BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
- NeverRetreat
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Elegant je napisao/la:Dodji ti kod mene, da nam noc brze prodje. Ima balkave ostalo od Bajrama.panties je napisao/la:ja sam ko na iglama...trebala sam lexiliuma kupiti

Nije taj, sin mu je Vladimir, propali fudbaler. Ne igra nigdje.harebianconero je napisao/la:Jel mu sin onaj sto igra u St Pauli?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Što ne dođu sutra ti navijači Portugala u Zenicu da ih podrže? 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Necu ja,nego evo i ja zovem da narucim koju pjesmu
@ pipita i @ megamon
idu vase
Edit : narucene vuvuzele stigle

@ pipita i @ megamon
idu vase

Edit : narucene vuvuzele stigle

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
nesmiju doci jer misle da je kod nas jos uvijek traje ratElddar je napisao/la:Što ne dođu sutra ti navijači Portugala u Zenicu da ih podrže?

- Goalgetter
- Kontakt:
Vise ih je nego samo 10Principatus je napisao/la:Upravo stigo kuci, pa malo da pogledam temu.
Pa zato pitanje: Dali zadnjih 10 stranica sadrze samo slicice i svadju izmedju kompleksasa koji mrze Ronalda i njegovih fanboys kojima je nesto kao bozanstvo ili ima nesto vrijedno za procitati?
Moracu poceti da sortiram po clanovima, kao sto to Gero radi.
Treba napraviti neku vrstu feed, gdje samo citas izabrane user-e. Prvi feed bi mi bio Harishp&Cartman.

jesu ovi misevi odradili press
Ljubi ga brat poslušnogEmir ZENICA je napisao/la:Necu ja,nego evo i ja zovem da narucim koju pjesmu![]()
@ pipita i @ megamon
idu vase
Edit : narucene vuvuzele stigle![]()

Biće još koja od nas u toku večeri

Može i ona plačite sa mnom Portugalske spiše život se nastavlja, naši šminkeri fudbal ne igraju više, Džeko nas po'kara

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ništa Pepe, ništa Nani, umorni su to cerglani, kad Bilino Polje krisne Ronaldo će da pokisne!
A kad loptu pruži Miske, Banja Lukom biće vriske! Zaplakat će tad Carvalho, ne bi došo da je znao, dvaput ga je Džeko dao! Samo Spaha hrabro stani, nikad proći neće Nani, zadrhtat će i Simao, u kazneni što je pao!
Cristiano što se stidiš, ti Lulića i ne vidiš, udara po lijevoj strani ni Blater te ne odbrani! Suze roni Fereira, u dušu ga poraz dira, stadion bi on da bira, Howard Webb na centar svira..
A kad loptu pruži Miske, Banja Lukom biće vriske! Zaplakat će tad Carvalho, ne bi došo da je znao, dvaput ga je Džeko dao! Samo Spaha hrabro stani, nikad proći neće Nani, zadrhtat će i Simao, u kazneni što je pao!
Cristiano što se stidiš, ti Lulića i ne vidiš, udara po lijevoj strani ni Blater te ne odbrani! Suze roni Fereira, u dušu ga poraz dira, stadion bi on da bira, Howard Webb na centar svira..
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
ima li igdje videa sa naše pressice danas, Spaha i Pape? 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Nažalost, zadnjih 10 stranica je stanje još gore. Sva djeca koja imaju računar i internet su došla ovdje lijepiti nekakve sličice i pisati neke otrcane fraze.Principatus je napisao/la:Upravo stigo kuci, pa malo da pogledam temu.
Pa zato pitanje: Dali zadnjih 10 stranica sadrze samo slicice i svadju izmedju kompleksasa koji mrze Ronalda i njegovih fanboys kojima je nesto kao bozanstvo ili ima nesto vrijedno za procitati?
Moracu poceti da sortiram po clanovima, kao sto to Gero radi.
Treba napraviti neku vrstu feed, gdje samo citas izabrane user-e. Prvi feed bi mi bio Harishp&Cartman.
e sada pravac hotel zenica i nedaj portugalcima da spavaju cijelu nocEmir ZENICA je napisao/la:Necu ja,nego evo i ja zovem da narucim koju pjesmu![]()
@ pipita i @ megamon
idu vase

- Megamon
- Kontakt:
*p!p!t@* je napisao/la:Ljubi ga brat poslušnogEmir ZENICA je napisao/la:Necu ja,nego evo i ja zovem da narucim koju pjesmu![]()
@ pipita i @ megamon
idu vase
![]()
Biće još koja od nas u toku večeri
Može i ona plačite sa mnom Portugalske spiše život se nastavlja, naši šminkeri fudbal ne igraju više, Džeko nas po'kara![]()
![]()

Najjace.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jel ista organizovano ispred njihovog hotela , cuke , mace , motori , paljenje guma ? 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Znaci veceras nastupa vuvuz ja,vuvuz ti.
Ko se sjeca Belgije u Zenici jos pod Bakom zna o cemu pricamo.
Ljudi bili na terenu ko da su sad izasli iz rudnika Kreke Banovica nakon dvije pune smjene.
Samo fair play i yebati ih uz duz i poprijeko
Ko se sjeca Belgije u Zenici jos pod Bakom zna o cemu pricamo.
Ljudi bili na terenu ko da su sad izasli iz rudnika Kreke Banovica nakon dvije pune smjene.
Samo fair play i yebati ih uz duz i poprijeko

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 nov 2011, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zasto su posipali uopce pijesak po terenu ??? ako padne kisa ode sve u 3 PM
Ne valja ti ovo. Karvaljo nije došo, kao ni Fereira.nedžad je napisao/la:Ništa Pepe, ništa Nani, umorni su to cerglani, kad Bilino Polje krisne Ronaldo će da pokisne!

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Principatus
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la: Vise ih je nego samo 10. Uglavnom, nisi toga puno propustio
Ok imao sam nekakav predosjecaj.voltron30 je napisao/la: Nažalost, zadnjih 10 stranica je stanje još gore. Sva djeca koja imaju računar i internet su došla ovdje lijepiti nekakve sličice i pisati neke otrcane fraze.

Vidio sam upravo tu slicicu iz Banja Luke i dobro oplakao, haha dobar, dobar, svaka cast.

Kako ide ona: Ne moze nam niko nista...

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
respect za vas koji ce te ici ispred hotela 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.