RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

dinGospo_SA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la dinGospo_SA » 20 jul 2010, 15:36

Mont0 je napisao/la:Jednostavno, raju Velez ne zanima ni dva posto. Meni se smiju, pucaju od smijeha i nazivaju me svakakvim imenima kad kazem da sam bio na prijateljskoj, ne dao Bog da znaju da idem i na treninge :lol:
hajde kad si vec redovan na treninzima, ima li ista od ove price da je asim skaljic kao na probi u sarajevu, ili je samo jos jedna mahalska :?: :mrgreen:

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 jul 2010, 15:41

dinGospo_SA je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Jednostavno, raju Velez ne zanima ni dva posto. Meni se smiju, pucaju od smijeha i nazivaju me svakakvim imenima kad kazem da sam bio na prijateljskoj, ne dao Bog da znaju da idem i na treninge :lol:
hajde kad si vec redovan na treninzima, ima li ista od ove price da je asim skaljic kao na probi u sarajevu, ili je samo jos jedna mahalska :?: :mrgreen:

Zasto na probu pa ne dolazi iz Afrike vec iz nase lige!!

dinGospo_SA
Kontakt:

Post Postao/la dinGospo_SA » 20 jul 2010, 15:45

cena je napisao/la:

ma kazem da se pojavila ta mahalska... i meni je nelogicno, pogotovo sto se radi o kalibru igraca kakav je as. skaljic, sta ce na probi kad je predobar igrac... samo pitam da ne zna ko od mostaraca 100% da potvrdi ili demantira ovo ...

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 jul 2010, 15:50

dinGospo_SA je napisao/la:
cena je napisao/la:

ma kazem da se pojavila ta mahalska... i meni je nelogicno, pogotovo sto se radi o kalibru igraca kakav je as. skaljic, sta ce na probi kad je predobar igrac... samo pitam da ne zna ko od mostaraca 100% da potvrdi ili demantira ovo ...

Bas tako dobar je igrac nije za probe, mada je Sarajevo u nasoj drzavi najveci klub,i to mu je dobra prilika za odlazak u neki Evropski klub!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jul 2010, 15:57

nasi kazu da je to dezinformacija i da nije bio na treningu sarajeva.......to je to 8-) al eto vidjecemo..nije sjajna situacija u velezu pa nije ni nemoguce
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 jul 2010, 20:32

Pa stvarno 0vom čemeru nema kraja. Reci te ako se gasi velež da znamo. Ovo više nema smisla. Evo i ovaj Mitrović ispario, pa ko će preuzeti ovaj brod koji tone. Ako ne može igrati dajte da se ugasimo, samo ovako klub pati...............................

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 20 jul 2010, 20:34

Klub se neće a i ne smije gasiti ! Ne plačite k'o mala djeca.

Što se tiče Mitrovića, hvala, živio ! Idemo dalje !

Rođeni.
Volim Velež makar vaki !!!

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 20 jul 2010, 20:39

sanse su vam minimalne za bilo sta osim grcevite borbe za opstanak,ali ipak ne bih volio da ispadnete...derby je derby,meni pogotov sladak jer nam ne mozete nista :D ,ali kao sportski rival vam zelim opstanak i da nam uvijek gledate u ledja naravno... ;)

ali neka vas,konsolidirajte se malo,ukljucite,nemojte samo kukat i lajat' na nas...mi smo najmanje krivi,ali smo ipak krivi jer smo uspjesni....e to vam je seljacko razmisljanje....metite ispred svojih vrata,a okanite se Zrinjskog...jos jednom,sve najbolje
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 20 jul 2010, 20:44

Rodjeni ugledacete i vi svjeto dana
Pa vi ste poslje Sarajeva i Zelje najtrofeniji klub,dok ste vi igrali zapazenu ulogu i bivsoj yugi,neki su tada igrali po opcinskim okruzima

I nama je gorilo zadnje dvije godine,pa gledaj nas sad niko euforican kao mi

Velez kao klub i Red Army kao navijaci zasluzuju mnogo vise

Sretno vam bilo do srca :!:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 20 jul 2010, 20:49

