onda ću početi ozbiljno razmišljati o tome˝.
Inače, Samardžić igra na poziciji zadnjeg veznog, a odlikuju ga prodornost, brzina, te dobar pregled igre.
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
Taman,ne moze biti losiji od Zahirovica nikako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
CashMan
- Moderator
-
Kontakt:
Dino Arslanagić ponovo od prve minute za Standard, odličan...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
gringobih
-
Kontakt:
Devil je napisao/la:Taman,ne moze biti losiji od Zahirovica nikako.
To je sigurno...Sa njim i Medunjaninom imamo tamam jednog igraca znaci 10 protiv 11

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 16 feb 2013, 19:09
CashMan je napisao/la:Dino Arslanagić ponovo od prve minute za Standard, odličan...
Nadam se da ga Vlado prati, a ss.ba bi mogo kako s malim stupiti u kontak, jer ovi naši dok se ne pojavi u medijima nikad za njega neće saznati
I Kolašinca

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
gringobih je napisao/la:Devil je napisao/la:Taman,ne moze biti losiji od Zahirovica nikako.
To je sigurno...Sa njim i Medunjaninom imamo tamam jednog igraca znaci 10 protiv 11

I sa takvih "10" igraca se popisaju po svima.Sta bi bilo da igraju 11 na 11.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
gringobih
-
Kontakt:
Devil je napisao/la:gringobih je napisao/la:Devil je napisao/la:Taman,ne moze biti losiji od Zahirovica nikako.

I sa takvih "10" igraca se popisaju po svima.Sta bi bilo da igraju 11 na 11.

Ih kad bi se to desilo u Zenici od mene niko sretniji...

Ali jadna nam je godina ako oni budu u vezi protiv Grka...Jedno 3 komada imamo u mrezi zagarntovana...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
CashMan
- Moderator
-
Kontakt:
legenda reala je napisao/la:CashMan je napisao/la:Dino Arslanagić ponovo od prve minute za Standard, odličan...
Nadam se da ga Vlado prati, a ss.ba bi mogo kako s malim stupiti u kontak, jer ovi naši dok se ne pojavi u medijima nikad za njega neće saznati
I Kolašinca

Javićemo ss.ba da pokušaju

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 16 feb 2013, 19:28
CashMan je napisao/la:
Javićemo ss.ba da pokušaju

Zato i pišem.
Nekad davno sam naletio na neki interviju sa ovim malim u Avazu i on kaže da želi učiniti svoje roditelje i zaigrati za BIH, e sad haj ti njima vjeruj

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Ako ga kontaktiramo na vakat možemo nešto očekivati, ali ako budemo čekali da ga Belgija pozove pa da se mi kao zainteresujemo, onda ništa od toga.Samo veće šanse ima Kolašinac da zaigra za A selekciju Njemačke nego ovaj u odbrani Belgije.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
santos
-
Kontakt:
Batko je napisao/la:izgleda da oval Mali ozbiljno razmislja da napusti nasu repku????
Izet ga izgleda savjetuje....
Samardžić u prvom timu Grasshoppersa: Sutra debituje protiv Young Boysa?
Autor: Armin Pašić
Datum: 2013-02-15 22:01:06
Nakon zimske pauze sutra se nastavlja prvenstvo u švicarskoj ligi...
U okviru 20. kola švicarske Super lige, prvoplasirani Grasshoppers će sutra na svom Letzigrund stadionu dočekati ekipu Young Boysa. Iako trener Grasshopperaa Ulrich Forte još uvijek nije odredio sastav za ovu utakmicu, vjeruje se kako bi protiv Young Boysa mogao debitovati 19-godišnji igrač porijeklom iz BiH, Ibrahim Samardžić.
˝Dosad sam na pripremama koje su se održavale u Južnoj Africi odigrao skoro svaku utakmicu za prvi tim Grasshoppersa, i iskreno se nadam da ću sutra i službeno debitovati u ligaškoj utakmici protiv Young Boysa˝, rekao je za Samardžić za ****.ba.
Samardžić je nastupao za juniorsku reprezentaciju naše zemlje, a da Švicarci stvari ne prepuštaju slučaju govori i činjenica da je Samardžić u oktobru prošle godine dobio poziv Švicaraca.
˝Istina je da sam u oktobru prošle godine dobio poziv Švicaraca, ali ja još uvijek nisam konkretno odlučio za koga ću igrati. Prema mom mišljenju, skroz je nebitno za koju ću juniorsku ili mladu reprezentaciju igrati, ukoliko se budem razvijao na najbolji mogući način i ako nekad budem imao kvalitet za jednu od A reprezentacija onda ću početi ozbiljno razmišljati o tome˝.
Inače, Samardžić igra na poziciji zadnjeg veznog, a odlikuju ga prodornost, brzina, te dobar pregled igre.
Ovo kao da je neki virus zavladao,cuj igra za juniorsku repku BIH a svejedno mu je za koga ce dalje nastupati a razmislice ce za koju seniorsku ce igrati
izgleda da mu veceras nema nista od debitovanja, nama ga ni na klupa GS-a
-
CashMan
- Moderator
-
Kontakt:
Ma šuplje priče sve ba. Čisto da se čuje za njega, pa se malo i pogura preko prijatelja na portalčićima... Mislim da je ovaj što je pisao dijete od 15-16 godina.
-
harishp
-
Kontakt:
Fakat su ovi nasi Svajcarcici postali pogan u pm.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Majstor10
-
Kontakt:
Samo je dosad Kolasinac pokazao hrabrost da kaze da ce igrati samo za Bosnu i da nema dileme. Legenda.
-
vrebac86
-
Kontakt:
CashMan je napisao/la:Ma šuplje priče sve ba. Čisto da se čuje za njega, pa se malo i pogura preko prijatelja na portalčićima... Mislim da je ovaj što je pisao dijete od 15-16 godina.
Koliko su suplje price , neznam?? znam da je momak Bosanac i to 100%. Evo ga veceras na klupi, vode 1-0

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
CashMan
- Moderator
-
Kontakt:
Majstor10 je napisao/la:Samo je dosad Kolasinac pokazao hrabrost da kaze da ce igrati samo za Bosnu i da nema dileme. Legenda.
Pokazao, ali nije dokazao

-
bagrcavi
-
Kontakt:
Baš se Arslanagić ustalio u prvoj postavi Standarda, u 2013. godini odigrao 5 utakmica od prve minute.Ako svi ovi "potencijalni" igrači koje čekamo da dobiju papire zaigraju za nas, onda ćemo najmanje problema imati u odbrani.(Bičakčić, Arslanagić, Kolašinac, Vranješ, Zukanović, Pandža, Mujdža, Spahić)
Izgleda da ćemo od sada više "problema" imati sa pronalaskom napadača.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
santos
-
Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Baš se Arslanagić ustalio u prvoj postavi Standarda, u 2013. godini odigrao 5 utakmica od prve minute.Ako svi ovi "potencijalni" igrači koje čekamo da dobiju papire zaigraju za nas, onda ćemo najmanje problema imati u odbrani.(Bičakčić, Arslanagić, Kolašinac, Vranješ, Zukanović, Pandža, Mujdža, Spahić)
Izgleda da ćemo od sada više "problema" imati sa pronalaskom napadača.
Cini mi se da Sead Susic zivi u Lijezu,on bi tu mogao pomoci
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 16 feb 2013, 23:40
Daj Fanaticosi pišite Senadu, ss.ba svima da zovu ovu djecu, da ih glavešine primjete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.