HŠKZ-svetinja je napisao/la:sanse su vam minimalne za bilo sta osim grcevite borbe za opstanak,ali ipak ne bih volio da ispadnete...derby je derby,meni pogotov sladak jer nam ne mozete nista :D ,ali kao sportski rival vam zelim opstanak i da nam uvijek gledate u ledja naravno... ;)

ali neka vas,konsolidirajte se malo,ukljucite,nemojte samo kukat i lajat' na nas...mi smo najmanje krivi,ali smo ipak krivi jer smo uspjesni....e to vam je seljacko razmisljanje....metite ispred svojih vrata,a okanite se Zrinjskog...jos jednom,sve najbolje

Znam ja da bi vama naj draze bilo da se Velez ugasi pa da nam se tako sladje krvi napijete!! Samo da ti porucim da taj film neces gledati!! Izronit ce Velez za one sto ga vole!!

Mostar u Srcu Velez do Groba!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 jul 2010, 20:50

HŠKZ-svetinja je napisao/la:sanse su vam minimalne za bilo sta osim grcevite borbe za opstanak,ali ipak ne bih volio da ispadnete...derby je derby,meni pogotov sladak jer nam ne mozete nista :D ,ali kao sportski rival vam zelim opstanak i da nam uvijek gledate u ledja naravno... ;)

Ma ko je o vama pricao?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 20 jul 2010, 21:22

Danas sam bio na treningu Veleza i mislim da Stokic i ovaj novi Vukovic nisu vise clanovi Veleza i mislim da su otisli kuci jer je situacija losa do bola i ne znam sta sastance ovi ljudi u klubu kad niko nece da pomogne.
Ovo ce biti kriticno i veoma tesko gledat i slusat sta se dogadja sa Velezom

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 20 jul 2010, 22:13

Kolo srece se okrece!!! 8-)

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 20 jul 2010, 23:05

Iskreno ne mogu vjerovat da ste se na ove grane srozali ,ne gajim neke simpatije prema veležu ali ne mogu vjerovat da apsolutni nikoga od tih vaših političara iz istočnog mostare nije ni trunke briga za klub koji vi stalno potencirate ima veliku tradiciju,ne kažem da ovi naši nešto obožavaju Zrinjski ali kad zatreba uleću.Iskreno vam želim da dođete malo sebi i ostanete u ligi ipak utakmica sa vama meni znači više od bilo koje europske ,po meni atmosfera na gratskom derbiju i onom naj lošijem je bila bolja od ijedne europske domaće tekme
MOSA NJAZRI ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 jul 2010, 23:25

Sve najbolje jednom od najvecih klubova BH-a koji je izbacio najvece majstore fudbala.**** ti politiku kada se mijesa u sport,a ovi iz Zrinjskog sto se raduju nesreci Veleza neka se sjete sistema koji je njh zabranio i nije im dao da postoji,dali su njihovi predstavnici uopste bolji od komunjara pa sada Velezu podmecu na svakom koraku,neka mi neko kaze kada je stadion Bijeli brijeg izgradjen i koje na njemu u to vrijeme zaista mogao nastupati.
U 21 vijeku ponasati se primitivno kao prastorijski ljudi to mozemo samo mi.
Isto kao sto mi nije jasno da je neko dolaskom na vlast(komunjare) zabranjvao rad klubovima sa nacionalnim predznakom(Zrinjski,Slavija,DZerzelez i.t.d.) nemogu ni zdravim razumom prihvatiti da se to i sada radi.
Niti ce Velez nestati niti Bosna i Hercegovina mnogima nazalost.
RODJENI SVE NAJBOLJE I MNOGO SRECE UVJEK STE BILI JAKI OSTANITE TO I SADA.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 20 jul 2010, 23:27

dino lj je napisao/la:Sve najbolje jednom od najvecih klubova BH-a koji je izbacio najvece majstore fudbala.**** ti politiku kada se mijesa u sport,a ovi iz Zrinjskog sto se raduju nesreci Veleza neka se sjete sistema koji je njh zabranio i nije im dao da postoji,dali su njihovi predstavnici uopste bolji od komunjara pa sada Velezu podmecu na svakom koraku,neka mi neko kaze kada je stadion Bijeli brijeg izgradjen i koje na njemu u to vrijeme zaista mogao nastupati.
Isto kao sto mi nije jasno da je neko dolaskom na vlast(komunjare) zabranjvao rad klubovima sa nacionalnim predznakom(Zrinjski,Slavija,DZerzelez i.t.d.) nemogu ni zdravim razumom prihvatiti da se to i sada radi.
Radujemo se isto kao što i vi se radujete nesupjehu Sarajeva. To je sasvim logično jer postoji rivalitet, i da toga nema ne bi valjalo.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jul 2010, 00:16

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Sve najbolje jednom od najvecih klubova BH-a koji je izbacio najvece majstore fudbala.**** ti politiku kada se mijesa u sport,a ovi iz Zrinjskog sto se raduju nesreci Veleza neka se sjete sistema koji je njh zabranio i nije im dao da postoji,dali su njihovi predstavnici uopste bolji od komunjara pa sada Velezu podmecu na svakom koraku,neka mi neko kaze kada je stadion Bijeli brijeg izgradjen i koje na njemu u to vrijeme zaista mogao nastupati.
Radujemo se isto kao što i vi se radujete nesupjehu Sarajeva. To je sasvim logično jer postoji rivalitet, i da toga nema ne bi valjalo.
JBG ja te moram ispraviti ne radujemo se mi neuspjehu sarajeva jedino kad igraju protiv nas, uloge su malo zamjenjene oni se raduju vise nasem neuspjehu nego svom uspjehu :D imaju cak i trans nak komsiji crkne krava, na njihovim presicama njihov predsjednik bar jednom spomene kako bi se isjeko ziletom da Zelju bude ispred njih i tako...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 jul 2010, 00:32

Ja vam kazem kolo srece se okrece nece Velez nestati nikad znaju to oni koji zive u Mostaru(citavom). Samo ga SDA pokusava razbiti ne da nestane nego da ispadne i da neigra neku veliku politicku ulogu jer se zna da je Velez uvijek bio i uvijek ce biti klub sa dubokom politickom pozadinom. Velez mozda sad strukturno i kadrovski nije vise multietnicki klub ali u njegovoj srzi on ce to uvijek biti. A pogadjate multietnicnost smeta odredjenim strankama. Kad pogledate grb kluba, kad pogledate ko je za njega sve igrao i naposljetku ko ga je i osnovao (Hrvati, clanovi komunisticke partije) i da je prvi Bosnjak koji je zaigrao za Velez Meha Trbonja narodni heroj NOR-a vidi se da nema nista cisto Bosnjacki nego samo cisto bosansko-hercegovacki, a pogadjate kome smeta bosansko-hercegovacki.
Pa kako onda da puste Velez da normalno zivi, jer oni ne da nece da pomognu kluba nego ga i namjerno obstruiraju. Svako ko bi htio da ulozi u Velez to nemoze jer mu nedaju, ali pravda na kraju pobjedjuje i izronit ce Velez za one sto ga vole

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 jul 2010, 00:42

Skoro sve klubove iz BIH financiraju ili pomazu politicke stranke.Najbolji primjer za to su FK.Torpedo,Borac,Velez,jednim djelom i Zrinjski,Sloboda..........Sta ste se vise uhvatili politicara da vam oni pomazu,pa pogledajte Široki ili sada Čelik koji ce ja vjerujem biti u samom vrhu sto me raduje.Pa kad bi Široki ovisio o donacijama grada ,zupanije ili neke stranke nebi ni struju mogao platiti.Meni je zao sto je Velez pao na niske grane ali to se mora dogoditi ako ovisis o politici,danas si na vlasti sutra nisi. ;)

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 21 jul 2010, 00:47

ŠB.TRN je napisao/la:Skoro sve klubove iz BIH financiraju ili pomazu politicke stranke.Najbolji primjer za to su FK.Torpedo,Borac,Velez,jednim djelom i Zrinjski,Sloboda..........Sta ste se vise uhvatili politicara da vam oni pomazu,pa pogledajte Široki ili sada Čelik koji ce ja vjerujem biti u samom vrhu sto me raduje.Pa kad bi Široki ovisio o donacijama grada ,zupanije ili neke stranke nebi ni struju mogao platiti.Meni je zao sto je Velez pao na niske grane ali to se mora dogoditi ako ovisis o politici,danas si na vlasti sutra nisi. ;)
Pa što Posušje izbacište iz lige? Što se Bevanda ovoliko bori s Iljom oko prevlasti u savezu, tko njega stoji? Ne piši gluposti živ bio...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.